Προς ενημέρωση. Πρώτον, αν έχεις βύσμα πας παντού. Και για να φέρω ένα αληθινό παράδειγμα, όχι φίλος, αλλά γνωστός μου, πέρασε συνοριακος το 20. Στο 2μηνο ζήτησαν 15 άτομα για εκπαίδευση στην ΕΚΑΜ. Δήλωσε συμμετοχή. Δε ξέρω αν έβγαλε το σχολείο αλλά τουλάχιστον πήγε για εκπαίδευση. Τι οπκε μου λέτε; Ο άλλος με το καλημέρα πήγε να περάσει εκπαίδευση ΕΚΑΜ. Αν υπάρχουν ανάγκες, δε κοιτάνε πόσο καιρό είσαι κλτπ.
BorderRanger έγραψε:Τα παιδια του 19 δε πηγαν αμεσως, ηταν τουλαχιστον 1 χρονο ΔΙΑΣ. Θα παει τωρα ο αλλος με 2 μηνες εκπαιδευση οπκε, οτι να ναι!
Ρε μάγκα αφού δεν ξες γιατί μιλάς ; Δεν θέλω να στην πω απλά λες αερολογίες. Μαθε καλύτερα κι μετά πες φυσικά και μπήκαν και οπκε νέοι και πολλούς από Δίας δεν τους πηγαν οπκε γιατί είχαν δίπλωμα ανεφ. Κάνε μια ερώτηση και θα μάθεις.
BorderRanger έγραψε:Τα παιδια του 19 δε πηγαν αμεσως, ηταν τουλαχιστον 1 χρονο ΔΙΑΣ. Θα παει τωρα ο αλλος με 2 μηνες εκπαιδευση οπκε, οτι να ναι!
Ρε μάγκα αφού δεν ξες γιατί μιλάς ; Δεν θέλω να στην πω απλά λες αερολογίες. Μαθε καλύτερα κι μετά πες φυσικά και μπήκαν και οπκε νέοι και πολλούς από Δίας δεν τους πηγαν οπκε γιατί είχαν δίπλωμα ανεφ. Κάνε μια ερώτηση και θα μάθεις.
Για ένα πράγμα χαίρομαι, επανήλθαν πάρα πολλά άτομα παλιά που γράφαμε από την αρχή και από ότι φαίνεται είμαστε όλοι μας επιτυχόντες! Μπράβο μάγκες μου, εφ21 θα έχουμε πληροφορία για τα αποτελέσματα η για πόσο ακόμα θα περιμένουμε ; Καλό είναι να μην απαντάμε επιθετικα σε κανέναν ας κρατήσουμε ένα επίπεδο
Απο το 2019 μονο 2 ατομα πηγαν αμεσως ΟΠΚΕ για συγκεκριμενο λογο. Οι υπολοιποι πηγαν αργοτερα ειχαν σιγουρα 1 χρονο στη Διας και μετα πηγαν. Ρε βμκδ εγω αθηναιος ειμαι ξερω ποτε πηγαν ο θειος μου ειναι αξιωματικος στην οπκε!Gpap95 αυτοι οι Συνοριακοι που πηγαν εκπαιδευση ΕΚΑΜ δε πηγαν για να γινουν εκαμιτες, πηγαν επειδη η εκαμ εκπαιδευσε καποιες ειδικες ομαδες που εφτιαξαν οι Συνοριακοι.
Αν ειναι δυαντον να πιστευετε οτι Σφοχ θα γινοταν εκαμ, ελεος!
Για να συμμετασχεις σε σχολειο της ΕΚΑΜ, πρεπει να εχεις τουλαχιστον 3 χρονια μαχιμης υπηρεσιας σε Διας, Δραση, Ματ!
Efedros2015 έγραψε:Για ένα πράγμα χαίρομαι, επανήλθαν πάρα πολλά άτομα παλιά που γράφαμε από την αρχή και από ότι φαίνεται είμαστε όλοι μας επιτυχόντες! Μπράβο μάγκες μου, εφ21 θα έχουμε πληροφορία για τα αποτελέσματα η για πόσο ακόμα θα περιμένουμε ; Καλό είναι να μην απαντάμε επιθετικα σε κανέναν ας κρατήσουμε ένα επίπεδο
Νομίζω για την τροποποίηση που θα γίνει και θα ανακοινωθεί ότι θα πάνε άμεση δράση οι ΕΦ του 2021