Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 99
Οι σπασμένοι και οι κομμένοι έξω από το νήμα ..
Player7 έγραψε:Μιλάς με ύφος λες και έχεις 3000 μόρια... Τα ίδια μόρια είχαμε και το 2019 εμεις οι 2.Αν δεν ήσουν επαλ δεν έμπαινες ούτε με Κουλη ξάδερφο.
Να βγάζουν γλώσσα αυτοί που έχουν πτυχίο αει το δέχομαι.
Ούτε τώρα θα μπεις βέβαια.
Δε θα κοπούν 30 άτομα στη Β.
Γιατί να μην κοπούν άτομα; Το 19 επιλαχοντες και επιτυχοντες δεν έφτασαν τους 300 και Κάλεσαν επιλαχοντες να δώσουν ΠΚΕ σε δεύτερη φάση 😉
-Bildakoss-
Πλαιερ και ένοπλε αγάπη μ κομμένη φίλοι μ σπασμένοι απορώ τι κάνετε ακόμα στο νήμα εφόσον ούτε με τηλεσκόπιο δεν περνάτε, λοιπόν φιλαράκια μ ότι έγινε έγινε δεν περάσατε πάμε για την επόμενη προκ αντί να κάθεστε εδώ και να βγάζετε χολή για τους άλλους γιατί δεν κοιτάτε να βγάλετε κανα μόριο παραπάνω μπας και μπείτε πουθενά ; Δεν καταλαβαίνω τον λόγο π είστε σε αυτό το νήμα ; Εφόσον δεν περάσατε, η ζωή δεν τελειώνει εδώ όποτε σταματήστε να σπάζεστε και να ασχολείστε με το νήμα που πιλυ απλά δεν σας αφορά και βρείτε άλλο χόμπι σας τα λεω πολύ φιλικά γιατί πλέον άρχισα και σας λυπάμαι και νομίζω είναι κάτι πιλυ άσχημο όταν αρχίζουν και σας λυπούνται αυτά από μένα .καλή συνέχεια κύριοι ευχομαι να καταφέρετε και εσείς τον στόχο σας κάποια μέρα 🙋🏻♂️👮🏻♂️
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 18
Επισης στην θεση που ειναι θα μπει και πολυ ευκολα μαλιστα καθως καποια ατομα μπηκαν ηδη τραπεζα και καποιοι ειναι εποπ οποτε ειναι εκτος, επισης οι μισες κοπελες θα κοπουν στα αθληματα, χωρια απο το ποσοι που δεν θα εμφανιστουν καν απο αυτα που εχω δει. Στην Α ειδικα που ειμαι και εγω μην σου πω σε τι θεση θα φτασουν οι επιλαχοντες
Μην τρωγεστε ρε μάγκες. Εδώ λέμε να μάθουμε καμία πληροφορία μήπως και γίνει τίποτα. Αλλάξτε τηλέφωνα και πείτε τα. Δεν χρειάζεται να γίνεται αυτό. Και μην αγχώνεστε το έχω πει εδώ και μήνες. Οι 600 που είμαστε θα μπούμε. Ας είναι και του χρόνου το 22.
.

-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 93
Βγγκε ο Άδωνις το πρωί στο σκαι είπε ότι αρχές του νέου έτους θα εμφανιστεί στα πανεπιστήμια η οππι. Και είπε ότι δεν ισχύουν όσα είπε ο Πορτοσαλτε που είπε bye bye darling.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 186
Averoff13_1908 έγραψε:Βγγκε ο Άδωνις το πρωί στο σκαι είπε ότι αρχές του νέου έτους θα εμφανιστεί στα πανεπιστήμια η οππι. Και είπε ότι δεν ισχύουν όσα είπε ο Πορτοσαλτε που είπε bye bye darling.
Τι είπε ο πορτοσαλτε δηλαδή
Αποτυχημένε player πήγαινε να βρεις καμία δουλειά. Μην μας πρήζεις με ***** έχεις κάνει 500 προφίλ. Πραγματικά κρίμα. Πάμε τμήματα είναι σίγουρο μην ακούτε κανέναν κακοπροαίρετο. Όσοι είστε άνεργοι άντε βρείτε καμία δουλειά.
Μην ακούτε κανέναν πάμε όλοι τμήματα είναι σίγουρο. Θα πάρει 1000 νέους αστυνομικούς στα τμήματα.Kostasdim έγραψε:Averoff13_1908 έγραψε:Βγγκε ο Άδωνις το πρωί στο σκαι είπε ότι αρχές του νέου έτους θα εμφανιστεί στα πανεπιστήμια η οππι. Και είπε ότι δεν ισχύουν όσα είπε ο Πορτοσαλτε που είπε bye bye darling.
Τι είπε ο πορτοσαλτε δηλαδή
Έτσι ακριβώς να πάνε να βρουν καμία δουλειά.Nikoskriti4 έγραψε:Οι σπασμένοι και οι κομμένοι έξω από το νήμα ..
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 36
Ρε παιδιά μην τα γράφετε όλα αυτά θα βάλει τα κλάματα ο καημένος μην του χαλάτε το όνειρο.Μια ο ένας με τους επιλαχόντες μια ο άλλος με τον Άδωνι εε δηλαδή εντάξει το παρατραβήξατε 
.

Μάγκες είμαι κάπου ανάμεσα στην θεση 1000με 1010 στην Α ομάδα. Λέτε να έχω καμία ελπίδα να μπω άμα παρουν και τους χίλιους ;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 116
Εννοείται έχεις πιθανότητες αρκετές σε περίπτωση που πάρει τους 1000... Είσαι μέσα.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 9
Εγω ειμαι στην Β Κατηγορια απο 201 με 240αναμεσα εχω πιθανοντητες?
Καιρό είχα να σχολιάσω αλλά πω αυτό είδα.
https://youtu.be/x9xIZ7RXV60
Σημερα ο υπουργος. Πηγαίνετε το βίντεο στο 16 περίπου. Με λίγα λόγια λέει ότι περί τα τέλη Νοεμβρίου, θα γίνουν οι προσλήψεις.
https://youtu.be/x9xIZ7RXV60
Σημερα ο υπουργος. Πηγαίνετε το βίντεο στο 16 περίπου. Με λίγα λόγια λέει ότι περί τα τέλη Νοεμβρίου, θα γίνουν οι προσλήψεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Magnum7 και 4 επισκέπτες