Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
Ξεχνάς νομίζω το αναίτιο ξυλικι στον μεταπτυχιακό φοιτητή ή στον διδάκτωρ επειδή είχε κοτσίδα έξω από το ΑΠΘ εφέτος. Που τις έφαγε από έναν μπαλουρδο εποπ λοχία τσεο. Οτι λέω είναι σε βίντεο πιάσε δες τα και μην εθελοτυφλείς επειδή ενδέχεται να μπεις. Και μακαρι ν μπεις. Γιατί ; Γιατί πηγαίνω κάθε Κυριακή γήπεδο και βλέπω ομάδα μου, κάθε Κυριακή η αστυνομία είναι πολύ καλη. Δε ξέρω τι τους πιάνει ώρες ώρες και αρχίζουν από μόνοι τους τα χαΐρια. Τύπου να βρίζουν περαστικούς φιλάθλους να σπρώχνουν κλπ και έτσι ξεκινάν αυτά που σου είπα οτι έχω πάθει. Και που σαι μάγκα, μην αρχίσεις να λες πρεζονια κλπ,11 χρόνια τραβιέμαι στα γήπεδα τα ματ είναι το ίδιο ΤΣΕΟΙ.
Το εαμ ελας είναι για να πικαρω δεξιούς που ψηφίζουν Κούλη με τη λογική οτι θα βγει νέα προκήρυξη.
ΟΠΠΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!
Το εαμ ελας είναι για να πικαρω δεξιούς που ψηφίζουν Κούλη με τη λογική οτι θα βγει νέα προκήρυξη.
ΟΠΠΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 116
Πότε εκδικάζεται η προσφυγή στο ΣτΕ ; Γνωρίζετε μέρα ; Γιατί από όσο ξέρω ήταν μέχρι τέλος του μηνός.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 186
Καλά ρε τι κάθεστε και ασχολείστε με προσφυγές και χαζομάρες... Ξεκινήστε προπόνηση γιατί Ιανουάριο θα είμαστε όλοι μέσα και οι 1000.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 116
Ναι φίλε μου δεν αντιλέγω. Δεν είπα ότι θα ακυρωθεί. Απλά για να ξεκαθαρίσει το τοπίο θα ήταν χρήσιμο να ξέρουμε τι θα γίνει στα σίγουρα.
Μόνο οι 1000; Μπορεί να πάρει και άλλους 1000 επιλαχοντες χαχα. Δεν έχετε ιδέα παιδιά κρίμα!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 16
Μακάρι να πάρει και τους 1000 αλλά μέχρι στιγμής μόνο οι 400 είναι σίγουροι παιδιά.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 13
Πες μας player7 τους 400 θα τους πάρει; Παρακαλώ απαντα με ένα ναι ή όχι και μην ξανά γράψεις ένα η απάντηση είναι θετική. Κούρασες
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 36
Κάποιος ξίδι για τον Κύριο Player7 δεν μπορεί να τοχωνέψει αυτό που του συμβαίνει χαχαχα.
Ρε μπρο ηρεμήσε έχεις καταντήσει χειρότερος
και από τον ένοπλο δηλαδή μερικοί έχετε γίνει
φούλ γελοίοι και σάτυροι εδωπέρα.
Ρε μπρο ηρεμήσε έχεις καταντήσει χειρότερος
και από τον ένοπλο δηλαδή μερικοί έχετε γίνει
φούλ γελοίοι και σάτυροι εδωπέρα.
Τι να χωνέψω ρε el chapako και συ Β κατηγορία με 2440 μόρια είσαι επιλαχών τι μας το παίζεις κάποιος; Δεν έχεις ούτε εσύ πτυχίο. Ήσουν κωλοφαρδος στη Β κατηγορία που ήταν πάλι στα τάρταρα η βάση και με 2440 κάνεις το μάγκα.Εγώ με 2400 στην Α κατηγορία δεν πέρασα ούτε απέξω και συ με 2440 κάνεις το μάγκα.
Οι υπόλοιποι που είχαν πτυχίο οκ να τους παραδεχτώ, εσύ τι σηκώνεις ανάστημα τυχερός ήσουν κοιμήθηκε ο Θεός.
Οι υπόλοιποι που είχαν πτυχίο οκ να τους παραδεχτώ, εσύ τι σηκώνεις ανάστημα τυχερός ήσουν κοιμήθηκε ο Θεός.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 22
Αρχίσατε πάλι κορίτσια;
-
Μέσα είμαι είδη μικρέ Player7 το επιλαχών θα γίνειεπιτυχών σύντομα χαχα. Κανένας θεός δεν
κοιμήθηκε ήμουν σίγουρος ότι θα πήγαινε έτσι
και θα γινόταν ανατροπή όπως και έγινε και το
19 έτσι δεν μπήκα οπότε έπρεπε να γίνει γι'αυτό
μην λες πολλά μικρέ κλαψιάρη
El Chapo έγραψε:Μέσα είμαι είδη μικρέ Player7 το επιλαχών θα γίνειεπιτυχών σύντομα χαχα. Κανένας θεός δεν
Ήσουν επιλαχών στην Α το 19;
-Bildakoss-
-
Όχι γιατί είχα 2500 και είχα κάνει στην Α από λάθοςπληροφόρηση ενώ Β είχα 2600+ και ήμουν άνετα μέσα
οπότε δεν μπορεί να μιλάει ο άλλος και να λέει ότι θέλει χωρίς να ξέρει επειδή τον τσούζει.
οπότε δεν μπορεί να μιλάει ο άλλος και να λέει ότι θέλει χωρίς να ξέρει επειδή τον τσούζει.
Μιλάς με ύφος λες και έχεις 3000 μόρια... Τα ίδια μόρια είχαμε και το 2019 εμεις οι 2.Αν δεν ήσουν επαλ δεν έμπαινες ούτε με Κουλη ξάδερφο.
Να βγάζουν γλώσσα αυτοί που έχουν πτυχίο αει το δέχομαι.
Ούτε τώρα θα μπεις βέβαια.
Δε θα κοπούν 30 άτομα στη Β.
Να βγάζουν γλώσσα αυτοί που έχουν πτυχίο αει το δέχομαι.
Ούτε τώρα θα μπεις βέβαια.
Δε θα κοπούν 30 άτομα στη Β.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 18
Ρε τι κλαιγεστε. Ηταν αναμενομενο οτι στην β θα ηταν πολυ χαμηλοτερη η βαση. Οποιος το εψαχνε λιγο θα το καταλαβαινε οτι απο τα επαλ ελαχιστοι θα ειχαν πτυχιο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες