Ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του σε δημοκρατία ζούμε. Σου προτείνω ξυδακι τοπ αν έχεις πρόβλημα.ManM έγραψε:Ο άλλος σχολιάζει χωρίς να είναι στην προκήρυξη. Γράφει τους αστυνομικούς τσεους δλδ μπάτσοι. Ριξτον ένα μπαν ρε αντμιν Μας τα έχει κάνει τσουρέκι το παιδάκι. Φανερώθηκε το γιωτομπαλο ο Τσάρλι.
Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 101
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Charlie Harper 13 την Τετ Σεπ 29, 2021 10:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 93
Good bye Charlie.
Δημοκρατία σημαίνει να λέω τους αστυνομικούς μπ@τσους και να παραπληροφορώ μονίμως σε ένα σάιτ που δεν είσαι καν άμεσα ενδιαφερόμενος ; Μια ανακοίνωση υπουργού ή της αστυνομίας δεν σε είδα να ανεβάζεις που λένε ότι η ΟΠΠΙ προχωράει κανονικά. Βγήκαν προκηρύξεις για εξοπλισμό, για στελέχωση της Κομοτηνής, για επιτροπές για σχέδια των πανεπιστημίων και εσύ τίποτα δεν ανέβασες ! Γνωρίζεις ότι στο ΑΠΘ γίνονται εδώ και μήνες έργα ; Το μόνο που κάνεις είναι αν ένα σάιτ ανεβάσει άρθρο ότι αναβάλλεται η αστυνομία να τρέξεις να μας το μοστράρεις εδώ λες και εμείς δεν το έχουμε δει πρώτοι. Και να σε ενημερώσω ότι 9/10 είναι αναδημοσιεύσεις, ναι μην ξαφνιάζεσαι. Είναι copy paste τα άρθρα. Μια μπαίνεις εδώ μια στους συνοριακούς γράφεις ότι σου κατέβει με μηδενικές γνώσεις πάντα και παντού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ManM την Πέμ Σεπ 30, 2021 12:42 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Thodoris2000
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
Αυτό σημαίνει ότι παίρνουμε μπούλο από τα πανεπιστήμια;
Thodoris2000 έγραψε:Αυτό σημαίνει ότι παίρνουμε μπούλο από τα πανεπιστήμια;
Όπως λέει το άρθρο, ο ΕΦ21 και ο glock...
-Bildakoss-
Μηπως ο μπουλος είναι πιο γενικευμένος;Τικ τακ τικ τακ ΣτΕ τικ τακ ΣτΕ.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 93
Λοιπόν. Διάβασα το νομοσχέδιο. Η ΟΠΠΙ θα συνεργάζεται με αυτήν την μονάδα. Αυτή η μονάδα προετοιμάζει το έδαφος για την οππι. Για τα σχέδια ασφαλείας κλπ. Ήταν στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε και περιλαμβάνει και την οππι Η ΟΠΠΙ έρχεται μάγκες... Είναι εφαρμογή του νομοσχεδίου http://www.opengov.gr/ypepth/?p=5839 http://www.opengov.gr/ypepth/?p=5836 http://www.opengov.gr/ypepth/?p=5837
Τι να πω ρε φιλαράκι από την μία κράζεις τον ένοπλο φρουρό ότι το χωντρενει και από την άλλη βγάζεις και εσύ μια κακία. Αντί να μην ασχολείστε μερικοί με αυτό το νήμα γράφετε το ότιδηποτε για να μην μπούμε εμείς οι 1000. Κρίμα γιατί οι περισσότεροι από εμάς που είμαστε στους επιτυχών δεν θα μπαίναμε σε άλλα νήματα και να ευχόμαστε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Κρίμα τι να πω. Πραγματικά κρίμαPlayer7 έγραψε:Μηπως ο μπουλος είναι πιο γενικευμένος;Τικ τακ τικ τακ ΣτΕ τικ τακ ΣτΕ.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 18
Το σώμα αυτό είναι ανεξάρτητο θα ανήκει στο παιδείας και στα ΑΕΙ.Είναι αυτοι που θα παραμείνουν στα πανεπιστήμια και μετά την ΟΠΠΙ.
Αν είναι σοχ βγαίνει προκήρυξη κατευθείαν απ τα ΑΕΙ, αν πάρει μόνιμους θα βγει με ΑΣΕΠ.
Αν είναι σοχ βγαίνει προκήρυξη κατευθείαν απ τα ΑΕΙ, αν πάρει μόνιμους θα βγει με ΑΣΕΠ.
Geor211 έγραψε:Τι να πω ρε φιλαράκι από την μία κράζεις τον ένοπλο φρουρό ότι το χοντραινει και από την άλλη βγάζεις και εσύ μια κακία. Αντί να μην ασχολείστε μερικοί με αυτό το νήμα γράφετε το ότιδηποτε για να μην μπούμε εμείς οι 1000. Κρίμα γιατί οι περισσότεροι από εμάς που είμαστε στους επιτυχών δεν θα μπαίναμε σε άλλα νήματα και να ευχόμαστε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Κρίμα τι να πω. Πραγματικά κρίμαPlayer7 έγραψε:Μηπως ο μπουλος είναι πιο γενικευμένος;Τικ τακ τικ τακ ΣτΕ τικ τακ ΣτΕ.
Η ΟΠΠΙ θα είναι εξωτερική φύλαξη... Εάν κάποιο πανεπιστήμιο θέλει και εσωτερική φύλαξη, τότε θα κάνει σοχ.
Για αυτόν ΜΑΝμ που είπε για τσεους. Ναι ρε Μαν κι εγώ τσεους τους λέω και θα τους λέω και είμαι στους 100 πρώτους επιτυχών, διότι Τσέος είναι αυτός που βαράει τη νεαρή φοιτήτρια τη γιαγιά και τον ανυπεράσπιστο άνθρωπο στον δρόμο. Άμα είσαι Τσέος γεννάς Νέα Σμύρνη στις πλατείες. Να είσαι άνθρωπος χωρις Κατάχρηση εξουσίας είναι σημαντικό αγαθό στις μέρες μας. Και δακρυγόνα και γκλοπιες έχω αρπάξει στα φοιτητικά μου χρόνια
Φιλάκια
Φιλάκια
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 36
καλα εσυ αγόρι μ έχεις σοβαρό προβλημα καταρχάς το έχασες από το όνομαEAM ELAS έγραψε:Για αυτόν ΜΑΝμ που είπε για τσεους. Ναι ρε Μαν κι εγώ τσεους τους λέω και θα τους λέω και είμαι στους 100 πρώτους επιτυχών, διότι Τσέος είναι αυτός που βαράει τη νεαρή φοιτήτρια τη γιαγιά και τον ανυπεράσπιστο άνθρωπο στον δρόμο. Άμα είσαι Τσέος γεννάς Νέα Σμύρνη στις πλατείες.Να είσαι άνθρωπος χωρις Κατάχρηση εξουσίας είναι σημαντικό αγαθό στις μέρες μας. Και δακρυγόνα και γκλοπιες έχω αρπάξει στα φοιτητικά μου χρόνια
Φιλάκια
Γιατί αρπάξεις δακρυγόνα και γκλοπιες; Εγώ όταν περπατάω στον δρόμο δεν με χτυπάνε οι αστυνομικοί. Μήπως εφταιγες από την δικιά σου πλευρά; Η έφταιγαν μόνο οι αστυνομικοί;
Πολύ σπάνια να χτυπήσουν κάποιον χωρίς την παραμικρή αιτία...
Πολύ σπάνια να χτυπήσουν κάποιον χωρίς την παραμικρή αιτία...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες