Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από GPAPI »

NLOK10 έγραψε:Ρε παιδιά αυτός ο GPAPI τα λέει πολύ καλά. Σπάνιο σε αυτό το φόρουμ 👍👍👍
Να σε καλά υπομονή ο καιρός θα τα ξεδιαλύνει ολα

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Player7 »

oppas την βαση της Α κατηγοριας την ηξερα και γω αλλα με λες τρολ για τα υπολοιπα που λεω. Κανετε θεο αυτον που σας λεει αυτα που θελετε να ακουσετε και οποιος λεει κατι αντιθετο ειναι τρολ!Ειδες οτι η φημη των τμηματων σημερα κατερευσε καθως θα πανε αστυφυλακες. Παμε για τη υπολοιπη καταρευση τωρα!

K9 1999
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από K9 1999 »

Αποτυχημένοι υποψήφιοι της προκήρυξης πηγαίνετε να συνεχίσετε την κλάψα πουθενά αλλού. Θα μπούμε οι πιο ικανοί και Μορφωμένοι.
K9 1999
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από K9 1999 »

Player7 έγραψε:oppas την βαση της Α κατηγοριας την ηξερα και γω αλλα με λες τρολ για τα υπολοιπα που λεω. Κανετε θεο αυτον που σας λεει αυτα που θελετε να ακουσετε και οποιος λεει κατι αντιθετο ειναι τρολ!Ειδες οτι η φημη των τμηματων σημερα κατερευσε καθως θα πανε αστυφυλακες. Παμε για τη υπολοιπη καταρευση τωρα!

Τράβα βρες καμία δουλειά. Έχεις κάνει 500 προφίλ.

Oppas
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Oppas »

Ποια βάση ήξερες ρε που στην αρχή έλεγες ότι έκανες χαρτιά και μετά έλεγες δεν σε νοιάζει που έκανες, ελπίζεις να κοπεί η προκήρυξη αλλά είσαι απλά άσχετος κομπλεξικός και θα φας φάπα πάλι
thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από thomaskdal »

Το μέτρο με τους δόκιμους είναι ένα μπάλωμα έτσι κ αλλιώς από όσο ξέρω σκοποί μόνοι τους χωρίς δεύτερο άτομο δε γινεται κ πόσο μάλλον ένοπλη υπηρεσία γενικά... Αυτοί οι αστυφύλακες θα πήγαιναν κ σε άλλες υπηρεσίες κ επομένως θα λείψουν κ από εκεί. Συνεπώς δε βλέπω κάποια ουσιαστική λύση. Αν υπάρχουν ελλείψεις σε μια υπηρεσία με το να μεταφέρει προσωπικό από άλλες δε γίνεται κάτι. Ένα προσωρινό καθησυχασμο επιδιώκει.
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Παιδιά όπως είπα όλα παίζονται ακόμα και σήμερα που μίλησα μου είπαν συγκεκριμένα ότι προορίζεστε για περιπολίες άμεση δράση, Δίας κτλπ. Τώρα πως θα το κάνουν εάν θα το κάνουν δεν ξέρω! Πάντως μου είπαν για τροποποίηση τώρα νεότερα θα ξέρω την ημερομηνία που σας είπα αλλά γίνεται ένα μπάχαλο γενικά!
Άβαταρ μέλους
Nikoskriti4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από Nikoskriti4 »

Ο εφ δεν είπε τμήματα είπε στο δρομο
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

thomaskdal ισα ισα οι Αστυφυλακες ειναι πιο χρησιμοι στο τμημα γιατι ειναι ανακριτικοι οποτε θα μπουν και πληρωμα σε περιπολικο αμα χρειαστει.Ο ΕΦ δε μπορει να μπει περιπολικο, μονο σκοπια και σκοπος κρατηριων!

Αφου θελετε πληροφοριες θα τις εχετε... Το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 22 θα βγει προκηρυξη για ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ενοψει εκλογων!

Σημειωστε το και δε με ενδιαφερει ποιος το πιστευει και ποιος θα πει οτι τρολαρω!

GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από GPAPI »

ΕΦ21 έγραψε:Παιδιά όπως είπα όλα παίζονται ακόμα και σήμερα που μίλησα μου είπαν συγκεκριμένα ότι προορίζεστε για περιπολίες άμεση δράση, Δίας κτλπ. Τώρα πως θα το κάνουν εάν θα το κάνουν δεν ξέρω! Πάντως μου είπαν για τροποποίηση τώρα νεότερα θα ξέρω την ημερομηνία που σας είπα αλλά γίνεται ένα μπάχαλο γενικά!
Επειδή σου χω κάποια εμπιστοσύνη αυτά ποιος σου τα λέει αστυνομικός πολιτικό πρόσωπο τι είναι γιατί έτσι στον αέρα δεν βγάζουν άκρη αν και οι 400 θα μπουν αργά η γρήγορα αστυνομία ότι κι αν γίνει

ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

GPAPI έγραψε:
ΕΦ21 έγραψε:Παιδιά όπως είπα όλα παίζονται ακόμα και σήμερα που μίλησα μου είπαν συγκεκριμένα ότι προορίζεστε για περιπολίες άμεση δράση, Δίας κτλπ. Τώρα πως θα το κάνουν εάν θα το κάνουν δεν ξέρω! Πάντως μου είπαν για τροποποίηση τώρα νεότερα θα ξέρω την ημερομηνία που σας είπα αλλά γίνεται ένα μπάχαλο γενικά!
Επειδή σου χω κάποια εμπιστοσύνη αυτά ποιος σου τα λέει αστυνομικός πολιτικό πρόσωπο τι είναι γιατί έτσι στον αέρα δεν βγάζουν άκρη αν και οι 400 θα μπουν αργά η γρήγορα αστυνομία ότι κι αν γίνει

Σε ευχαριστώ πολύ! Πολιτικό πρόσωπο και ένας μεγάλο αξιωματικός στην γαδα!

ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Player7 έγραψε:thomaskdal ισα ισα οι Αστυφυλακες ειναι πιο χρησιμοι στο τμημα γιατι ειναι ανακριτικοι οποτε θα μπουν και πληρωμα σε περιπολικο αμα χρειαστει.Ο ΕΦ δε μπορει να μπει περιπολικο, μονο σκοπια και σκοπος κρατηριων!

Αφου θελετε πληροφοριες θα τις εχετε... Το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 22 θα βγει προκηρυξη για ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ενοψει εκλογων!

Σημειωστε το και δε με ενδιαφερει ποιος το πιστευει και ποιος θα πει οτι τρολαρω!

Μας είπες κάτι νέο εννοείται ότι πρώτου γίνουν εκλογές θα βγάλουν προκηρυξη αλλά δν το κόβω για Εφ!3000 πυροσβέστες ίσως ναι ισχύει!

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Την Πυροσβεστικη θα την σπασει στα 2, θα κρατησει και προκηρυξη για μετα τις εκλογες, αυτο παιζεται ακομα!
GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από GPAPI »

ΕΦ21 έγραψε:
GPAPI έγραψε:

Πολιτικό πρόσωπο άστο μη του δίνεις σημασία μόνο ο θεοδωρικακος και ο Οικονόμου ξέρουν τώρα από αξιωματικό τι να πω αν είναι στην αρμοδιότητα του η οππι καλώς έχει πρόσβαση αλλιώς τίποτα

Σε ευχαριστώ πολύ! Πολιτικό πρόσωπο και ένας μεγάλο αξιωματικός στην γαδα!

GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από GPAPI »

Πολιτικό πρόσωπο εκτός του θεοδωρικακου και Οικονόμου δεν έχουν βάσει τώρα από αξιωματικό αν έχει σχέση με την οποία ναι έχει πρόσβαση αλλιώς τίποτα γενικοτητες
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες