Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 99
Και εγώ πιστεύω ότι είναι πολιτικό το κόλπο ! Τώρα τον οκτομβρη δύσκολα οι 600. Βασικά έως απίθανο ! Τον οκτομβρη λέει 250 πρόσληψης ΣΦ. Έλεος !
Ναι φίλε έτσι όμως δεν είναι τυχαίο που και ο Μητσοτάκης και ο θεοδωρικακος επαναλάμβαναν ότι θέλουν τι συνδρομή των πρυτάνεων στη υλοποίηση της διαδικασίας για εμένα το νούμερο 1 εμπόδιο ήταν από το Φεβρουάριο οι πρυτάνεις και οι πανεπιστημιακοί. Ποτε δεν το είδαν με καλό μάτι για διάφορους λόγους και οικονομικούς.Kostasdim έγραψε:Nikoskriti4 έγραψε:Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο Κωστης είναι.Και να μην μας βάλλουν οππι (που το εύχομαι) θα μας βάλουν για να μπαλώσουν τις τεράστιες τρύπες)
Φίλε αυτοί που συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι η οππι δεν θα αποτελείται από 1000 άτομα είναι αυτοί που τους τσούζει το κ0λ@ρ@κι επειδή δεν μπήκαν. Είστε γελασμενοι και μην βγεί τώρα ο ένοπλος και ο άλλος να μου πει πάλι τα ίδια κατεντησε κουραστικό.
Επιπλέον οι πανεπιστημιακοί έχουν τεράστια δύναμη σε κάθε κυβέρνηση. Πρωτοφανες να τρωναι ξύλο και να μην θέλουν να τους προστατέψουν αλλά έτσι είναι η Μπανανία δεν έχουμε καμία σχέση με τα ευρωπαϊκά πρωτυπα παίζονται διάφορα συμφέροντα.
Ίσως και ο χρυσοχοιδης για αυτό και τη γύρισε τι δουλειά.
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
Γιατί έλεος που θα πάρει 250 ΣΦ φίλε;Τι σε ενοχλεί το ψωμί θα σου φάνε; Θα πάρει κι άλλους αρχές του 2022.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 101
Γιατί έλεος επειδή δεν παίρνουν μόρια τα πτυχία; Η σφ χρειάζονται καθώς έπεται κύμα λαθρομετανάστων απο το Αφγανιστάν.Nikoskriti4 έγραψε:Και εγώ πιστεύω ότι είναι πολιτικό το κόλπο ! Τώρα τον οκτομβρη δύσκολα οι 600. Βασικά έως απίθανο ! Τον οκτομβρη λέει 250 πρόσληψης ΣΦ. Έλεος !
Διστυχως τώρα φαίνονται όλα και όσο περνά ο καιρός θα φαίνονται πιο πολύ όλες οι αντιφάσεις που υπήρχαν απ' την αρχή. Το καλύτερο θα ήταν να πει θα πάρω έστω και και 800 οργανωμένα σε ΑΠΘ, ΟΠΑ, ΕΜΠ, ΕΚΠΑνα αφήσει έξω τι περιφέρεια των Πατρών που ο πρύτανης του ήταν ο πιο πολέμιος κι όλας και δεν είχε μεγάλο θέμα εκεί, να τα εξοπλίσει έως το καλοκαίρι πλήρως και να τι βγάλει μετα τι προκυρηξη σίγουρα και σοβαρά. Στην πορεία θα βλέπε πως θα πήγαινε και για την επαρχία.
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 99
Ρε ψευτόμαγκες ηρεμήστε ! Μακάρι ναΜπαίνουν συνέχεια. Δεν το ειπα για αυτό ! Εννοώ ότι μας έχει να κρεμόμαστε στα ελέη του θεού ενώ συνεχίζει προσλήψεις. Να μας πάρει και μετά να πάρει όλο τον κόσμο
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
Μα εσένα δε σε επηρεάζουν οι προσληψεις ΣΦ, είναι κονδύλια Ευρώπης.Το κονδύλι για την οππι υπάρχει ούτως ή άλλως.
GPAPI έγραψε:Διστυχως τώρα φαίνονται όλα και όσο περνά ο καιρός θα φαίνονται πιο πολύ όλες οι αντιφάσεις που υπήρχαν απ' την αρχή. Το καλύτερο θα ήταν να πει θα πάρω έστω και και 800 οργανωμένα σε ΑΠΘ, ΟΠΑ, ΕΜΠ, ΕΚΠΑνα αφήσει έξω τι περιφέρεια των Πατρών που ο πρύτανης του ήταν ο πιο πολέμιος κι όλας και δεν είχε μεγάλο θέμα εκεί, να τα εξοπλίσει έως το καλοκαίρι πλήρως και να τι βγάλει μετα τι προκυρηξη σίγουρα και σοβαρά. Στην πορεία θα βλέπε πως θα πήγαινε και για την επαρχία.
Μην τρελαίνεσαι αδερφέ. Το παιχνίδι χάθηκε από την αρχή που από τα 1030 άτομα έγιναν 400... Και τα 400 άτομα κάνουν αμάν και πότε θα πάρουν τις καρτέλες μπας και δώσουν ΠΚΕ... Συνεχισε τη ζωή σου κανονικά και μην πιστεύεις τίποτα
-Bildakoss-
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 101
Νίκο ο σχεδιασμός για σφ δεν επηρεάζει την οππι. Εκτός από τα κονδύλια όπως γράφει και ο Border που είναι ευρωπαϊκά. Η σφ δεν έρχονται για να υποκατάστιζουν την οππι. Η προσληψεις θα γίνουν για τον Έβρο.
Αντε τραβάτε σε κάνα νήμα για σφ τι δουλειά έχετε εδώ;
Την κατάλαβα την δουλειά εγώ απ' την αρχή μην αγχώνεσαι μόλις βγήκε η προκυρηξη ειμουν απ' τους πρώτους που είπα ότι ο Μιχαλάκης μας πούλησε δεν μπορούσε να διαχειριστεί πολλά μέσα στο υπουργείο. Γι αυτό τα αναφέρω όλα τα γεγονότα τώρα διότι αποδεικνύονται. Ο μόνος φόβος μου ήταν εξαρχής ότι κάποιοι που όντως έγινε θα είμαστε στους εξακόσιους και με το "εάν και εφ όσον παραστεί ανάγκη" θα είμαστε σε ομηρία ένα χρόνο όπως και είμαστε λόγω του ζήλου που έχουμε και περιμένουμε το γκολ μέχρι τις καθυστερήσεις. Με ικανοποίησε πάντως χωρίς να θέλω να φανώ ρατσιστής που απ' τους 400 οι 150 είναι γυναίκες. Τι θα κάνουν τώρα θα πετσοκοβουν στις πκε οι θα τους στείλουν σαν αρνιά για σφαγή.BilD έγραψε:GPAPI έγραψε:Διστυχως τώρα φαίνονται όλα και όσο περνά ο καιρός θα φαίνονται πιο πολύ όλες οι αντιφάσεις που υπήρχαν απ' την αρχή. Το καλύτερο θα ήταν να πει θα πάρω έστω και και 800 οργανωμένα σε ΑΠΘ, ΟΠΑ, ΕΜΠ, ΕΚΠΑνα αφήσει έξω τι περιφέρεια των Πατρών που ο πρύτανης του ήταν ο πιο πολέμιος κι όλας και δεν είχε μεγάλο θέμα εκεί, να τα εξοπλίσει έως το καλοκαίρι πλήρως και να τι βγάλει μετα τι προκυρηξη σίγουρα και σοβαρά. Στην πορεία θα βλέπε πως θα πήγαινε και για την επαρχία.
Μην τρελαίνεσαι αδερφέ. Το παιχνίδι χάθηκε από την αρχή που από τα 1030 άτομα έγιναν 400... Και τα 400 άτομα κάνουν αμάν και πότε θα πάρουν τις καρτέλες μπας και δώσουν ΠΚΕ... Συνεχισε τη ζωή σου κανονικά και μην πιστεύεις τίποτα
GPAPI έγραψε:Την κατάλαβα την δουλειά εγώ απ' την αρχή μην αγχώνεσαι μόλις βγήκε η προκυρηξη ειμουν απ' τους πρώτους που είπα ότι ο Μιχαλάκης μας πούλησε δεν μπορούσε να διαχειριστεί πολλά μέσα στο υπουργείο. Γι αυτό τα αναφέρω όλα τα γεγονότα τώρα διότι αποδεικνύονται. Ο μόνος φόβος μου ήταν εξαρχής ότι κάποιοι που όντως έγινε θα είμαστε στους εξακόσιους και με το "εάν και εφ όσον παραστεί ανάγκη" θα είμαστε σε ομηρία ένα χρόνο όπως και είμαστε λόγω του ζήλου που έχουμε και περιμένουμε το γκολ μέχρι τις καθυστερήσεις. Με ικανοποίησε πάντως χωρίς να θέλω να φανώ ρατσιστής που απ' τους 400 οι 150 είναι γυναίκες. Τι θα κάνουν τώρα θα πετσοκοβουν στις πκε οι θα τους στείλουν σαν αρνιά για σφαγή.
Σωστά τα λες... Συνοψιζοντας αυτήν η προκήρυξη δεν "τράβηξε" απο την αρχή και δεν αξίζει να ασχοληθείς παραπάνω 😉
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Σεπ 29, 2021 3:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ λέω το εξής στον εαυτό μου από όταν βγήκαν τα αποτελέσματα ειμαι στους 600 Δίνω 50 50 πιθανότητες χώρις τίποτα να με εκπλήσει και τίποτα παραπανω. Εαν μας πάρουν θα μας πάρουν γιατί δεν θα μπορούν να τα βγάλουν πέρα ούτε για ψήφους ούτε για το οτιδήποτε άλλο. Επισης προσωπικα δεν δίνω πιθανότητα εκλογών την άνοιξη αλλά αν σπάσει ο διάολος το πόδι του και γίνουν περιπλέκουν τα πράγματα πολύ.
Ρε παιδιά αυτός ο GPAPI τα λέει πολύ καλά. Σπάνιο σε αυτό το φόρουμ 👍👍👍
Μην ακούτε κανέναν αποτυχημένο. Έρχεται ανακοίνωση 5 Φεβρουαρίου για ενίσχυση 1000 σε τμήματα. Κάντε κανένα μεροκάματο ρε αμόρφωτοι θέλετε και αστυνομία χωρίς πτυχίο. Αυτοί οι 250 αμόρφωτοι θα μπούνε Προσωρινά στην αστυνομία μετά θα φάνε σουτ. Όσα προφίλ κι αν κάνετε δεν κερδίζετε τίποτα. Πηγαίνετε να πάρετε κανένα πτυχίο πρώτα και μετά να μπείτε στην αστυνομία.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες