Charlie Harper 13 έγραψε:Μην βιάζεσαι έχει δρόμο ακόμα.
σταματα ρε φιλε χαχαχαχα μην τους τα λες αυτά γιατί θα πέσουν από το συννεφάκι τους εδώ εχουν κάνει θεό και παρακαλάνε ανόνημα έναν τυχάρπαστο που τους λέει οτι θα πάνε διας δέλτα και αυτές οι υπηρεσίες ειναι υπερπλήρης και γράφουν μηνύματα και τον παρακαλάνε
Δεν σου φταίει κανείς επειδή δεν πέρασες και λες στον καθένα τις ***** σου έχω πει ξένα Ότι δεν είμαι τυχάρπαστος και θα το δεις!
Εγώ πάλι μυρίζομαι 1000 όντως στα τμήματαΑπό αστυφύλακες και εμείς θα βγούμε έξω στις υπηρεσίες. Όλα κολλάνε μεταξύ τους. Δράση άμεση δράση μεταγωγών. Κλπ κλπ
Ενισχύονται τα τμήματα και οι περιπολίες σύμφωνα με τον Υπουργό ΠροΠο. Προφανώς και ο υπουργός είναι troll καθώς δεν ανέφερε ότι θα πάρει τους 1000 οππι να τους πάει στα τμήματα και στις περιπολίες.
Και τι θα τους κάνει ρε παιδιά τους 1000 θα τους αφήσει στην ντουλάπα; Είστε σοβαροί; Δεν συμφέρει καμία κυβέρνηση κάτι τέτοιο από την στιγμή που δεσμεύτηκε κατά κάποιο τρόπο με τους 1000 θα τούς πάρει... Που θα τους πάει είναι άλλο θέμα
Καλησπέρα σε όλους Από τους 1026 αστυφύλακες και δόκιμους αστυφύλακες που ανακοίνωσε ο υπουργός, μην ξεχνάτε ότι πολλοί από αυτούς έχουν ακόμη κάποια έτη στην σχολή. Επίσης πολλοί δόκιμοι καλοκαίρια στελεγχωνουν τα νησιά με απόσπαση, οπότε θα υπάρξουν γενικά κενά. Επίσης από τα 1026 άτομα, είπε κάθε βράδυ θα υπάρχουν +100 πληρώματα άμεσης δράσης οπότε θα τραβήξει 400 άτομα εκεί λόγω του κυλιόμενου ωραρίου
Δε θα τους αφήσει στη ντουλάπα, προφανώς θα προσλαβουν μόνο τους 400 επιτυχόντες και Παπαλα!Κατάλαβαν ότι δε μπορούν να βρουν τρύπα ώστε να πάνε κατευθείαν τμήματα τους οππι. Είναι παράνομο.