Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
Δυκ τ περιμένεις τόσο καιρό και δεν μπαναρεις τον ένοπλο ;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 93
ποιος ***** και τον πορτοσαλτε ρε... Και ο παπαχελας έλεγε στην καθημερινή πριν βγουν τα αποτελέσματα ή πριν βγει η προκήρυξη δρν θυμάμαι, ότι δεν πρέπει η κυβέρνηση να το προχωρήσει. Σημασία έχει ότι οι διαδικασίες προχωράνε και αντε να δούμε τι θα γίνει 5 Οκτωβρίου. Θα πέσει μετεωρίτης;Efedros2015 έγραψε:Πάντως σήμερα στο Σκάι 6 το πρωί ο δημοσιογράφος κοντά στη κυβέρνηση είπε δν θα υπάρξει πανεπιστημιακή, από την άλλη έχουμε τον υπουργό που είπε μέχρι Νοέμβριο, έχουμε υφυπουργό που είπε κ αυτός ότι θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ... Βγήκε την ίδια μέρα Παρασκευή στη διαύγεια σύσταση επιτροπής για τους εκπαιδευτές των 400 ε. Φ ... Ένας θεός ξέρει τι παιχνίδια παίζονται και τι γίνεται μάγκες !
Ρίξτε ένα ban σε ένοπλο π@π@ρ@ και player7 αφού είναι ο ίδιος και γράφει συνέχεια *****. Έρχονται 5 Οκτωβρίου μην ακούτε κανέναν θα μας πάρουν όλους τμήματα.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 90
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 186
Guardian1 έγραψε:Ετοιμαστειτεεε για τμηματα!5 Οκτωβρη τα νεοτερα!
Και οι 1000 λες;
Και να τον μπαναρε τον πικραμένο τι σημεία έχει, σε 3 δευτερα μπορείς να φτιάξεις καινούργιο προφίλ.3-4 έχει αυτός ένας πικραμένος είναι που ανεβάζει τα ίδια όλη την ώρα τον είχαμε και στο messenger group μην δίνετε σημασία μάγκες μόνο για γέλια είναι
Τμήματα εννοώ Δίας και δράση όχι μέσα στα τμήματα μην μπερδευτούμε!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 36
πως θα γίνει αυτό ρε φιλε διας δράση αφού ειναι υπερπλήρης αυτές η υπηρεσίες ;ΕΦ21 έγραψε:Τμήματα εννοώ Δίας και δράση όχι μέσα στα τμήματα μην μπερδευτούμε!
Είπαμε δεν είμαι ο enoplos frouros ρε μεγάλε. Το βλέπουν και οι admin από την ip ότι δεν είμαι. Ότι θέλω το γράφω από δω, δε χρειάζεται να φτιάξω άλλο, είμαι από το 2019 εδώ μέσα.
Αυτό που λες ΕΦ, εάν ισχύει, θα είναι με νέα προκηρηξη ή η οππι αντί για ομάδα προστασίας πανεπιστήμιακων ιδρυμάτων θα πάνε Δίας και δράση;
Είχε γίνει πρόσφατη αναφορά για την υποστελέχωση των τμημάτων και ότι δεν είναι ανοικτά το βραδυ λόγω ελλείψεων. Ίσως πάμε λίγο καιρό οππι σαν πρακτική και μετά στελεχωση τμημάτων.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 93
νέα προκήρυξη δεν βγαίνει φιλαράκι. Οι ΕΦ φέτος είμαστε εμείς!NLOK10 έγραψε:Αυτό που λες ΕΦ, εάν ισχύει, θα είναι με νέα προκηρηξη ή η οππι αντί για ομάδα προστασίας πανεπιστήμιακων ιδρυμάτων θα πάνε Δίας και δράση;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Πραγματικά περιμένω πως και πως να μπούμε δεν μπορώ άλλο! Και σαν να μην έφτανε αυτο με πήραν σήμερα από το στρατολογικό γραφείο και μ είπαν είμαι επιτυγχών στην προκύρυξη εποπ (ΕΔ) (ενώ ήμουν δεύτερος επιλαχών) και να παρουσιαστώ σε 2 μέρες ... Ενώ προτιμώ την αστυνομία για πολλούς λόγους αρχίζουν και μπαίνουν διάφορα στο μυαλό μου περί ακύρωσης της προκύρυξης αν και πιστεύω ότι αυτό είναι σχεδόν αδύνατο. Μπορεί κάποιος να με καθησυχάσει;
Gouleasss94 έγραψε:πως θα γίνει αυτό ρε φιλε διας δράση αφού ειναι υπερπλήρης αυτές η υπηρεσίες ;ΕΦ21 έγραψε:Τμήματα εννοώ Δίας και δράση όχι μέσα στα τμήματα μην μπερδευτούμε!
Αυτά ξέρω αυτά λέω και να ξέρεις η Δίας έχει ελλείψεις! Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος θα ξέρω κάποια πράγματα στις 5 του μήνα!
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
Εφ21 για να καταλαβω, εσυ λες οτι και οι 1000 θα πανε ΔΙΑς, ΔΡΑΣΗ και καθολου τμηματα?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες