Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 168

Δημοσίευση από Νοημοσύνη »

Προσωπικη γνώμη, πιστεύω καλύτερα τμήματα γιατί πανεπιστήμια με 400 άτομα και χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό ούτε για αστείο δεν θα λειτουργήσει. Σαν να πηγαίνεις στο πόλεμο χωρίς όπλα. Λένε θα βοηθάει η αστυνομία αλλά με τις ελλείψεις που υπάρχουν δεν νομίζω.

Τουλάχιστον στα τμήματα θα έχεις εξοπλισμό να προστατέψεις το τομάρι σου.

Oppas
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Oppas »

Ψυχολογικά πολλα να μαζέψουμε λευτα ρε μάγκες να πάει ο enoplos/player7 σε κάνα ψυχολόγο
Άβαταρ μέλους
Thodoris2000
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Thodoris2000 »

Αοπλε θέλεις να μας πεις τα μόρια σ που έμπαινες με παλια προκήρυξη. Και θα ήθελα σε παρακαλώ να μας πεις, τι θέση είσαι τώρα.

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Player7 »

Ο enoplos frouros είναι άλλο account δεν είμαι εγώ ας το επιβεβαιώσει και ένας admin άμα θέλει.Νταξει εγώ είπα τη γνώμη για το τι θα γίνει, αλλά ο ένοπλος είναι βαρεμένος το παρατραβήξε!

Oppas
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Oppas »

Στην εξάτμιση σου είναι τα αποτελέσματα, δεν το λέω αλλιώς γιατί μου το εχει κόψει ο ADMIN 2 φορες
Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από Kostasdim »

Player7 έγραψε:Ο enoplos frouros είναι άλλο account δεν είμαι εγώ ας το επιβεβαιώσει και ένας admin άμα θέλει.Νταξει εγώ είπα τη γνώμη για το τι θα γίνει, αλλά ο ένοπλος είναι βαρεμένος το παρατραβήξε!

Χαχα μέχρι και εσύ φίλε το κατάλαβες ότι ο ένοπλος είναι βαρεμενος... Τέλος πάντων ας μην γράφουμε τα ιδια και τα ιδια έχει καταντήσει κουραστικό.

Άβαταρ μέλους
Nikoskriti4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από Nikoskriti4 »

Καλημέρα στην ομάδα .. Μόλις έβλεπα Παπαδακη στον αντ1 και ψυχανεμίζονται όλοι για εκλογές μέσα στο 22. λέτε να μας καθυστερεί εμάς τους 600 για ψηφαλακια;

ΥΣ: Ψηφίζουμε όλοι κουλη για να βάλουμε στολή👮‍♀️

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ARN »

Nikoskriti4 έγραψε:Καλημέρα στην ομάδα .. Μόλις έβλεπα Παπαδακη στον αντ1 και ψυχανεμίζονται όλοι για εκλογές μέσα στο 22. λέτε να μας καθυστερεί εμάς τους 600 για ψηφαλακια;

Το ΠΑΣΟΚ ζει μέσα σου εσένα.

Δεν μπορεί να λέγονται αυτά από νέους ανθρώπους, αν είναι κριτήριο η ΟΠΠΙ για να ψηφισεις (οποιονδήποτε κόμμα) τότε μας αξίζει αυτά που περνάει το έθνος μας

WURTH123
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από WURTH123 »

Nikoskriti4 έγραψε: Καλημέρα στην ομάδα .. Μόλις έβλεπα Παπαδακη στον αντ1 και ψυχανεμίζονται όλοι για εκλογές μέσα στο 22. λέτε να μας καθυστερεί εμάς τους 600 για ψηφαλακια;

ΝΔ χωρίς δεύτερη σκέψη!
EAM ELAS
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από EAM ELAS »

ΑΡΝ πραγματικά με κάλυψες. Δε γίνεται εν έτη 2021 ένας νέος άνθρωπος να ισχυρίζεται κάτι τέτοιο. Ντροπή, αμορφωσιά και κατάντια λέγεται αυτό. Εγώ υπό αυτή τη λογική θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ για να διαλύσει την ΟΠΠΙ να μας πάει τμήματα. Πωπω τι κόσμος υπάρχει!

Oppas
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Oppas »

Με ότι κριτήρια θέλουμε ρε φίλε θα ψηφίσουμε τι σε νοιάζει εσένα
GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από GPAPI »

Nikoskriti4 έγραψε:Καλημέρα στην ομάδα .. Μόλις έβλεπα Παπαδακη στον αντ1 και ψυχανεμίζονται όλοι για εκλογές μέσα στο 22. λέτε να μας καθυστερεί εμάς τους 600 για ψηφαλακια;

Αν γίνουν εκλογές Φεβρουαρίο Μάρτιο δεν μπορεί να μας πάρει προεκλογικά. Αν γίνουν πχ εκλογές Φεβρουαρίο πρέπει να πάει και σε δεύτερες λόγω απλής αναλογικης που σημαίνει πρόσθεσε και ένα μήνα ακόμα οπότε πας για Απρίλη. Πολυ καθυστέρηση άστο κακο σενάριο

Enoplos Frouros
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Enoplos Frouros »

Άρχισε να κολλάς αφίσες και να μοιράζεις ψηφοδέλτια🤣

Glock 19
nik123
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από nik123 »

Enoplos Frouros έγραψε:Εγώ έχω μόρια κι αν βγει προκήρυξη για αεροδρόμια θα είμαι σίγουρα μέσα. Εσυ αν δεν υπήρχε το 1000 στα πτυχία που θα ήσουν;

Έχω πληροφρία ότι θα βγει προκύρηξη για μια καινούργια υπηρεσία που θα ξεκινίσει από αρχες του έτους στο μενίδι, μέσα στο καταυλισμό για να λύνει τα τοπικά θέματα εκει πέρα.

παρέχεται και σκήνη για διαμονή και γυναίκα ντόπια...

απλά το κακό είναι ότι είναι τέρμα βυσματιική... Και φωτογραφική...

θέλουν άνθρωπο που να έχει περάσει από ολές τις ειδικές δυνάμεις, να μπορεί να μιλήσει και στοιχειώδει γραφή και να οδήγαει απο μοτοποδήλατο έως αεροσκάφος. Επίσης να είναι αρκετά σκαλωμένος λόγω της φύσης της υπηρεσίας

για αρχή θα βάλουν ενα άτομο μόνο και ξέρω ότι έχει καπαρωθεί από ένοπλο φρουρό

ας ελπίοσυμε ότι θα μπούμε και άλλοι στο μέλλον με κούλη...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Σεπ 27, 2021 12:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από BilD »

nik123 έγραψε:Έχω πληροφρία ότι θα βγει προκύρηξη για μια καινούργια υπηρεσία που θα ξεκινίσει από αρχες του έτους στο μενίδι, μέσα στο καταυλισμό για να λύνει τα τοπικά θέματα εκει πέρα.παρέχεται και σκήνη για διαμονή και γυναίκα ντόπια...

απλά το κακό είναι ότι είναι τέρμα βυσματιική... Και φωτογραφική...

θέλουν άνθρωπο που να έχει περάσει από ολές τις ειδικές δυνάμεις, να μπορεί να μιλήσει και στοιχειώδει γραφή και να οδήγαει απο μοτοποδήλατο έως αεροσκάφος. Επίσης να είναι αρκετά σκαλωμένος λόγω της φύσης της υπηρεσίας

για αρχή θα βάλουν ενα άτομο μόνο και ξέρω ότι έχει καπαρωθεί από ένοπλο φρουρό

ας ελπίοσυμε ότι θα μπούμε και άλλοι στο μέλλον με κούλη...

Κλαίω 🤣🤣🤣 εντωμεταξύ οι πρώτες 5 σειρές σε ξεγελανε για αυτό που ακολουθεί

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Σεπ 27, 2021 12:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες