Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
4560
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από 4560 »

Ενα τηλ στην κομοτηνη δεν μπορει κατι θα ξερουν ποτε θα παει η οππι για εκπαιδευση

Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από Kostasdim »

Enoplos Frouros έγραψε:
Kostasdim έγραψε:
Enoplos Frouros έγραψε:Δεν έχω ανάγκη καμία δουλειά βρε καημένε. Εσύ περιμένε να μπεις στο δημόσιο μπας και πάρεις κανένα 1000ρικο.

αν δεν εχεις αναγκη για δουλεια τι καθεσε και ασχολεισαι εδω απο το πρωι εως το βραδυ και γραφεις τα ιδια και τα ιδια... ; Ααα δεν μου απαντησες ποσο χρονων εισαι;

Είμαι 26 ετών και γουστάρω να γίνω ειδικός φρουρός.

Αστροναύτης θα πήγαινε καλύτερα.

GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από GPAPI »

Απ' ότι φαίνεται οριστικά θα βγουν Οκτωβρη Πκε μέσα προς τέλος Οκτώβρη και εκπαίδευση από Νοέμβρη για τους 400 το καλό σενάριο, όσο για μας τους 600 μετά το νέο έτος αν υπάρξει κάτι.

Anna Maria
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Anna Maria »

Πήρα εγώ Κομοτηνή παιδιά... Η ίδια απάντηση για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωθείτε από το ΑΤ που καταθέσατε τα χαρτιά σας... !
Enoplos Frouros
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Enoplos Frouros »

Άνεργοι πτυχιούχοι περιμένετε να αποφασίσει το συμβούλιο της επικρατείας. Εκτός κι αν έχετε φάει το παραμύθι με τον ασεπ ότι καθυστερεί τα αποτελέσματα.
Glock 19
Oppas
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Oppas »

Παιδιά οι 400 μην αγχώνεστε όλα είναι δρομολογημενα, οι 600 πάμε σιγά σιγά να μπαίνουμε σε φάση διεκδίκησης
GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από GPAPI »

Enoplos Frouros έγραψε:Άνεργοι πτυχιούχοι περιμένετε να αποφασίσει το συμβούλιο της επικρατείας. Εκτός κι αν έχετε φάει το παραμύθι με τον ασεπ ότι καθυστερεί τα αποτελέσματα.
Δηλαδή εσύ περιμένεις να βγει αντισυνταγματική ποιος νομίζεις ότι την έφτιαξε κανένας ασχετος

GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από GiorgosM82 »

Enoplos Frouros έγραψε:Άνεργοι πτυχιούχοι περιμένετε να αποφασίσει το συμβούλιο της επικρατείας. Εκτός κι αν έχετε φάει το παραμύθι με τον ασεπ ότι καθυστερεί τα αποτελέσματα.
Φιλε τοσο καιρο σε βλεπω μπαινεις και κραζεις εχεις καταντησει αηδια, πριν τις προκ εμπαινες εγραφες κανονικα και μολις βγηκαν και πηρες το μπουλο αρχισες να κραζεις και εδω και στον νημα για τραπεζες που προφανως σε κερασαν και εκει. Και μας το παιζεις τωρα εμενα δεν με νοιαζει το χιλιαρικο του δημασιου και μπειτε εσεις οι αποτυχημενοι. Επειδη δεν εχεις σκοπο να γραψεις σοβαρα σε νημα παρα μονο αν μπαινεις πηγαινε βγαλε κανενα πτυχιο μπας και μπεις αλλου

Enoplos Frouros
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Enoplos Frouros »

Δεν χρειάζομαι αλλά πτυχία με την παλιά μοριοδότηση μέσα ήμουν. Για την τράπεζα ήταν καθαρά βυσματικη προκήρυξη. Τώρα για την οππι υπάρχει το στε. Άντε τραβά εκεί που σε βάλανε κλοβυσμα στην τράπεζα και άσε της εξυπνάδες.
Glock 19
GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από GiorgosM82 »

Ρε φιλε και εγω με την παλια μοριοδοτηση μεσα ημουν οπως ειμαι και σε αυτη γιατι εχω και πτυχια ασχετα που θα παω τραπεζες. Και αυτα περι βυσματικης προκηρυξεις αστα αμα δεν ξερεις. Και εγω βυσματικη περιμενα θα ηταν κα πηγα και εκανα χαρτια τελευταια μερα και μπηκα μονο με απολητυριο, προφ και ΕΔ και επειδη περασα και τα πκε και μιλησα με παιδια σε πληροφορω οτι δεν περιμενε κανενας οτι θα ηταν μονο οι σφ που πηραν απο το πουθενα 4 μορια μπορεις να πεις οτι εκανε την φασαρια, μπορει να το επιβεβαιωσει και ο ξανθος που λογικα θα μπει και αυτος τραπεζες. Πηγαινε βγαλε καμια ξενη γλωσσα που μετρανε παντου γιατι διπλωματα Για αμαξια και μηχανες πλεον εχουν ολοι δεν αποτελουν προσοντα εχει ανεβει το επιπεδο
Άβαταρ μέλους
Nikoskriti4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από Nikoskriti4 »

Το νήμα έχει κουράσει ! Οποίος θέλει να κάνουμε μια ομαδική εμείς οι 600 καλώς ! Όσο για τους 400 τέλος του χρονου θα δουλεύεται !
Άβαταρ μέλους
Thodoris2000
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Thodoris2000 »

Αοπλε, θέλεις να μας πεις τι μόρια έχεις κ τι θέση είσαι να δούμε αν με τα παλιά μόρια της προκήρυξη θα έμπαινες. Άντε γιατί πολύ μας ζαλισες κ μόνο μπλαμπλα είσαι. Και εγώ το ένα και εγώ το άλλο και εσείς οι αποτυχημένοι και δεν ξέρω και εγώ τι.

Ρε δώστε του ένα μπαν από το φόρουμ.

Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 168

Δημοσίευση από Νοημοσύνη »

Άντε μπας και γινει τίποτα αυτή την εβδομάδα. Το καθυστέρησαν αρκετά.

Βλέπω ο ΑΣΕΠ έχει βγάλει αποτελέσματα τώρα τις τελευταίες μέρες για αρκετές προκυρήξεις. Ίσως έρθει και η σειρά μας σύντομα.

Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από BorderRanger »

Ρε Νοημοσύνη εσύ ακόμα πιστεύεις ότι ο άσεπ ευθύνεται για την καθυστέρηση; Άλλος είναι ο λόγος. Προφανώς ψάχνουν τρύπα στο Υπουργείο για να τους πάνε κατευθείαν σε άλλη υπηρεσία χωρίς να είναι παράνομο λόγω προηγούμενου προεδρικού.
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 168

Δημοσίευση από Νοημοσύνη »

Κοίτα... Τα αποτελέσματα δεν έχουν σημασία για το πού θα πάμε (οππι ή τμήματα). Η Σχολή έχει ανακοινωθεί και τα μαθήματα έχουν αναρτηθεί. Θα γίνουμε ειδικοί φρουροί με ολόκληρο το πακέτο σπουδών δηλαδή όπλα κτλπ.3 μήνες εκπαίδευση έχουν αρκετό χρόνο να δούνε τι θα κάνουν με εμάς μετά την εκπαίδευση.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες