Enoplos Frouros έγραψε:Είναι απλά τα πράγματα διάβασε το προεδρικό διάταγμα. Δεν αφήνει περιθώρια για να γίνει κάτι διαφορετικό.
Ρε φιλαράκι εδώ θα βγει νέο ΦΕΚ για να μπορεί να τους πάνε στα τμήματα έτσι και αλλιώς στα 2 χρόνια μπορούσαν να πάνε όπου θέλουν μετά και πλέον είναι στα καθήκοντα των Εφ μπες και δες το ! Οποιοσδήποτε Εφ μπορεί να πάει είναι στα καθήκοντα του πλέον γιατί τόση αρνητικότητα;
Enoplos Frouros έγραψε:Ο Build είναι η μασκότ του ΕΦ21. Συμμαθητές στο νυκτερινό ήσασταν βρε παιδιά;
Να στα λόγια μου έρχεσαι φρουρε είπες την μαγική λέξη νυχτερινό! Πήγαινε να μαζέψεις μόρια και να γεμίσει και η μέρα σου και άσε εμάς τους 1000 να μην μπούμε!
Η μοριοδοτηση ήταν για την οππι. Όσοι μπείτε θα πάτε οππι. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα πάτε όπου σας στείλει η υπηρεσία. Όχι όμως κατευθείαν. Είναι παράνομο όσα φεκ κι αν βγούν.
Enoplos Frouros έγραψε:Ο Build είναι η μασκότ του ΕΦ21. Συμμαθητές στο νυκτερινό ήσασταν βρε παιδιά;
Να στα λόγια μου έρχεσαι φρουρε είπες την μαγική λέξη νυχτερινό! Πήγαινε να μαζέψεις μόρια και να γεμίσει και η μέρα σου και άσε εμάς τους 1000 να μην μπούμε!
Εγώ έχω μόρια κι αν βγει προκήρυξη για αεροδρόμια θα είμαι σίγουρα μέσα. Εσυ αν δεν υπήρχε το 1000 στα πτυχία που θα ήσουν;
Enoplos Frouros έγραψε:Η μοριοδοτηση ήταν για την οππι. Όσοι μπείτε θα πάτε οππι. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα πάτε όπου σας στείλει η υπηρεσία. Όχι όμως κατευθείαν. Είναι παράνομο όσα φεκ κι αν βγούν.
enoplos ποσο χρονων εισαι ρε; Ζητουν ατομα εως 22 ετων για δουλεια πες μου να ξερω καλη ευκαιρια.
Enoplos Frouros έγραψε:Δεν έχω ανάγκη καμία δουλειά βρε καημένε. Εσύ περιμένε να μπεις στο δημόσιο μπας και πάρεις κανένα 1000ρικο.
αν δεν εχεις αναγκη για δουλεια τι καθεσε και ασχολεισαι εδω απο το πρωι εως το βραδυ και γραφεις τα ιδια και τα ιδια... ; Ααα δεν μου απαντησες ποσο χρονων εισαι;
Enoplos Frouros έγραψε:Δεν έχω ανάγκη καμία δουλειά βρε καημένε. Εσύ περιμένε να μπεις στο δημόσιο μπας και πάρεις κανένα 1000ρικο.
αν δεν εχεις αναγκη για δουλεια τι καθεσε και ασχολεισαι εδω απο το πρωι εως το βραδυ και γραφεις τα ιδια και τα ιδια... ; Ααα δεν μου απαντησες ποσο χρονων εισαι;
Είμαι 26 ετών και γουστάρω να γίνω ειδικός φρουρός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Enoplos Frouros την Κυρ Σεπ 26, 2021 12:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Enoplos Frouros έγραψε:Εγώ έχω μόρια κι αν βγει προκήρυξη για αεροδρόμια θα είμαι σίγουρα μέσα. Εσυ αν δεν υπήρχε το 1000 στα πτυχία που θα ήσουν;
Αν είχες μόρια θα περνούσες το 19 ή τώρα στην ττε. Αστα αυτά και πήγαινε βγάλε το νυχτερινό μπας και φτιάξεις τον βαθμό σου! Εμείς τουλάχιστον κουτσά στραβά στρωθηκαμε 4 χρόνια να διαβάσουμε να πάρουμε ένα χαρτί, δεν θα μας το εκμηδενισεις εσύ σε μια προκήρυξη που δεν σε αφορά... Δεν πέρασες πάμε παρακάτω δεν έγινε τπτ μάζεψε μόρια και άσε μας εμάς εδώ να ενημερωνομαστε, επειδή δεν περνάς σε καμία προκήρυξη εσύ δεν σου φταίμε εμείς να τρώμε το κόμπλεξ σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Σεπ 26, 2021 1:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.