Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
GPAPI μην ακούς τρολακια,player 7,enoplos frouros
Παρε τηλεφωνο το δικηγορο και πες του οτι ειναι τρολ!Εισαι κολλημενος γιωτας, οποιος λεει κατι αντιθετο απο σας ειναι τρολ!
Εγώ πιστεύω οι 400 θα μπούνε στα πανεπιστήμια σαν πρακτική μέχρι να αποφοιτήσουν οι υπόλοιποι 600. Άρα από καλοκαίρι να στείλει τους 400 στα τμήματα και τους υπόλοιπους 600 οππι. Μετά εάν υπάρχουν αντιρρήσεις στελνει και τους υπόλοιπους 600 τμήματα.
Νομίζω ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στα τμήματα με υποστελέχωση. Θα δούμε από τον νέο χρόνο τα πλάνα της κυβέρνησης. Γενικά δεν έχει ξεκάθαρους στόχους.
Νομίζω ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στα τμήματα με υποστελέχωση. Θα δούμε από τον νέο χρόνο τα πλάνα της κυβέρνησης. Γενικά δεν έχει ξεκάθαρους στόχους.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 116
Νοημοσύνη έγραψε:Εγώ πιστεύω οι 400 θα μπούνε στα πανεπιστήμια σαν πρακτική μέχρι να αποφοιτήσουν οι υπόλοιποι 600. Άρα από καλοκαίρι να στείλει τους 400 στα τμήματα και τους υπόλοιπους 600 οππι. Μετά εάν υπάρχουν αντιρρήσεις στελνει και τους υπόλοιπους 600 τμήματα.
Έτσι το κόβω. Αν δεν γίνεται να τους στείλει κατευθείαν τμήματα
Υπομονή, καλή επιτυχία στους 400 στα πκε και οι 600 πιο πολύ και καλή οργάνωση
Θα τα πούμε οι 600 και πιο αναλυτικά

-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 90
Πήγαινε σε δικηγόρο να ρωτήσεις για να μάθεις. Όσο για το ποιος είναι τρολ φαίνεται Αλλος έγραφε αερολογίες. Αλλά αυτά σε συμφέρουν να τα διαβάζεις.Oppas έγραψε:GPAPI μην ακούς τρολακια,player 7,enoplos frouros
Glock 19
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 36
Κατεβείτε μερικοί από το συννεφάκι σας και να βλέπετε την πραγματικότητα μπροστά σας έχετε τυφλωθεί η οππι τμήματα δν παει γιατί ο πασοκος έχει κάνει τα μαγικά τ και σας έχει δέσμευση εκεί Τέλος
Δεν έχεις βαρεθεί να κλαις μέρα νύχτα;Enoplos Frouros έγραψε:Πήγαινε σε δικηγόρο να ρωτήσεις για να μάθεις. Όσο για το ποιος είναι τρολ φαίνεται Αλλος έγραφε αερολογίες. Αλλά αυτά σε συμφέρουν να τα διαβάζεις.Oppas έγραψε:GPAPI μην ακούς τρολακια,player 7,enoplos frouros
Μία για το πτυχίο σεκιουριτυ, μια για την μοριοδοτηση. Η ττε ήταν κομμένη και ραμμένη για το πτυχίο σεκιουριτυ που κλαιγοσουν. Τι στο καλό με 10 τελείωσες το λύκειο;
Φιλική συμβουλή πήγαινε βγάλε ένα νυχτερινό να αυξήσεις τα μόρια σου και άσε την κλάψα. Ετσι θα απασχολεισαι και εσύ και δεν θα κλαιγεσαι αλλά και εμείς θα ενημερωνομαστε για την προκήρυξη χωρίς να χρειάζεται να διαβάζουμε ασάφειες!
-
- Υπολοχαγός
Το 19 σε σε 19000 συμμετοχές έκαναν 20 μέρες οι ενστάσεις και τώρα με 5000 εχουν κάνει 2 μήνες οι είστε χαζοί η πιστεύετε τους πολιτικούς που παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη σας
Τι εννοείς ξεκαθαραGouleasss94 έγραψε:Το 19 σε σε 19000 συμμετοχές έκαναν 20 μέρες οι ενστάσεις και τώρα με 5000 εχουν κάνει 2 μήνες οι είστε χαζοί η πιστεύετε τους πολιτικούς που παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη σας
-
- Υπολοχαγός
κατι υπάρχει από πίσω και δν ειναι οι ενστάσειςGPAPI έγραψε:Τι εννοείς ξεκαθαραGouleasss94 έγραψε:Το 19 σε σε 19000 συμμετοχές έκαναν 20 μέρες οι ενστάσεις και τώρα με 5000 εχουν κάνει 2 μήνες οι είστε χαζοί η πιστεύετε τους πολιτικούς που παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη σας
Νομίζω είναι ξεκάθαρο ότι μας κρατάνε Γιατί θα πάνε σε εκλογές... Γνώμη μου πάντα
Stasta7 στο γραφείο του υπουργού για τους 600 ρώτησες η για οππι γενικά;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 23
Στην προκήρυξη 31 Μαίου που είχε βγει έλεγε ότι αν δεν καλέσουν τους 600 σε διάστημα 9 μηνών δεν θα τους πάρουν. Πηγαίνουμε για τον 5ο μήνα και ακόμα δεν μπήκαν οι επιτυχόντες 400 και βάση όσων ακούγονται από τον Υπουργό όταν πάρουν τους 400 και τελειώνουν αυτοί την εκπαίδευση τους θα έχει περάσει το 9μηνο. Άρα βάση λογικής τους 600 δεν βλέπω να τους παίρνουν. Από ανεπίσημες πληροφορίες σας λέω ότι το σχέδιο που έχουν είναι να μπουν οι πρώτοι ειδικοί φρουροί στα 3 πανεπιστήμια (2 στην Αθήνα και ένα το Αριστοτέλειο) και μετά αφού γίνουν φασαρίες κτλ θα τους περάσουν στα τμήματα ή σε τίποτα φυλακές! Αυτά μου είπε υψηλόβαθμος αστυνομικός από Αθήνα ότι παίζονται.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 54
Κάνεις λάθος στην προκυρηξη έλεγε εντός 9 μηνών από την πρόσληψη των 400...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες