Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Που είσαι ρε Χρυσοχοΐδη να πάρεις και τους υπόλοιπους 600
Σε επικοινωνία που είχα πριν λίγη ώρα με άτομο από το γραφείο του υπουργού μου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το θέμα έχει παγώσει και μάλιστα μου είπε να τον ξαναπάρω σε 15 μέρες μήπως έχει κάποιο νεώτερο... Καλά κρασιά δηλαδή
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
Τελικα μπας και εχουν δικιο τα τρολ εδω μεσα που λενε οτι εχει παγωσει; ! Το μονο σιγουρο ειναι οτι κατι παιζει και αργουν!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 93
ΕΦ21 σώσε μας ... Η παραπληροφορηση έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο...
Bild ελπίζω να μην πηγενουν σε εμένα οι φάτσες δεν είμαι παιδάκι να κάθομαι να λέω ότι μου κατέβει στο μυαλό
Δεν πάγωσε την πάγωσαν ο υπουργός μάλλον δεν του αρέσει η ιδέα του Μιχάλη άσε που να μπλέκει με φασαρίες καλά είναι κι έτσι σου λέει σε ένα χρόνο που θα γίνουν εκλογές θα είναι και αρεστός σε όλους είναι καλά τα 10000ευρω το μήνα ο μπουχεσας
Λοιπόν μαγκες επειδή υπάρχει πολύ βλακεια εδώ μέσα και δεν την αντέχω... Ο άνθρωπος που μίλησα είναι ο κ. Γεωργάκης πάρτε τηλέφωνο να σας τα πει ο ίδιος αφού θεωρείται ότι είμαι τρολ... Μπας και πιέσουμε γιατί οι περισσότεροι έχουν επαναπαυθεί σε αυτό το νήμα
Stasta7 έγραψε:Bild ελπίζω να μην πηγενουν σε εμένα οι φάτσες δεν είμαι παιδάκι να κάθομαι να λέω ότι μου κατέβει στο μυαλό
Το ξέρω φίλε ότι δεν είσαι τρολ μην αγχώνεσαι... Αλλου πάνε οι φάτσες αν με πιάνεις
-Bildakoss-
Εσύ τι φταις ρε φίλε μας μεταφέρεις νέα από έγκυρη πηγή δεν σου λέει κανείς κάτι όλοι τον ήπιαμε τώρα και υπομονηStasta7 έγραψε:Λοιπόν μαγκες επειδή υπάρχει πολύ βλακεια εδώ μέσα και δεν την αντέχω... Ο άνθρωπος που μίλησα είναι ο κ. Γεωργάκης πάρτε τηλέφωνο να σας τα πει ο ίδιος αφού θεωρείται ότι είμαι τρολ... Μπας και πιέσουμε γιατί οι περισσότεροι έχουν επαναπαυθεί σε αυτό το νήμα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Δείτε την πρωινή συνέντευξη του κ. Θεοδωρικάκου όλα καλά παιδιά μην φέρνεται την καταστροφή απλά θα καθυστερήσει. Είπε ότι είναι δεσμευτικό σχέδιο και έχει αναφερθεί στο ότι είναι σημαντικό να υπάρχει η Ο. Π. Π. Ι στα πανεπιστήμια οπότε μόνο υπομονή θέλει το πράγμα.
Ποτέ πιστευτε θα βγουν οι πίνακες με τα οριστικά ;
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
Ναι εχει πεσει παραπληροφορηση και συ νομιζεις οτι θα σε σωσει ο ΕΦ21. Εισαι σιγουρος οτι αυτος λεει αληθεια; Ή τον πιστευεις επειδη λεει αυτο που θες να ακουσεις?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BorderRanger την Παρ Σεπ 24, 2021 12:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και να βγουν τα οριστικά αν πάγωσει τι το θες άσε που οι 600 δεν βλέπουμε φως
Καλημέρα παιδιά ... Δεν μπαίνω συχνά πλέον στο νήμα και από ότι φαίνεται καλά κάνω κιόλας. Ολη την ώρα τα ίδια και τα ίδια τι θα γίνει με τους 400 τι θα γίνει με τους 600 πότε θα βγουν τα αποτελέσματα, ποιος είπε τι ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα κλπ κλπ. Παιδιά ότι είναι να γίνει θα γίνει και αυτό το ξέρουν λίγοι εμείς τελευταίοι θά το μάθουμε, επιπλέον είμαστε επιτυχόντες σε μια προκήρυξη που άλλοι δεν θα έχουν καν τν ευκαιρία να μπουν οπότε είτε μπούμε σε ένα μήνα είτε μπούμε σε δύο αλλάζει κάτι ; Και ένα τελευταίο και το σημαντικότερο καταλάβαινω ότι για μερικούς είναι πολύ σημαντικη αυτή η προκήρυξη αλλά δεν χρειάζεται όλη την ώρα να αγχώνεστε για αυτό και όταν κάποιος πετάει μια ασάφεια να τσίμπατε. Καλη συνέχεια σε όλους με ηρεμία πάνω από όλα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες