Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
Gamble το 19 όταν κόβονταν, τους φταιγανε όλα. Δεν είδα άντρα το 19 να παραπονεθεί για τα αθλήματα ότι είναι πολύ δύσκολα. Άμα έρχονται και πετάνε σφαίρα στα 2 μέτρα, δεν φταίει η επιτροπή ούτε τα αθλήματα. Ίσως να είσαι καινούργιος εδω, αλλά το 19 πέρασε το 10% των γυναικών από τα αθλήματα. Επειδή θα περάσουν τα κορίτσια σου, δεν σημαίνει το ίδιο για ολες. Μιλάω με επιχειρήματα. Όχι με θεωρίες.
Απλά το βλέπω να γίνεται σαν το ΤτΕ που κόβονταν, δήλωναν τραυματισμό ενώ δεν επιτρέπεται μετά τον αγώνα, ξαναδιναν μετά από 3 μέρες, ξανακόβονταν και ξαναδηλωναν τραυματισμό.
Απλά το βλέπω να γίνεται σαν το ΤτΕ που κόβονταν, δήλωναν τραυματισμό ενώ δεν επιτρέπεται μετά τον αγώνα, ξαναδιναν μετά από 3 μέρες, ξανακόβονταν και ξαναδηλωναν τραυματισμό.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 21
Εχουμε κανενα νεοτερο μαγκες;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 90
Επειδή παρακολουθώ γενικά διαύγεια, και χθες και σήμερα δημοσιεύθηκαν πάλι απευθείας αναθέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού για οππι συγκεκριμένα (δυστυχώς πάλι χωρίς να αναφέρονται ημερομηνίες φυσικά). Το γράφω γτ κάποιοι εξακολουθούν να διαδίδουν πως η προκήρυξη θα ακυρωθεί.
Μια χαρά πάει η διαδικασία, άμα λάβουμε οριστικά αποτελέσματα από τις ενστάσεις του ΑΣΕΠ, θα σταματήσουν οι καχυποψίες. Τέλη Σεπτέμβρη- αρχές Οκτώβρη έχει ακουστεί. Έχω στείλει και στον ΑΣΕΠ εάν έχουν χρονοδιάγραμμα πότε περίπου θα τελειώσουν. Εάν μου απαντήσουν, θα σας πω. Εάν υπήρχε και από άλλους ενδιαφέρον, ίσως να τις επιτάχυναν τις διαδικασίες.
Ξέρω ότι έχουν κάποιες καταληκτικές ημερομηνίες από το υπουργείο για να εκδώσουν αποτελέσματα. Ωστόσο αυτές δεν είναι απόλυτες. Απλά για να υπολογίσουν τους πόρους που θα διαθέσει ο ΑΣΕΠ για τις ενστάσεις. Επειδή δουλεύει και σε άλλες προκυρήξεις σύγχρόνος με λίγους πόρους.
Αναμένουμε.
Ξέρω ότι έχουν κάποιες καταληκτικές ημερομηνίες από το υπουργείο για να εκδώσουν αποτελέσματα. Ωστόσο αυτές δεν είναι απόλυτες. Απλά για να υπολογίσουν τους πόρους που θα διαθέσει ο ΑΣΕΠ για τις ενστάσεις. Επειδή δουλεύει και σε άλλες προκυρήξεις σύγχρόνος με λίγους πόρους.
Αναμένουμε.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 90
Σε προκήρυξη αστυνομίας δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Πάντα οι ενστάσεις έβγαιναν σύντομα.
Glock 19
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 9
Λοιπόν υπάρχουν άρθρα σε διάφορα σάιτ που λένε ότι έγινε προσφυγή στο ΣτΕ Για ακύρωση της οππι... Πχ.cnn 29/7
Εσύ παίζει να τρολλαρεις δεν παίζει. Μπες λίγο στις προκηρύξεις της αστυνομίας και δες για τις προσλήψεις εκπαιδευτικού προσωπικού για την οππι. Και άσε Το CNN και το24/7.Trapezitis έγραψε:Λοιπόν υπάρχουν άρθρα σε διάφορα σάιτ που λένε ότι έγινε προσφυγή στο ΣτΕ Για ακύρωση της οππι... Πχ.cnn 29/7
Αααα και περαστικά σου δεν πειράζει δεν χάθηκαν οι δουλειές έξω
Ρε τραβά στον φερεντινο σε ψάχνει
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 23
Τύποι σαν αυτόν είναι εκτός 1000 και σπάζονται με εμάς
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
Τέλος Σεπτεμβρίου βγαίνει η απόφαση από το Στε για την αντισυνταγματικοτητα της προκήρυξης όσον αφορά την αστυνομία στα αεί.
Πάλι τα ίδια... Υπάρχει σάιτ που λέει ότι η γη είναι επίπεδη.
Υπάρχουν προκυρήξεις με πρωσοπικο, τραπεζοκόμους, εκπαιδευτές για ΟΠΠΙ που έχουν βγει και αποτελέσματα, καθώς και ομιλίες κάποιοι ή όλοι της οππι να στελεχώσουν τμήματα.
Και εσύ μου λες για ακύρωση προκήρυξης; Πότε έγινε στο παρελθόν ακύρωση προκυρηξης ειδικών φρουρών;
Πρόσφυγες έχουν ξαναγίνει αλλά δεν λέει κάτι.
Όπως έγινε προσφυγή πρόσφατα για το ύψος των γυναικών που θα αλλάξει ΣΤΙΣ ΕΠΌΜΕΝΕΣ ΠΡΟΚΥΡΉΞΕΙΣ. Δεν ακυρώθηκε κάποια προκυρηξη επειδή άτομα τις αντιπολίτευσης έκαναν προσφυγή.
Επειδή σπαμμαρετε ότι παραπληροφόρηση υπάρχει από αντιεξουσιαστέλικα σαιτ, θέλω όταν βγουν τα οριστικά αποτελέσματα να έρθετε και να λέτε ότι θα ακυρωθεί προκήρυξη. Μην το ξεχάσετε.
Υπάρχουν προκυρήξεις με πρωσοπικο, τραπεζοκόμους, εκπαιδευτές για ΟΠΠΙ που έχουν βγει και αποτελέσματα, καθώς και ομιλίες κάποιοι ή όλοι της οππι να στελεχώσουν τμήματα.
Και εσύ μου λες για ακύρωση προκήρυξης; Πότε έγινε στο παρελθόν ακύρωση προκυρηξης ειδικών φρουρών;
Όπως έγινε προσφυγή πρόσφατα για το ύψος των γυναικών που θα αλλάξει ΣΤΙΣ ΕΠΌΜΕΝΕΣ ΠΡΟΚΥΡΉΞΕΙΣ. Δεν ακυρώθηκε κάποια προκυρηξη επειδή άτομα τις αντιπολίτευσης έκαναν προσφυγή.
Επειδή σπαμμαρετε ότι παραπληροφόρηση υπάρχει από αντιεξουσιαστέλικα σαιτ, θέλω όταν βγουν τα οριστικά αποτελέσματα να έρθετε και να λέτε ότι θα ακυρωθεί προκήρυξη. Μην το ξεχάσετε.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 18
πότε τα αποτελέσματα;Νοημοσύνη έγραψε:Πάλι τα ίδια... Υπάρχει σάιτ που λέει ότι η γη είναι επίπεδη.
Απο τι μου ειπαν τα αποτελεσματα αργουν, διοτι τελος Σεπτεμβριου εκδικαζεται απο το ΣτΕ αυτη η προσφυγη που ειχαν κανει οι αναρχοκαθηγητες και οι πρυτανεις.Και θελουν να ειναι σιγουροι οτι δε θα γινει καμια στραβη και να βγει αντισυνταγματικη, γι αυτο δε τα βγαζουν ακομα. Λογικα αρχες Οκτωβριου θα βγουν!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 116
Αν βγει αντισυνταγματική τότε τι γίνεται ; Ακυρώνεται εξ ολοκλήρου η προκήρυξη ή τους τοποθετούν σε άλλες υπηρεσίες ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες