Gamble έγραψε:Μην υποτιμάτε κανέναν. Αν όχι όλοι οι περισσότεροι κάνουν προπονήσεις έτσι και οι γυναίκες κάνουν προπονήσεις. Με προπόνηση μπορούν να πιάσουν τα όρια στα πκε. Μιλάω με την προσωπική μου άποψη και κρίση διότι προπονώ 3 κοπέλες που είναι μέσα στους 400 και θα τα πάνε πολύ καλύτερα από αρκετούς εδώ μέσα που κάθονται και ποντάρουν στο πόσοι θα κοπούν !Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα EcoMike.
Όποιος έχει άλλη άποψη ή νομίζει ότι τρολαρω όταν έρθουν τα πκε, θα μας δείξουν οι χρόνοι αν όσα έγραψα ισχύουν οι όχι 😉
Χαχαχα καλώς τον προπονηταρά με τα ταλέντα του.
Μεγάλε σιγά δεν τις προπονείς και για ολυμπιακούς αγώνες χαλάρωσε.
Και στο κάτω κάτω σιγά τα αθλήματα που έχει το λες
Gamble έγραψε:Μην υποτιμάτε κανέναν. Αν όχι όλοι οι περισσότεροι κάνουν προπονήσεις έτσι και οι γυναίκες κάνουν προπονήσεις. Με προπόνηση μπορούν να πιάσουν τα όρια στα πκε. Μιλάω με την προσωπική μου άποψη και κρίση διότι προπονώ 3 κοπέλες που είναι μέσα στους 400 και θα τα πάνε πολύ καλύτερα από αρκετούς εδώ μέσα που κάθονται και ποντάρουν στο πόσοι θα κοπούν !Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα EcoMike.
Όποιος έχει άλλη άποψη ή νομίζει ότι τρολαρω όταν έρθουν τα πκε, θα μας δείξουν οι χρόνοι αν όσα έγραψα ισχύουν οι όχι 😉
Και γω στο γήπεδο που τρέχω καθημερινά, υπάρχει προπονητής που προπονεί 10 άτομα για οππι, οι 8 είναι κοπέλες. Καμία δε κάνει κάτω από 5 λεπτά το 1000αρι, οπως και στο μήκος δυσκολεύονται πολύ.
EcoMike έγραψε:Και γω στο γήπεδο που τρέχω καθημερινά, υπάρχει προπονητής που προπονεί 10 άτομα για οππι, οι 8 είναι κοπέλες.Καμία δε κάνει κάτω από 5 λεπτά το 1000αρι, οπως και στο μήκος δυσκολεύονται πολύ.
Μάγκες δεν ξέρω τ λέτε εσείς αλλά εγώ προσωπικά στεναχωριέμαι π θα έχω συναδέλφους κάποιος από εδώ μέσα που βλέπω ότι δεν κόβει ούτε με βαλέ αλήθεια και ευχομαι να μην τύχη να συναναστραφω με τέτοια άτομα αλήθεια (δεν πάει για όλους)
*ΥΓ τρολακια κοπείτε θα βγάλει προκ για την ΔΕΗ ετοιμαστείτε 🙋🏻♂️
Βμκδ έγραψε:Μάγκες δεν ξέρω τ λέτε εσείς αλλά εγώ προσωπικά στεναχωριέμαι π θα έχω συναδέλφους κάποιος από εδώ μέσα που βλέπω ότι δεν κόβει ούτε με βαλέ αλήθεια και ευχομαι να μην τύχη να συναναστραφω με τέτοια άτομα αλήθεια (δεν πάει για όλους)
*ΥΓ τρολακια κοπείτε θα βγάλει προκ για την ΔΕΗ ετοιμαστείτε 🙋🏻♂️
El chapo Επειδή μιλάς πολύ στα πκε εγώ πιστεύω αρκετές θα έχουν καλύτερο χρόνο 😂😂 Μερικοί εδώ μέσα κινδυνεύετε να δείχνετε τόσο ηλίθιοι όσο είστε και στην πραγματικότητα