Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν χρειαζεται να το πουν. Καποιοι που δεν εχουν δωσει παλι ΗΔΗ το σκεφτονται.
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από aleka »

Δ. Υ. Κ έγραψε:Δεν χρειαζεται να το πουν. Καποιοι που δεν εχουν δωσει παλι ΗΔΗ το σκεφτονται.

Για αυτο υπαρχουμε κ εμεις που εχουμε δωσει να βοηθησουμε οσο μπορουμε τα παιδια που θα δωσουν για πρωτη φορα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σωστή.Εικόνα Εικόνα
katy
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από katy »

Παιδια γεια σας και καλη επιτυχια. Μονο αθηνα δινουμε; Λαρισα, θεσαλλονικη;

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Illy μου χαιρομαι να σε βοηθησω. Λοιπον ακου! Το 1000 βγαινει απλα θα ξεκινησεις σιγα σιγα στην αρχη (με επηρεαστεις απο τους αλλους που ξεκινανε γρηγορα λες και κανουν 100αρι... Τα φτηνουν μετα) μετα θα αυξησεις λιγο και θα κρατησεις σταθερο το τεμπο σου μεχρι τα τελευταια 200 μετρα. Στα 200 μετρα και μετα θα βαλεις οτι εχεις και δεν εχεις. Μετα λογω πιεσης θα σου ερχεται να κανεις εμετο ειναι το γαλακτικο οξυ που σου ανεβαινει στη μυτη που λες κι εσυ αλλα μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα θα περπατησεις λιγο και θα συνελθεις! Κλασματα δευτερολεπτου ειναι! Παντως κοιτα να το βγαλεις χωρις να σταματησεις και ας ειναι πανω απο το οριο! Τωρα οσον αφορα το μηκος μηπως δεν πεφτεις σωστα γ αυτο και πιανεσαι; Ξερεις τι; Πρεπει να κανεις καλο ζεσταμα και διατασεις ειδικα στα ποδια (ανοιγματα, τεντωμα μυων) και πριν και μετα την προπονηση σου! Οταν εισαι πιασμενος κανει να γυμναζεσαι. Κανε ελαφρυ τρεξιμο και διατασεις. Μην ξεχνατε διατασεις παιδια ειναι πολυ σημαντικο προθερμαινεις τον οργανισμο και τους μυς σου να δουλευουν σωστα. Και αμα κανετε σωστα τις ασκησεις δεν προκειται να τραυματιστειτε!:-) παντως τωρα που πλησιαζουν οι μερες μην επιβαρυνετε τον οργανισμο σας. Τωρα θελει ξεκουραση και χαλαρη προπονηση για να ειστε σε φορμα. Γιατι βλεπεω που μερικοι λετε σε καποιους που δεν εχουν κανει προπονηση να ξεκινησουν τωρα. ΛΑΘΟΣ! Θα πιαστουν θα τραυματιστουν και δεν θα μπορεσουν να βγαλουν τα αθληματα! Χαλαρη προπονηση τωρα οτι κανατε κανατε. Δεν θελει αγχος. ¨:-) και κατι τελευταιο! Αυτο με τα βυσματα θα συμφωνησω κι εγω! Περσι εδινα και ειδα ποιοι μπηκαν! Τωρα ξαναδινω παλι αλλα δεν κανω και τις τρελες προπονησεις! :-) καλη επιτυχια illy μου και σε ολους εδω!:-)

mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από mila82 »

lolita έγραψε: Σιγουρα τα περισσοτερα ατομα μπαινουν με σπρωξιμο αλλα οχι ολα το ξερω καλα κ αφου εχω δωσει Κ εγω κ γνωριζοντας ατομα που μπηκαν με την αξια τους σας συμβουλευω (αν Ενδιαφερεται κανεις χοχο) Να πατε να τρεξετε

επιτελους καποιος συμφωνει με αυτα που λεω!
Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από illy »

Σε ευχαριστω παρα πολυΕικόνα Να'σαι καλα κοριτσι μου γλυκο, ευχομαι το ιδιο και σε σεναΕικόνα Πολυ χρησιμα ολα αυτα που μου ειπες... Ναι ισως εχεις δικιο, μαλλον δεν κανω σωστη τεχνικη κ πιανομαι... Οσο για αυτο που λες, θυμαμαι περυσι οταν θελησα να κανω το πρωτο μου 1000αρι ξεκινησα με ρυθμο 100αρι, σου μιλαω στα 300μετρα ημουν σχεδον λιποθυμηΕικόνα, ξαπλωσα κατω διοτι ολα γυριζανΕικόνα κ πιστευα οτι θα παθω εγκεφαλικοΕικόναΕικόνα Και τοτε καταλαβα οτι ηταν βλακεια μου που ξεκινησα ετσι... Αλλα ειναι κ θεμα σωστων αναπνοων! Ισως δεν κανω κ σωστες διατασεις, που ξερω οτι ειναι πολυ σημαντικες για να μην υπαρξει προβλημα τραυματισμου... Αντε μπραβο, και εγω ελεγα κατι μου θυμιζει αυτο το ψευδωνυμο, θυμηθηκα που μιλουσαμε πριν απο λιγο καιρο στο φορουμΕικόνα Καλη επιτυχια φετος γλυκια μου, ευχομαι να πανε ολα καλα! ΥΓ: Γιατι δεν γινεσαι μελος;Εικόνα Μην δινεις στοιχεια καθολου και οποτε θελησεις μπορεις να πατησεις αποσυνδεση και να μιλας ως φιλοξενουμενη παλιΕικόναΕικόνα Ευχαριστω και παλι για τις συμβουλες σουΕικόνα
Dum spiro spero
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 23
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

illy μου εγινα και εγω τωρα μελος!Εικόνα Ναι μιλαγαμε και πιο παλια ειδες; Παλιες καραβανες! Χαχαχα! Τιποτα βρε και οτι θελεις να μου λες! Α! Και μην κανεις τρεξιμο καθε μερα αφησε μια μερα κενη. Βοηθαει να ξεκουραζονται τα ποδια και να αντεξουν στο τρεξιμο!Εικόνα Ευχαριστω και για την καλη επιτυχια που μου ειπες... Να σαι καλα! Αντε να σκισουμε φετος να βοηθησουν και τα βυσματα... Χαχαχαχαχαχαχαχα πλακιτσα!

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Καλως το κοριτσιΕικόνα Χαχαχα, ναι παλιες καραβανεςΕικόναΕικόνα Σοβαρα; Εγω πας καθε μερα... Κανω συνδυασμο, μια μερα ταχυτητα κ αντοχη, μια μερα τα αθληματα τεχνικης! Ολα καλα φετος θα πανεΕικόνα

Dum spiro spero
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Nansy_L »

Ναι έτσι! Δηλαδή αν κάνεις δευτέρα τρέξιμο και μήκος τρίτη κανε ύψος και σφαίρα κ τετάρτη τρέξιμο πάλι με κάτι άλλο... Κάπως έτσι. Κ βάρη κανε 2με 3φορές την εβδομ.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ναι ετσι ακριβως Νανσουλα μου... ΕυχαριστωωωωωωωωωωωωΕικόναΕικόνα
Dum spiro spero
thrakiotis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από thrakiotis »

Εγω αρχισω και τα βγαζω τα περισσοτερα μονο στις ελξεις εχω προβλημα αντε να δουμε
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Nansy_L »

Τιποτα φατσουλα μου Εικόνα

illy
Στρατηγός
Στρατηγός