Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
Δεν χρειαζεται να το πουν. Καποιοι που δεν εχουν δωσει παλι ΗΔΗ το σκεφτονται.
Δ. Υ. Κ έγραψε:Δεν χρειαζεται να το πουν. Καποιοι που δεν εχουν δωσει παλι ΗΔΗ το σκεφτονται.
Για αυτο υπαρχουμε κ εμεις που εχουμε δωσει να βοηθησουμε οσο μπορουμε τα παιδια που θα δωσουν για πρωτη φορα
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Παιδια γεια σας και καλη επιτυχια. Μονο αθηνα δινουμε; Λαρισα, θεσαλλονικη;
Illy μου χαιρομαι να σε βοηθησω. Λοιπον ακου! Το 1000 βγαινει απλα θα ξεκινησεις σιγα σιγα στην αρχη (με επηρεαστεις απο τους αλλους που ξεκινανε γρηγορα λες και κανουν 100αρι... Τα φτηνουν μετα) μετα θα αυξησεις λιγο και θα κρατησεις σταθερο το τεμπο σου μεχρι τα τελευταια 200 μετρα. Στα 200 μετρα και μετα θα βαλεις οτι εχεις και δεν εχεις. Μετα λογω πιεσης θα σου ερχεται να κανεις εμετο ειναι το γαλακτικο οξυ που σου ανεβαινει στη μυτη που λες κι εσυ αλλα μην ανησυχεις δεν ειναι τιποτα θα περπατησεις λιγο και θα συνελθεις! Κλασματα δευτερολεπτου ειναι! Παντως κοιτα να το βγαλεις χωρις να σταματησεις και ας ειναι πανω απο το οριο! Τωρα οσον αφορα το μηκος μηπως δεν πεφτεις σωστα γ αυτο και πιανεσαι; Ξερεις τι; Πρεπει να κανεις καλο ζεσταμα και διατασεις ειδικα στα ποδια (ανοιγματα, τεντωμα μυων) και πριν και μετα την προπονηση σου! Οταν εισαι πιασμενος κανει να γυμναζεσαι. Κανε ελαφρυ τρεξιμο και διατασεις. Μην ξεχνατε διατασεις παιδια ειναι πολυ σημαντικο προθερμαινεις τον οργανισμο και τους μυς σου να δουλευουν σωστα. Και αμα κανετε σωστα τις ασκησεις δεν προκειται να τραυματιστειτε!:-) παντως τωρα που πλησιαζουν οι μερες μην επιβαρυνετε τον οργανισμο σας. Τωρα θελει ξεκουραση και χαλαρη προπονηση για να ειστε σε φορμα. Γιατι βλεπεω που μερικοι λετε σε καποιους που δεν εχουν κανει προπονηση να ξεκινησουν τωρα. ΛΑΘΟΣ! Θα πιαστουν θα τραυματιστουν και δεν θα μπορεσουν να βγαλουν τα αθληματα! Χαλαρη προπονηση τωρα οτι κανατε κανατε. Δεν θελει αγχος. ¨:-) και κατι τελευταιο! Αυτο με τα βυσματα θα συμφωνησω κι εγω! Περσι εδινα και ειδα ποιοι μπηκαν! Τωρα ξαναδινω παλι αλλα δεν κανω και τις τρελες προπονησεις! :-) καλη επιτυχια illy μου και σε ολους εδω!:-)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 51
lolita έγραψε: Σιγουρα τα περισσοτερα ατομα μπαινουν με σπρωξιμο αλλα οχι ολα το ξερω καλα κ αφου εχω δωσει Κ εγω κ γνωριζοντας ατομα που μπηκαν με την αξια τους σας συμβουλευω (αν Ενδιαφερεται κανεις χοχο) Να πατε να τρεξετε
επιτελους καποιος συμφωνει με αυτα που λεω!

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 144
Σε ευχαριστω παρα πολυ
Να'σαι καλα κοριτσι μου γλυκο, ευχομαι το ιδιο και σε σενα
Πολυ χρησιμα ολα αυτα που μου ειπες... Ναι ισως εχεις δικιο, μαλλον δεν κανω σωστη τεχνικη κ πιανομαι... Οσο για αυτο που λες, θυμαμαι περυσι οταν θελησα να κανω το πρωτο μου 1000αρι ξεκινησα με ρυθμο 100αρι, σου μιλαω στα 300μετρα ημουν σχεδον λιποθυμη
, ξαπλωσα κατω διοτι ολα γυριζαν
κ πιστευα οτι θα παθω εγκεφαλικο
Και τοτε καταλαβα οτι ηταν βλακεια μου που ξεκινησα ετσι... Αλλα ειναι κ θεμα σωστων αναπνοων! Ισως δεν κανω κ σωστες διατασεις, που ξερω οτι ειναι πολυ σημαντικες για να μην υπαρξει προβλημα τραυματισμου... Αντε μπραβο, και εγω ελεγα κατι μου θυμιζει αυτο το ψευδωνυμο, θυμηθηκα που μιλουσαμε πριν απο λιγο καιρο στο φορουμ
Καλη επιτυχια φετος γλυκια μου, ευχομαι να πανε ολα καλα! ΥΓ: Γιατι δεν γινεσαι μελος;
Μην δινεις στοιχεια καθολου και οποτε θελησεις μπορεις να πατησεις αποσυνδεση και να μιλας ως φιλοξενουμενη παλι
Ευχαριστω και παλι για τις συμβουλες σου

Dum spiro spero
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 23
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
illy μου εγινα και εγω τωρα μελος!
Ναι μιλαγαμε και πιο παλια ειδες; Παλιες καραβανες! Χαχαχα! Τιποτα βρε και οτι θελεις να μου λες! Α! Και μην κανεις τρεξιμο καθε μερα αφησε μια μερα κενη. Βοηθαει να ξεκουραζονται τα ποδια και να αντεξουν στο τρεξιμο!
Ευχαριστω και για την καλη επιτυχια που μου ειπες... Να σαι καλα! Αντε να σκισουμε φετος να βοηθησουν και τα βυσματα... Χαχαχαχαχαχαχαχα πλακιτσα!

-
- Στρατηγός
Καλως το κοριτσι
Χαχαχα, ναι παλιες καραβανες
Σοβαρα; Εγω πας καθε μερα... Κανω συνδυασμο, μια μερα ταχυτητα κ αντοχη, μια μερα τα αθληματα τεχνικης! Ολα καλα φετος θα πανε

Dum spiro spero
-
- Υπολοχαγός
Ναι έτσι! Δηλαδή αν κάνεις δευτέρα τρέξιμο και μήκος τρίτη κανε ύψος και σφαίρα κ τετάρτη τρέξιμο πάλι με κάτι άλλο... Κάπως έτσι. Κ βάρη κανε 2με 3φορές την εβδομ.
-
- Στρατηγός
Ναι ετσι ακριβως Νανσουλα μου... Ευχαριστωωωωωωωωωωωω

Dum spiro spero
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 32
Εγω αρχισω και τα βγαζω τα περισσοτερα μονο στις ελξεις εχω προβλημα αντε να δουμε
-
- Υπολοχαγός
Τιποτα φατσουλα μου 

-
- Στρατηγός
Σοβαρα ρε Θρακ; Γιατι; Δεν σε βοηθαει το υψος σου ε;