Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 86
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

lolita έγραψε:Να πατε να τρεξετε οσο προλαβαινεται ακομα! Μερικοι βλεπω δεν ξερουν που πεφτει το σταδιο να πανε να κανουν καμια προπονηση κ εχουν κ αποψη!
ΕικόναΕικόνα Εικόνα

Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 86
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Γιατί τις ζηλεύεις; Για το βύσμα τους;

lolita
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από lolita »

sisi_4 έγραψε:Αν γραφω σε λαθος μερος συγνωμη προκαταβολικα αλλα θελω να ρωτησω κατι. Εκανα τα χαρτια μου για στρατο και εδωσα πριν λιγο καιρο συνεντευξη. Αρχισα να κανω σιγα σιγα τα αθληματα αλλα παπαλα... Ελξεις και καμψεις δε μπορω με τιποτα! Μου ειπανε σιγα σιγα θα τα βγαλω αλλα μου ειναι αδυνατο νομιζω. Οι γονεις μου μου ειπαν να παω σε ενα γυμναστηριο και καλα θα με βοηθησει. Μεσα σε ενα μηνα τι να προλαβω να κανω; Να γραφτω λετε; Τα αθληματα τα βγαζετε εσεις;
μην σε απασχολει για το αν τα βγαζουν οι αλλοι!

εσυ κανε την προσευχη σου πρωι κ βραδυ κ μπορει να εισαι τυχερη! Νομιζω οτι οι γονεις σου σου ειπανε βλακεια, παιζουν με τον πονο σου! Καλη επιτυχια απ το forum με αγαπη! Θα σου χρειαστει!

lolita
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από lolita »

Su-35 έγραψε:Γιατί τις ζηλεύεις; Για το βύσμα τους;

γιατι δεν ξαναεδωσα ς αυτην τωρα!Εικόνα

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια εγω ως γυμναστρια θα σας δωσω μια συμβουλη! Τα αθληματα ειναι πολλα που δινετε σε μια μερα! Αν καποιος δεν ασχολειται με την γυμναστικη και κανει μονο τωρα προπονηση για τα αθληματα θα ειναι πολυ δυσκολα! Αυτοι που ξεκινανε τωρα μην αρχιζουν αποτομα. Γιατι τωρα που πλησιαζει ο καιρος που θα δωσετε πρεπει να χαλαρωνετε ωστε να εχετε δυναμεις την ημερα των εξετασεων. Και εννοειται 1 μερα πριν δεν κανουμε προπονηση παρα μονο ζεσταμα και διατασεις για να ειμαστε σε φορμα! Προσεξτε γιατι μπορει να τραυματισετε κανενα μυ! Υπομονη θελει και να ειστε χαλαροι μηνπιεζετε τον εαυτο σας οσο μπορειτε. Και στο τρεξιμο αυτοι που δεν το βγαζουν να σκεφτεστε οτι σας κυνηγαει ενα ζωο απο πισω που φοβαστε πολυ! -) εκει που σας λεει ο οργανισμός σας σταματηστε εσεις να συνεχιζετε μην σταματησετε βγαινει το τρεξιμο! Και ας το κανετε πανω απο το οριο αρκει να το βγαλετε! Και τελος καλη επιτχια σας ευχομαι!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από D.Y.K »

Γυμνάστρια είσαι; Άφησε το τηλεφωνό σου στο κοντρόλ και θα επικοινωνήσω μαζί σου το συντομότερο δυνατόν.Εικόνα

ΥΓ : Νά σαι καλά και σ'ευχαριστούμε για τις συμβουλές.

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ναι γυμναστρια ειμαι ειδα και τα αθληματα παιδια ειναι πολλα σε 1 μερα και ειδικα αυτοι που δεν ασχολουνται Με την γυμναστικη... Θα ειναι πιασμενοι μετα! Το αφησα το τηλ στο κοντρολ οποιος θελει βοηθεια ας μου τηλεφωνησει!Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Έτσι είναι όπως τα λές. ΥΓ : Έγινε θα επικοινωνήσω άμεσα.Εικόνα

Paola
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Paola »

Καλησπερα παιδια. 1καλη μας ςπιτυχια και καλο κουραγιο... Μπορειτε να μου πειτε αυτοι που εχουν ξαναδωσει, οταν βγει το προγγραμμα σε πιο στρατιωτικο νοσοκομειο παμε στο 401 ή το 414; ... και απο' κει μετα που διαξαγονται οι αθλητικες δοκιμασιες; Ευχαριστω!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από illy »

Καλησπερα και απο μενα Νανσυ... Θελω τα φωτα σουΕικόνα Καταρχην ευχαριστουμε για τις πολυ χρησιμες συμβουλες σου! Θα ηθελα να μαθω πως μπορω να κανω το σωστο τεμπο κ τις σωστες αναπνοες στο 1000αρι; Και πως μπορω να ελεγξω το γαλακτικο οξυ που το νιωθω να ανεβαινει μεχρι την μυτη μου απο τον 1,5 γυρο και μετα; Επισης τι πρεπει να προσεξουμε για να μην τραυματισουμε κανενα μυ; Καλο ζεσταμα και διατασεις; Και κατι τελευταιο: Παντα οταν κανω μηκος ειμαι πιασμενη για αρκετες μερες... Οταν εισαι πιασμενος ειναι επικινδυνο για τραυματισμο αν συνεχισεις την προπονηση ή μπορεις να συνεχισεις αφοβα; Συγνωμη για τις πολλες αποριες μου... ΕικόναΕικόνα
Dum spiro spero
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Paola έγραψε:Καλησπερα παιδια. 1καλη μας ςπιτυχια και καλο κουραγιο... Μπορειτε να μου πειτε αυτοι που εχουν ξαναδωσει, οταν βγει το προγγραμμα σε πιο στρατιωτικο νοσοκομειο παμε στο 401 ή το 414; ... Και απο' κει μετα που διαξαγονται οι αθλητικες δοκιμασιες; Ευχαριστω!
Γειά σου.

414 = Υγειονομικά

Ευελπίδων = Αθλητικά (νομίζω)

aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από aleka »

Δ. Υ. Κ έγραψε:
Paola έγραψε:Καλησπερα παιδια. 1καλη μας ςπιτυχια και καλο κουραγιο... Μπορειτε να μου πειτε αυτοι που εχουν ξαναδωσει, οταν βγει το προγγραμμα σε πιο στρατιωτικο νοσοκομειο παμε στο 401 ή το 414; ... Και απο' κει μετα που διαξαγονται οι αθλητικες δοκιμασιες; Ευχαριστω!
Γειά σου.

414 = Υγειονομικά

Αν θα δινεις Αθηνα θα εισαι 4 ημερες στο 414 ΣΝΕΝ στην Πεντελη κ την πεμπτη ημερα στην ΣΣΕ για τα αθληματα. Στο 414 θα πας μονο αν σου βρουνε κατι στις ιατρικες εξετασεις που θα χρειαστει περαιτερω εξετασεις.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παιδια μην ακουτε πεντελη και τρελενεστε. Ειναι πανευκολο να ανεβειτε. Τρενακι - Μετρο - Λεωφορειακι - Πεντελη. Πολυ απλα!
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από aleka »

aleka έγραψε:
Δ. Υ. Κ έγραψε:
Γειά σου.

414 = Υγειονομικά

Αν θα δινεις Αθηνα θα εισαι 4 ημερες στο 414 ΣΝΕΝ στην Πεντελη κ την πεμπτη ημερα στην ΣΣΕ για τα αθληματα. Στο 414 θα πας μονο αν σου βρουνε κατι στις ιατρικες εξετασεις που θα χρειαστει περαιτερω εξετασεις.

ΣΥΓΝΩΜΗ 401 ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ Εκει πας μονο για περεταιρω εξετασεις
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από aleka »

Δ. Υ. Κ έγραψε:Παιδια μην ακουτε πεντελη και τρελενεστε. Ειναι πανευκολο να ανεβειτε. Τρενακι - Μετρο - Λεωφορειακι - Πεντελη. Πολυ απλα!

Δεν ειπε κανεις οτι ειναι δυσκολο. Θα παρουνε το μετρο την γραμμη για ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ κ θα σταματησουν στο ΧΑΛΑΝΔΡΗ και μετα στην εξοδο τους απο το μετρο θα δουνε την σταση των ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ εκει θα παρουνε το 426 οπου θα τους παει μεσα στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (414)
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Eyyehdheheje και 13 επισκέπτες