Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

EcoMike έγραψε:Εσυ δηλαδη μας λες οτι οι 400 θα πανε κατευθειαν τμηματα, διας κλπ; Χωρις να περασουν απο ΟΠΠΙ; Οποιος στο ειπε ειναι ασχετος και επικινδυνος, κανε ενα τηλεφωνο στον Αγγελακη και πες του το αυτο, τριβει τα χερια του!Τα προεδρικα διαταγματα δε τα διαβαζετε; Τζαμπα τα πτυχια πανεπιστημιου.

Δεν έχω πτυχίο εγώ ! 💪💪💪💪 θα το δούμε έτσι έλεγες και πιο παλιά στα προσωπικά μας μηνύματα όταν όλοι έλεγαν ότι δν θα βγάλει Εφ εγώ έλεγα θα βγάλει κάτσε επαναπαυτηκα και παρακολουθα το έργο!

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από EcoMike »

Τι σχεση εχει αυτο, εσυ μας λες να καταπατησουν το προεδρικο και να πανε σε αλλη υπηρεσια. Με το υπαρχον προεδρικο ειναι παρανομο να πανε σε αλλη υπηρεσια κατευθειαν, πρεπει πρωτα να περασουν απο την οππι!
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

EcoMike έγραψε:Τι σχεση εχει αυτο, εσυ μας λες να καταπατησουν το προεδρικο και να πανε σε αλλη υπηρεσια. Με το υπαρχον προεδρικο ειναι παρανομο να πανε σε αλλη υπηρεσια κατευθειαν, πρεπει πρωτα να περασουν απο την οππι!

Εντάξει εγώ αυτά ξέρω αυτά λέω από άτομα που είναι μέσα και Εκτός αστυνομίας πιο ψηλά σε ιεραρχία!

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από EcoMike »

Δεν ειπα οτι το εβγαλες απο το μυαλο σου, απλα λεω οτι ειναι παρανομο ρωτα οποιος θες και κυριως τον Αγγελακη!η μοριοδοτηση ηταν για τη συσταση της συγκεκριμενης υπηρεσιας, δηλαδη πτυχια και ecdl.

Καλα το τι λενε και αυτη απο ψηλα αστο.

Εδω υπαρχουν αξιωματικοι που λενε στους συμβασιουχους ΣΦ της Αττικης οτι καποια στιγμη με εσωτερικη διαταγη θα πανε ολοι διας και θα γινουν αμεσως μονιμοι. Επιστημονικη φαντασια δηλαδη!

Oppas
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Oppas »

Δηλαδή κατσε ρε ΕΦ21 για να καταλάβω εσύ λες τώρα ότι τις επόμενες μέρες /μήνες θα πει ότι οι 400 πάτε τμήματα κτλπ και οι 600 μετά από πκε /εκπαίδευση θα πάτε εσείς στα πανεπιστήμια; Γιατί μέχρι και ο προθυπουργος χθες για τους 400 σε πανεπιστήμια μίλησε δεν άφησε νύξη για κάτι άλλο...
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από BilD »

Που θα πάει δεν θα βγουν αυτή Την εβδομάδα;
-Bildakoss-
Άβαταρ μέλους
Thodoris2000
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Thodoris2000 »

Bild, αυτό το λέμε από 20 Αυγούστου κ ακόμα τπτ...
Averoff13_1908
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από Averoff13_1908 »

BilD έγραψε:Που θα πάει δεν θα βγουν αυτή Την εβδομάδα;
Πρέπει γιατί μας τα σπάσανε.

Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 168

Δημοσίευση από Νοημοσύνη »

Και τέλος Σεπτέμβρη να βγουν, άνετα Οκτώβρη πκε
GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από GPAPI »

ΕΦ21 έγραψε:Παιδιά όπως είπε και ο glock ετοιμαστείτε για τμήματα Δίας δράση και πάει λέγοντας οι πρώτοι 400! Οι επόμενοι 600 θα πάνε για πανεπιστήμια coming soon! 😉
Παίζει αυτό το σενάριο γιατί αν ισχύει πρέπει να μας καλέσει όλους από τώρα αφού η οππι συνεχίζεται και οι 400 έχουν προτεραιότητα πρέπει να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία

Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

GPAPI έγραψε:
ΕΦ21 έγραψε:Παιδιά όπως είπε και ο glock ετοιμαστείτε για τμήματα Δίας δράση και πάει λέγοντας οι πρώτοι 400! Οι επόμενοι 600 θα πάνε για πανεπιστήμια coming soon! 😉
Παίζει αυτό το σενάριο γιατί αν ισχύει πρέπει να μας καλέσει όλους από τώρα αφού η οππι συνεχίζεται και οι 400 έχουν προτεραιότητα πρέπει να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία

Δεν ισχυει κανενα σεναριο. Οταν ερθει η ωρα θα καλεσουν τα ατομα που πετυχαν στην οππι για την εκπεδευση και την στελεχωση της ομαδας. Για αρχη θα ειναι 400 ατομα και αν παει καλα θα παρει και τους αλλους 600

Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 168

Δημοσίευση από Νοημοσύνη »

Νομίζω πως δύσκολα να πάνε Δίας κτλπ οι ΟΠΠΙ κατευθείαν. Μετά από αλλαγή πολιτικού καθεστώτος πιο πιθανό.

Είναι πολιτικη υπόσχεση Της τωρινής κυβέρνησης η φύλαξη των πανεπιστημίων μέσω της οππι. Και δεν έχω ακούσει να έχει ελλείψεις η ομάδα Δίας.

Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από Kostasdim »

Νοημοσύνη έγραψε:Νομίζω πως δύσκολα να πάνε Δίας κτλπ οι ΟΠΠΙ κατευθείαν. Μετά από αλλαγή πολιτικού καθεστώτος πιο πιθανό.

Είναι πολιτικη υπόσχεση Της τωρινής κυβέρνησης η φύλαξη των πανεπιστημίων μέσω της οππι. Και δεν έχω ακούσει να έχει ελλείψεις η ομάδα Δίας.

ολοι και οι 1000 θα πανε πανεπιστημια αρχικα... Αν διαλυθει η οππι υστερα απο κανενα χρονο σιγουρα τοτε θα πανε σε υπηρεσιες ... Το να πανε ενα μερος απευθειας σε Διας κλπ θα προκαλεσει αρκετες αντιδρασεις !

GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από GPAPI »

Kostasdim έγραψε:
Νοημοσύνη έγραψε:Νομίζω πως δύσκολα να πάνε Δίας κτλπ οι ΟΠΠΙ κατευθείαν. Μετά από αλλαγή πολιτικού καθεστώτος πιο πιθανό.

ολοι και οι 1000 θα πανε πανεπιστημια αρχικα... Αν διαλυθει η οππι υστερα απο κανενα χρονο σιγουρα τοτε θα πανε σε υπηρεσιες ... Το να πανε ενα μερος απευθειας σε Διας κλπ θα προκαλεσει αρκετες αντιδρασεις !

Νταξει δύσκολο σενάριο αλλά εφικτό αν έχουν ανάγκες στα τμήματα

Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από Kostasdim »

GPAPI έγραψε:
Kostasdim έγραψε:

Νταξει δύσκολο σενάριο αλλά εφικτό αν έχουν ανάγκες στα τμήματα

περισσοτερο αναγκη απο την επαρκη στελεχωση της οππι δεν υπαρχει εαν θελουν πραγματικα να γινει σωστη δουλεια.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης