Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Εγω ρε μαγκες να σας ρωτησω αν στα ψυχομετρικα ή υγειονομικα σου κανουν ερωτησεις σχετικα με τη σεξουαλικοτητα σου. Δεν ντρεπομαι να πω οτι δεν ειμαι στρειτ αλλά ξερετε αν αυτο αποτελει λογο να σε κοψουν; ΥΓ: Ειμαι στους πρωτους 50
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 99
Σχετικά με την ομιλία του κουλη έχουμε να πούμε κάτι για τους 600 η το αφήνει ασχολίαστο ;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 16
Δεν ανέφερε κάτι συγκεκριμένα για τους 600 φίλε μου. Είπε γενικά αυτά που έγραψα πάνω κάτω και στο προηγούμενο μήνυμά μου. Η διαδικασία προχωράει κανονικά. Τα πανεπιστήμια αποτελούν νευραλγικό τομέα και η ΟΠΠΙ θα τα στελεχώσει κατόπιν σοβαρής εκπαίδευσης που αυτό θα πάρει μήνες μαζί με τις λοιπές διαδικασίες. Εμείς κρατάμε το ότι προχωράμε κανονικά δια στόματος πρωθυπουργού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος IN COLD BLOOD την Κυρ Σεπ 12, 2021 7:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 99
Ο λόγος που νευριάζω είναι διότι έχει δημιουργηθεί μια εντύπωση ότι οι 400 είστε βολεμένοι και μιλάτε για εμάς που είμαστε στους 600 με κατωτερότητα λες έχετε καταφέρει κάτι, και αντί να το βουλώσετε είναι κάποιοι οι οποίοι παίζουν με την υπομονη και τον κόπο μας. Συγχαρητήρια που είστε στους πρώτους 400, αλλά από εκεί και πέρα να σχολιάζετε για το θέμα που καίει εμάς μόνο με σοβαρότητα.
Εσύ που δεν έχεις ονομα, ενημερωτικά και μόνο υπάρχει αστυνομικός που έχει δηλώσει επίσημα ότι είναι ομοφυλόφιλος. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει περίπτωση να σε ρωτήσουν κάτι τέτοιο και φυσικά αν σε ρωτήσουν καλό είναι να το καταγγείλεις. Ελπίζω να μην τρολλαρεις.
Έτσι είναι Νίκο όπως τα λες
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Δεν τρολαρω καθολου. Σε ευχαριστω παρα πολυ!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 93
Συριζοτρολακι πονάς ε ; Βγάλε και περσινά άρθρα.
Βάλτε άρθρα από την αυγή έτσι τα πιο αξιόπιστα τρολακια
Φυσικά και άρθρα από την Αυγή δεν είναι τρολ και είναι πλήρως αξιόπιστα να σου πω γιατί ; Διότι η αυγή και κάτι σαν το Documento δεν έχουν λάβει άσκοπες μίζες επι κοβιντ όπως η ειδησεογραφία της ΝΔ έτσι ώστε να τους υπερασπίζεται. Ακόμα και κ Τσιπρας όταν ήταν στην εξουσία του ασκούσαν κριτική. Οι δεξιοί με αντιλήψεις πλησίον Χρυσαυγίτικες καλό θα είναι να κόψουν το υφάκι θα μπει η ΟΠΠΙ και θα επαναφέρει την τάξη στις σχολές. Μακάρι περισσότερες κοπέλες και μακαρι άτομα με επιμόρφωση, ορθό λόγο και έντιμο σε κρίσεις και τυχόν συμβάντα.
Ξεκολλάτε! Στο πλάι του φοιτητή θα είμαστε, όχι του κάθε μιζαδόρου Πρύτανη
Ξεκολλάτε! Στο πλάι του φοιτητή θα είμαστε, όχι του κάθε μιζαδόρου Πρύτανη
Averoff13_1908 έγραψε:Αγορίνα μου έχουμε άγχος γτ είμαστε μετεωροι. Πρέπει να παρατηρούμε δουλειές και δεν ξέρουμε πότε. Να μαντέψω. Ούτε επιλαχών δεν είσαι έτσι; Σίγουρα δεν είμαι τόσο απελπισμένος όσο εσύ.
Παρατήρηση: Παρακαλώ πολύ να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί. Ευχαριστώ.
Είμαι μέσα φίλε μου και σε υψηλή θέση. Απλά και δεν μπω θα συνεχίσω σε αυτό που ήδη κάνω και θα πάω για Διδακτορικό. Απλά η Αστυνομία με βολεύει στη σταθερότητα ενός σίγουρου μισθού σε συνδιασμό με άλλες πηγές εισοδήματος μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Σεπ 13, 2021 3:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 116
nik123 έγραψε:Averoff13_1908 έγραψε:Αγορίνα μου έχουμε άγχος γτ είμαστε μετεωροι. Πρέπει να παρατηρούμε δουλειές και δεν ξέρουμε πότε. Να μαντέψω. Ούτε επιλαχών δεν είσαι έτσι; Σίγουρα δεν είμαι τόσο απελπισμένος όσο εσύ.
Παρατήρηση: Παρακαλώ πολύ να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί. Ευχαριστώ.
Είμαι μέσα φίλε μου και σε υψηλή θέση. Απλά και δεν μπω θα συνεχίσω σε αυτό που ήδη κάνω και θα πάω για Διδακτορικό. Απλά η Αστυνομία με βολεύει στη σταθερότητα ενός σίγουρου μισθού σε συνδιασμό με άλλες πηγές εισοδήματος μου.
Θα πας για διδακτορικό και στο μέλλον μιλάμε για μισθό 1700?++ και θες αστυνομία με 900? max; Κάτι δεν πάει καλά εδώ.
Καντου συμβόλαιο οτι θα παιρνει 1700 εσυ και θα παει
Μπορείτε να μου πείτε τι ζητάνε στα ψυχομετρικά; Για παραδειγμα τι ερωτησεις κανουν; Επειδη έχω ακουσει οτι Κόβουν εκεί πολυ λόγω βισματων, που κρύβονται οι κινδύνοι στην συγκεκριμενη διαδικασια, αν μπορει καποιος να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης