Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 9
Ναι αυτο το γνωριζω τον αριθμο που θα παρει ως επιλαχων αλλα απο ποια σειρα θελω μαθω. Απο 81 μεχρι 120; Η απο 201 μεχει 240?
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 16
Δεν μπορείς να υπολογίσεις τις θέσεις μόνος σου από τον τελευταίο επιτυχόντα της κάθε κατηγορίας; Εάν βέβαια έχεις τελειώσει το δημοτικό τουλάχιστον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Παρ Σεπ 10, 2021 1:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Αφου εσυ εχεις παει δημοτικο για απαντησε εσυ στο ερωτημα αυτο γιατι εμεις δεν εχουμε παει.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεν σ ειπα οτι δεν μπορω να υπολογισω αλλα μαλλον δεν καταλαβες το ερωτημα που εθεσα οποτε ας απαντησει καποιος αλλος που εχει καταλαβει και εσυ μην απαντας καθολου. Απο ποια σειρα ρωτησα θα γινει ο υπολογισμος αυτος απο 80 και πανω η απο 200 και πανω ξεκαθαρα πραγματα ρωταο αν γμωριζει καποιος θα απαντησει αν δεν γνωριζει ας μην απαντησει αλλα οχι να πετας εξυπναδες ενταξει
Συμφωνώ, προς τι ο λόγος να υπάρχει τόσο άγχος; Δηλαδή εάν δεν έβγαινε η προκήρυξη; Βασίζεις όλη τη ζωή σου πάνω σε μία προκήρυξη; Εάν κοπεις ψυχοτεχνικα ή πάθεις κράμπα στο χιλιάρι; Η ζωή συνεχίζεται. Ξέρεις πόσοι πολλοι κόπηκαν φέτος στους ΕΠΟΠ; Νομίζεις αυτοί δεν θέλανε να μπούνε; Αλλά αυτά είναι μέσα στην ζωή. Δεν μας έρχονται όλα όπως θέλουμε.nik123 έγραψε:Aν έχεις τόσο άγχος για κάτι το οποίο είναι δεδομένο σαν διαδικασία άσχετα από τον χρόνο, φαντάζομαι πως θα είσαι σε μια εκ των πραγμάτων αγχωτική στιγμή εν ώρα υπηρεσίας σε γενικό επίπεδο.επίσης αντικατοπτρίζει και το πόσο απελπίσμενος είσαι να μπεις. Αν δεν μπεις τελειώνει η ζωή σου αχααα
ξέρω είναι όνειρο ζωής, κλαίω αχχαχαχα
Δεύτερον είμαστε σε ένα νήμα για τους Οππι. Και αναφέρω ότι τα σώματα ασφαλείας στα ΠΚΕ δεν χρειάζονται rapid test όσοι είναι εμβολιασμένοι. Νομίζω έχει κάποιο νόημα με τη θεματολογία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Σεπ 10, 2021 7:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 93
Αγορίνα μου έχουμε άγχος γτ είμαστε μετεωροι. Πρέπει να παρατηρούμε δουλειές και δεν ξέρουμε πότε. Να μαντέψω. Ούτε επιλαχών δεν είσαι έτσι; Σίγουρα δεν είμαι τόσο απελπισμένος όσο εσύ.nik123 έγραψε:
Aν έχεις τόσο άγχος για κάτι το οποίο είναι δεδομένο σαν διαδικασία άσχετα από τον χρόνο, φαντάζομαι πως θα είσαι σε μια εκ των πραγμάτων αγχωτική στιγμή εν ώρα υπηρεσίας σε γενικό επίπεδο.
επίσης αντικατοπτρίζει και το πόσο απελπίσμενος είσαι να μπεις. Αν δεν μπεις τελειώνει η ζωή σου αχααα
ξέρω είναι όνειρο ζωής, κλαίω αχχαχαχα
Παρατήρηση: Παρακαλώ πολύ να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί. Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Παρ Σεπ 10, 2021 2:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Λοιπον το πιο λογικο και δικαιο θ ειναι αμα στην β κοπουν 30 ατομα θα παρει απο τις θεσεις 81-110 οχι 200-230. Αμα κοπουν στην Α περιπου 30 θα παρει τους Επιλαχοντες 321-350 εφοσον περνανε.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Ωραια. Ευχαριστω πολυ
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 99
Το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει όντως η οππι αλλά τα 1000 άτομα να μας πάρει για άμεση δράση Δίας κλπ, υπάρχει ;
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 2
Δεν θα γίνεται αυτό. Έχει πάρει εφ φι αυτές τις υπηρεσίες δεν χρειάζεται άλλουςNikoskriti4 έγραψε:
Το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει όντως η οππι αλλά τα 1000 άτομα να μας πάρει για άμεση δράση Δίας κλπ, υπάρχει ;
Η ΟΠΠΙ εάν καταργηθεί στο μακρινό μελλον, θα μπορεί να πάει για ομάδα ζ, Δίας κτλπ. Τα μαθήματα έχουν και την χρήση όπλου ενώ η ΟΠΠΙ δεν έχει όπλο. Θα εκπαιδεύτουν ολόκληρο το πρόγραμμα για Ε. Φ.
Ναι η αστυνομία είναι όνειρο ζωής για αυτό και όταν θα μπω μέσα θα κάνω τη δουλειά καλά όπως την κάνει ο πατέρας μου σε αντίθεση με συναδέλφους του που σε περιστατικά κλείνονται μέσα στο περιπολικό και τρώνε σπόρια. Εσείς που είστε χαλαροί μάλλον θα τρώτε τα σπορια στο μέλλον. Συμφωνώ με αβερωφ.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 22
ManM έγραψε:Ναι η αστυνομία είναι όνειρο ζωής για αυτό και όταν θα μπω μέσα θα κάνω τη δουλειά καλά όπως την κάνει ο πατέρας μου σε αντίθεση με συναδέλφους του που σε περιστατικά κλείνονται μέσα στο περιπολικό και τρώνε σπόρια. Εσείς που είστε χαλαροί μάλλον θα τρώτε τα σπορια στο μέλλον. Συμφωνώ με αβερωφ.
Μην κρινεις για να μην κριθεις φιλικη συμβουλη!
Το αν κάνεις σωστά τη δουλειά Είτε είσαι αστυνομικός είτε είσαι χημικός δεν είναι θέμα κρίσης είναι θέμα πραγματικότητας. Δόξα το Θεό στα 27 μου έχω γράψει πολλά ένσημα για να μπορώ να καταλάβω αν ο άλλος κάνει ένα επάγγελμα γιατί το γουστάρει η γιατί απλά θέλει να επιβιώσει.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 22
ManM έγραψε:Το αν κάνεις σωστά τη δουλειά Είτε είσαι αστυνομικός είτε είσαι χημικός δεν είναι θέμα κρίσης είναι θέμα πραγματικότητας. Δόξα το Θεό στα 27 μου έχω γράψει πολλά ένσημα για να μπορώ να καταλάβω αν ο άλλος κάνει ένα επάγγελμα γιατί το γουστάρει η γιατί απλά θέλει να επιβιώσει.
Συγχαρητηρια και εγω 27 ειμαι οπως και πολλοι εδω μεσα! Μερικες φορες κανουμε ενα επαγγελμα μας αρεσει, δεν μας αρεσει απλα για να επιβιωσουμε κι εχουμε απειρα παραδειγματα. Οπως και αντιστοιχα κανουμε ενα επαγγελμα με λιγοτερες απολαβες επειδη το γουσταρουμε πραγματικα! Εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεγονται, φιλικα παντα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες