Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 144
Αυτος που οριζει το ποιος θα συμμετεχει στα αθληματα δεν ειμαι εγω ουτε εσυ ουτε κανενας αλλα η επιτροπη απαλλαγων που λειτουργει συμφωνα με το τι εντολες εχει παρει... Μαλλον θα πρεπει να ξαναδιαβασεις την προκηρυξη διοτι δεν λεει για δικαιωμα συμμετοχης για εκεινους που εχουν τα ορια, ολοι συμμετεχουν ειτε τα εχουν ταορια ειτε οχι... Συμφωνα με την προκηρυξη δεν εχουν δικαιωμα στην ενταξη τους στον στρατο αν δεν εχουν τα ορια κ αυτο παλι μονο εκεινοι το αποφασιζουν... Λοιπον, αρκετα το κουρασαμε το θεματακι... Καλη επιτυχια σε ολους κ με ηθικον ακμαιοτατον!

Dum spiro spero
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 51
illy έγραψε:Αυτος που οριζει το ποιος θα συμμετεχει στα αθληματα δεν ειμαι εγω ουτε εσυ ουτε κανενας αλλα η επιτροπη απαλλαγων που λειτουργει συμφωνα με το τι εντολες εχει παρει... Μαλλον θα πρεπει να ξαναδιαβασεις την προκηρυξη διοτι δεν λεει για δικαιωμα συμμετοχης για εκεινους που εχουν τα ορια, ολοι συμμετεχουν ειτε τα εχουν ειτε ορια... Συμφωνα με την προκηρυξη δεν εχουν διακιωμα στην ενταξη τους στον στρατο αν δεν εχουν τα ορια κ αυτο παλι μονο εκεινοι το αποφασιζουν... Λοιπον, αρκετα το κουρασαμε το θεματακι... Καλη επιτυχια σε ολους κ με ηθικον ακμαιοτατον!
ναι ειναι κουραστικο γιατι αλλα λεω και αλλα καταλαβαινεις.
αστο...
-
- Στρατηγός
Και εγω αυτο λεω τοση ωρα... Αλλα λεω αλλα καταλαβαινεις, οποτε ακρη δεν βγαζουμε
Dum spiro spero
-
- Ανθυπασπιστής
illy έγραψε:Και εγω αυτο λεω τοση ωρα... Αλλα λεω αλλα καταλαβαινεις, οποτε ακρη δεν βγαζουμε
πες μου κατι τελευταιο (αν θες βεβαια και δεν παρεξηγηθεις παλι)
ποσο χρονων εισαι;
-
- Στρατηγός
Δεν παρεξηγηθηκα... Αυτο ελειπε! Ειμαστε ολοι διαφορετικες οντοτητες κ μοναδικες, δεν γινεται να συμφωνουμε σε ολα με οποιον συνδιαλεγομαστε... Ελα στο "γνωριστειτε κ ανταλλαξτε εμπειριες" για να ειμαστε εντος θεματος
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 86
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Ρε θα φάνε πολλές μπάτσες φέτος.mikaela έγραψε:Ακουσες ομως οτι καποιοες απο αυτες που περασαν με βυσμα απολυθηκαν γιατι καποιες ειχαν βιντεοσκοπησει την διαδικασια των αθληματων;
Αυτή την φορά τα βίντεο δεν θα τα τραβάνε υποψήφιοι εποπ...

mikaela έγραψε:Kαι ποιος μου εγγυαται εμενα οτι αυτοι οι στρατιωτικοι που λενε "που πατε χωρις βυσμα" δεν ειναι βαλτοι για να ριχνουν την ψυχολογια στους αδυναμους και να τα παρατανε;
...
mikaela έγραψε:Καλα οκ!
Ασε με να ξερω λιγο παραπανω μιας και ο συζυγος μου ειναι Χρονια στο επαγγελμα.
Δεν περνανε μονο βυσματιες!

-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Φέτος η σφαλιάρα θα πάει σύννεφο. Οχι μόνο κατά την διάρκεια των αθλητικών δοκιμασιών αλλά και μετά και πριν.
Μπαίνετε στο στράτευμα και νομίζετε οτι γίνατε στρατηγοί... !
Τυχαία σας σιχαίνονται όλοι οι στρατεύσιμοι;
Καλά κάνουν οι ανώτεροι σας που σας φέρονται άσχημα.
Μπαίνετε στο στράτευμα και νομίζετε οτι γίνατε στρατηγοί... !
Τυχαία σας σιχαίνονται όλοι οι στρατεύσιμοι;
Καλά κάνουν οι ανώτεροι σας που σας φέρονται άσχημα.
Γιατι βρε mikaela μου να μας φοβισουν οι στρατιωτικοι; Τι τους καναμε; Ισα ισα που τα παιδια μας μιλανε για να μας ανοιξουν τα ματια και να δουμε τι εστι στρατός! Ασε που οι περισσοτεροι ειναι από πενταετία και καταλαβαινουν πως νιωθουμε! Και οσο γ αυτο που λες με το βυσμα εννοειται πως θα σωσει το τομαρι του ψηφους ψαχνει να βρει κι εγω αν ημουν υπουργος η βουλευτης την θεση μου δεν θα διακινδυνευα με τιποτα να την χασω! Και για τα αθληματα θα δεις επιδοσεις και απο μονη σου 10 λεπτα το 1000; Και 13 θα δεις. Και το πιο κουφο... Δες και μετα τα αποτελεσματα... Εγω παντως συμφωνω απολυτα με την illy και με ολους εδω που μιλανε για ΒΥΣΜΑΑΑΑΑΑ κατι ξερουν! Ενταξει ας μην μιλησουμε αλλο οι μερες πλησιαζουν και θα το καταλαβεις μονη σου εδω ειμαστε και θα μας τα λες! Οπως λες κι εσυ διαγωνισμος ειναι αρα και βυσματικος! Οπως λεει και η Su εχουμε να φαμε σφαλιαρα φετος... Χαχα συννεφο θα πεσει! Παντως ς αυτο που λες δεν εχεις και αδικο! Οι περισσοτεροι Επ. Οπ που περνανε το παιζουν καπως και εχουν αυτο τον αερα του Στρατηγου που λες γ υτο και τα καψωνια μετα ;-) αστα να πανε!
Και mikaela μου μπορει να δινουμε ξανα γιατι βρηκαμε καποια ατομα που μπορουν να μας βοηθησουν για να μπουμε! Γ αυτο δινουμε και ελπιζουμε!
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
O Su.Ισμηνη έγραψε:Οπως λεει και η Su
-
- Ανθυπασπιστής
Ισμηνη έγραψε:Και mikaela μου μπορει να δινουμε ξανα γιατι βρηκαμε καποια ατομα που μπορουν να μας βοηθησουν για να μπουμε! Γ αυτο δινουμε και ελπιζουμε!
καλη σου επιτυχια!
απλα δεν μου αρεσει να βριζουν το θεσμο και το στρατο... Και απο την αλλη να θελουν να γινουν στελεχη.
καμια δουλεια δεν ειναι τελεια αλλα δεν ειναι σωστο κατ'εμε να βριζεις αυτον που σε ταιζει και σε εξασφαλιζει...
Μα δεν βριζει κανεις το στρατο και τον θεσμο. Απλα λεμε οτι δεν υπαρχει αξιοκρ. Και γ αυτο φταινε αυτοι που κυβερνανε οχι ο στρατος! Αλλα δυστυχως στην Ελλαδα ζουμε ολα με βυσμα γινονται! Δεν εβρισε κανεις το στρατο! Καλη επιτυχια και σε σενα ;-)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 22
Αν πιστευατε πραγματικα οτι ο θεσμος ειναι μονο βυσμα εσεις που δεν εχετε δεν θα μπαινατε στον κοπο να παρετε μερος. Κ εμεις που ειχαμε βυσμα απαισιοδοξοι ημασταν! Σιγουρα τα περισσοτερα ατομα μπαινουν με σπρωξιμο αλλα οχι ολα το ξερω καλα κ αφου εχω δωσει Κ εγω κ γνωριζοντας ατομα που μπηκαν με την αξια τους σας συμβουλευω (αν Ενδιαφερεται κανεις χοχο) Να πατε να τρεξετε οσο προλαβαινεται ακομα! Μερικοι βλεπω δεν ξερουν που πεφτει το σταδιο να πανε να κανουν καμια προπονηση κ εχουν κ αποψη! Θυμαμαι οταν βγηκα επιλαχουσα ειπα φτου ***** την ατυχια μ κ το βυσμα μεσα, ανικανο! Δυστηχως εκει ειναι ο ανταγωνισμος ο μεγαλος! Μπροστα μ περασαν κοπελα στο μηκος κ εμενα στην σφαιρα! Οπως και να χει ετσι ειναι τα πραγματα κ 200θεσεις να ναι αξιοκρατικες απ τις 2000 που ειναι κατι ειναι κ αυτο! Φημες λενε οτι η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!good luck κ σας ζηλευω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες