Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
Μα εγώ δεν είπα ότι δε θα τους πάρει. Εννοείται ότι θα μπουν οι 400, απλα θα αργήσουν.
Την έχω δει τη προκήρυξη για εκπαιδευτές εδώ και καιρό.
Οι 400 κανονικά θα μπουν.
Την έχω δει τη προκήρυξη για εκπαιδευτές εδώ και καιρό.
Οι 400 κανονικά θα μπουν.
Το 19 βγήκαν 8 Σεπτέμβρη. Λέτε να βγουν έστω εντός βδομάδας;
Γυρίζουν τώρα από τις διακοπές που έπιασαν κρύα και βροχές οι υπάλληλοι. Ξεκούραστοι με κέφι και χαρά να στρωθούν στη δουλειά.
Γυρίζουν τώρα από τις διακοπές που έπιασαν κρύα και βροχές οι υπάλληλοι. Ξεκούραστοι με κέφι και χαρά να στρωθούν στη δουλειά.
Μπορώ να καταλάβω την αγωνια σας με 1000. Αυτο που δεν μπορώ να καταλάβω ομως ειναι τα σεναρια που κανετε. Το θεμα παιδια προχωράει τπτ δεν σταματαει.Βγηκε προκήρυξη για διδακτικό προσωπικο βγήκαν τα αποτελεσματα τους εχουν οριστει οι ημερομηνίες τις σχολης σας. Απλα θα οταν βγουν τα τελικά αποτελέσματα το πκλυ πολυ θα σας δωσουν λιγες μερες για καρτελες κ αθληματα φασττρακ. Ισα ισα είχατε αρκετο καιρο για προετοιμασία. Καλη επιτυχία σε όλους
Ο. Π. Κ. Ε
Player7 δεν βρέχει σε φτύνουν να ξέρεις. Συνέχισε τρολακι να γελάμε
Α εσύ είσαι εντελώς βλήμα.
Πάντως στην σχολή Κομοτηνής και Διδυμοτείχου το κονδύλι πετρελαίου θέρμανσης βγήκε
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 9
Πριν λίγο που επικοινώνησα με τον τοπικό Υπεύθυνο στο τμήμα που έκανα και την αίτηση, μου είπε πως αυτοί δν έχουν κάποια ενημέρωση παιδιά και αυτός είδε τα δημοσιεύματα αλλά επίσημα δν υπάρχει κάποια ενημέρωση
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 93
λογικό είναι να μην έχουν ενημέρωση ακόμα. Θέμα ασεπ είναι. Οι προσλήψεις θα γίνουν κανονικά αυτό μας ενδιαφέρει εμάς τώρα. Από εκεί και πέρα ας μας βαλπυν να φυλάμε τους θάμνους και τα πεζοδρόμια έξω από τα πανεπιστήμια.StefanDNEASSN έγραψε:Πριν λίγο που επικοινώνησα με τον τοπικό Υπεύθυνο στο τμήμα που έκανα και την αίτηση, μου είπε πως αυτοί δν έχουν κάποια ενημέρωση παιδιά και αυτός είδε τα δημοσιεύματα αλλά επίσημα δν υπάρχει κάποια ενημέρωση
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Πότε πιστευετε να βγουν τα πκε; ;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 90
-
- Λοχαγός
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 9
Μου φαίνεται ή απλά αναπαράγουν το ίδιο άρθρο όλοι "Μετά την δημοσιοποίηση των πινάκων, δόθηκε ένα χρονικό περιθώριο 10 ημερών, κατά το οποίο υποβλήθηκε μεγάλος αριθμός ενστάσεων, που ακόμη εκκρεμούν οι αποφάσεις στο Συμβούλιο της Επικρατείας", το γεγονός ότι μπερδεύουν τις ενστάσεις που εκαναν στον ΑΣΕΠ όσα παιδιά θεώρησαν ότι αδικιθηκαν, με την προσφυγή στο ΣτΕ των εκάστοτε πανεπιστημιακών και ομάδων φοιτητών
-
- Λοχαγός
Οπότε και εάν βγουν τα αποτελέσματα από ΑΣΕΠ, τα ΠΚΕ θα γίνουν μέσα στον Οκτώβρη.
Εάν αργησει το ΑΣΕΠ υπερβολικά, θα ενημερώσουν η αστυνομία τα νοσοκομεία να μας δώσει προτεραιότητα και θα μας δώσουν μικρότερο χρονικό περιθώριο να Συμπληρώσουμε τις καρτέλες.
Τα ίδια πράγματα είχαν γίνει περίπου το 19 μου είπε φίλος Ε. Φ. Να μην ανησυχούμε γιατί η αστυνομία είναι καλή σε γραφειοκρατικά ζητήματα. Σε λιγότερο από ένα μήνα είχαμε προσωρινά αποτελέσματα από την ΕΛΑΣ.
Εάν αργησει το ΑΣΕΠ υπερβολικά, θα ενημερώσουν η αστυνομία τα νοσοκομεία να μας δώσει προτεραιότητα και θα μας δώσουν μικρότερο χρονικό περιθώριο να Συμπληρώσουμε τις καρτέλες.
Τα ίδια πράγματα είχαν γίνει περίπου το 19 μου είπε φίλος Ε. Φ. Να μην ανησυχούμε γιατί η αστυνομία είναι καλή σε γραφειοκρατικά ζητήματα. Σε λιγότερο από ένα μήνα είχαμε προσωρινά αποτελέσματα από την ΕΛΑΣ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες