Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
Μόλις μίλησα με αρχηγείο. Μου είπανε ότι σε σύγκριση με το 2019 έχει καθυστερήσει για δύο λόγους. Πρώτον λόγο κοβιντ και δεύτερον γιατί οι ενστάσεις το 2019 εξετάστηκαν Σεπτεμβριο ενώ τώρα εξετάστηκαν Αύγουστο. Δεν γνωρίζει το αρχηγείο ημερομηνία οριστικών αποτελεσμάτων γιατί εξαρτάται από ΑΣΕΠ. Να μπαίνουμε στο astynomia.gr για ενημέρωση. Προχωράμε κανονικά. Αλλά καλό είναι να γίνουμε ενοχλητικοί γιατί βλέπω υπάρχει μεγάλη ατονία.
Averoff13_1908 έγραψε:Ότι σε αυτές τις θέσεις υπάρχουν πολλές ισοβαθμίες. Και εκεί πιστεύω θα εγιναν πολλές ενστάσεις.
Μα στην ισοβαθμία έρχεται πρώτος όποιος έχει μεγαλύτερο απολυτήριο ή ξένη γλώσσα προφισενσι αντί για τον άλλον που έχει λοουερ κλπ κλπ.
-Bildakoss-
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 93
Ξέρω. Αλλά πολλοί και πολλές είναι ικανοί για όλα. Μπορεί να κάνανε επίτηδες ενστάσεις κάποιοι για να καθυστερήσει.
Αυτο το είδε κανείς η μονο εγω το διαβασα; Δεν ξερω ομως αν ισχύει. https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/anaballetai-i-astunomia-ton-panepistimion-gia-tin-anoixi-tou-2022--den-exoun-ekpaideutei-akoma/
Δεν κάνει κάποιος ένσταση για να καθυστερήσει τις διαδικασίες. Πολλοι δώσανε lower ή proficiency τον Μάιο που βγήκε η προκυρηξη και καναν αίτηση ότι πήραν το proficiency ενώ δεν είχαν το πτυχίο. Κανονικά πρέπει να αποκτήσουν πτυχίο πριν την προθεσμία αίτησης.
Αλλά ο καθένας κυνηγάει ότι νομίζει.
Αλλά ο καθένας κυνηγάει ότι νομίζει.
Παιδιά μπείτε λιγο google λενε πως την προκήρυξη την παγώνουν μέχρι το 2022 την άνοιξη τα ανέβασαν πριν απο λιγο. Ξανα γραφω ομως δεν ξερω αν ισχύει στο google τα γράφουν εκει το διαβασα
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 93
Δεν υπήρχε περίπτωση να μπει αυτό το φθινόπωρο αστυνομία. Το φθινόπωρο θα γίνει η εκπαίδευση.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 54
Θρίλερ αυτή η προκυρηξη πια... Θρίλερ!
Νομίζω σε αυτή την προκήρυξη η ένσταση ΔΕΝ ήταν επί πληρωμή.
Γενικά σε προκήρυξεις του ΑΣΕΠ για να κάνει κάποιος ένσταση πρέπει να πληρώσει και ένα χρηματικό αντίτιμο. Εάν βγει ότι η ένστασή του ήταν δικαιολογημένη του επιστρέφονται τα λεφτά. Αλλιώς όχι.
Αυτό αποσκοπεί στο να αποτρέπονται ενστάσεις χωρίς σοβαρό λόγο. Ίσως πάει με δίπλωμα παπί και θέλει να πάρει μόρια μηχανής. Και ούτω καθεξής.
Γενικά σε προκήρυξεις του ΑΣΕΠ για να κάνει κάποιος ένσταση πρέπει να πληρώσει και ένα χρηματικό αντίτιμο. Εάν βγει ότι η ένστασή του ήταν δικαιολογημένη του επιστρέφονται τα λεφτά. Αλλιώς όχι.
Αυτό αποσκοπεί στο να αποτρέπονται ενστάσεις χωρίς σοβαρό λόγο. Ίσως πάει με δίπλωμα παπί και θέλει να πάρει μόρια μηχανής. Και ούτω καθεξής.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 36
Παιδια μπείτε polinettt και δείτε
Δεν παγώνει καμιά προκήρυξη. Αφού έχει βγει ήδη προκήρυξη για τους εκπαιδευτές και για τους τραπεζοκόμους κτλπ. Της πανεπιστημιακής αστυνομίας στην Κομοτηνή. Απλά υπάρχει καθυστέρηση από τον ΑΣΕΠ και ίσως ξεκινήσουμε το πολύ κάνα μήνα αργότερα από το αναμενόμενο.
Αφού άφησαν τις ενστάσεις να της κάνει ο ΑΣΕΠ και όχι αστυνομία, τι περιμένετε να γίνει;
Αφού άφησαν τις ενστάσεις να της κάνει ο ΑΣΕΠ και όχι αστυνομία, τι περιμένετε να γίνει;
Moderator, άσε με να γράφω ελευθερα
αν τα μηνύματά μου γράφονται μία ώρα αργότερα από ότι εγώ τα γράψω τότε δεν έχει νόημα
αν τα μηνύματά μου γράφονται μία ώρα αργότερα από ότι εγώ τα γράψω τότε δεν έχει νόημα
Δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση από ΑΣΕΠ σε ένσταση που έκανα στις 30/07. Όπως είπα και πιο πάνω ο φάκελος έχει ανοιχτεί στις 10/08 περίπου και αυτό το είδα από το taxisnet όπου το παράβολο μου έχει δεσμευτεί. Ανήκω κ εγώ στην κατηγορία με τα πτυχία αγγλικών που δεν πιάσαν αποδεκτά αλλά όλα είναι υπέρ μου προς την δικαίωση εφόσον είχα προσκομίσει σχετική βεβαίωση ότι έχω περάσει τις εξετάσεις αλλά για τους λόγους που εξήγησα δεν το είχα στην κατοχή μου. Το καλό είναι ότι το πτυχίο ήρθε στα χέρια μου την περίοδο των ενστάσεων με ημερομηνία έκδοσης εντός της προθεσμίας υποβολής της αίτησης, δηλαδή είχε εκδοθεί πιο πριν από την προκήρυξη. Ετσι, το έστειλα μαζί με την ένσταση. Δεν βρίσκω λόγο να μου απορρίψουν την ένσταση καθώς είμαι νομικά αποδεκτός σε όλα! Υπομονή σε όλους και καλά αποτελέσματα.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 116
Μεγαλο φιασκο αυτη Η προκυρηξη, μια κυβερνηση χαμενη, που οταν φτανει η ωρα υλοποιησης των οσων εταξε παει ενα βημα πισω και τρεκλιζει δυστυχως.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 116
ideal έγραψε:Δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση από ΑΣΕΠ σε ένσταση που έκανα στις 30/07. Όπως είπα και πιο πάνω ο φάκελος έχει ανοιχτεί στις 10/08 περίπου και αυτό το είδα από το taxisnet όπου το παράβολο μου έχει δεσμευτεί. Ανήκω κ εγώ στην κατηγορία με τα πτυχία αγγλικών που δεν πιάσαν αποδεκτά αλλά όλα είναι υπέρ μου προς την δικαίωση εφόσον είχα προσκομίσει σχετική βεβαίωση ότι έχω περάσει τις εξετάσεις αλλά για τους λόγους που εξήγησα δεν το είχα στην κατοχή μου. Το καλό είναι ότι το πτυχίο ήρθε στα χέρια μου την περίοδο των ενστάσεων με ημερομηνία έκδοσης εντός της προθεσμίας υποβολής της αίτησης, δηλαδή είχε εκδοθεί πιο πριν από την προκήρυξη. Ετσι, το έστειλα μαζί με την ένσταση. Δεν βρίσκω λόγο να μου απορρίψουν την ένσταση καθώς είμαι νομικά αποδεκτός σε όλα! Υπομονή σε όλους και καλά αποτελέσματα.
θελει κατευθειαν το πιστοποιητικο οχι την βεβαιωση, η βεβαιωση ηταν αποδεκτη μονο στους υπολογιστες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες