Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 51
Αφου λοιπον ειναι ετσι οπως τα λετε τοτε γιατι συμμετεχετε στον διαγωνισμο;
αφου ισχυριζεστε οτι περνανε μονο βυσματα τοτε γιατι κανετε αιτησεις;
αρα, παντα ελπιζετε!
και εγω απετυχα περυσι αλλα τα εριξα σε μενα οχι σε αυτους!
δεν λεω περνανε πολλοι με βυσμα αλλα περνανε και ατομα χωρις βυσμα.
εγω θελω να ειμαι οκ με τα ορια των αθληματων σαν μικαελα. Αν καποιοι το βλεπουν αλλιως παλι σεβαστο ειναι.
αφου ισχυριζεστε οτι περνανε μονο βυσματα τοτε γιατι κανετε αιτησεις;
αρα, παντα ελπιζετε!
και εγω απετυχα περυσι αλλα τα εριξα σε μενα οχι σε αυτους!
δεν λεω περνανε πολλοι με βυσμα αλλα περνανε και ατομα χωρις βυσμα.
εγω θελω να ειμαι οκ με τα ορια των αθληματων σαν μικαελα. Αν καποιοι το βλεπουν αλλιως παλι σεβαστο ειναι.
-
- Ανθυπασπιστής
ΕΛΙΣΩ έγραψε:Μικαέλα μου διαφωνω καθετα με οσα λες... Εχω ξαναδωσει και ειδα τι εγινε στα αθληματα... Ατομα που δεν εβγαζαν τα αθληματα και στο 1000αρι κυριολεκτικα σερνοντουσαν, ολοι αυτοι περασαν γιατι πολυ απλα ητανε ατομα με βυσμα... Εγω εκανα 3μηνη επιπονη προπονηση στο γηπεδο και εβγαζα ολα τα αθληματα μεσα στα ορια που θελει και εμεινα απ'εξω... Βλεποντας αυτα την προηγουμενη φορα για ποια γηπεδα, γυμναστηρια και προπονησεις μιλατε; Αν δεν εχετε μπαρμπα μην πηγαινετε καθολουmikaela έγραψε:Σορυ αλλα δεν συμφωνω! Το να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους ΔΥΚ μου δεν ειναι ουτε μιζερια ουτε γκρινια. Ειναι ειλικρινεια!
πως πρεπει δλδ να τα παρουσιαζουμε τα πραγματα οτι ειναι ολα μελι-γαλα;
οτι τα αθληματα ειναι παιχνιδακι; Ή οτι βγαινουν χωρις προπονηση;
μην τρελαθουμε!
θελει δουλεια... Αν ειναι να κατσουν σπιτι τους τοτε, να μην εμφανιστουν καθολου για αθληματα, να εχουμε και περισσοτερες πιθανοτητες να μπουμε εμεις που πραγματικα γουσταρουμε και καιγομαστε να μπουμε, εμεις που μοχθουμε να τα καταφερουμε!
και εγω εχω ξαναδωσει...
εγω θυμαμαι κοπελες που εκαναν σωστα τα αθληματα και περασαν κιολας!
ακουσες ομως οτι καποιοες απο αυτες που περασαν με βυσμα απολυθηκαν γιατι καποιες ειχαν βιντεοσκοπησει την διαδικασια των αθληματων;
-
- Ανθυπασπιστής
Τι νομιζετε δλδ οτι τα βυσματα ενεργουν παντα;
νομιζετε οτι αυτοι θα διακινδυνευαν την καρεκλα τους και την καριερα τους για τον καθε τυχαιο υποψηφιο;
νομιζετε οτι αυτοι θα διακινδυνευαν την καρεκλα τους και την καριερα τους για τον καθε τυχαιο υποψηφιο;
-
- Ανθυπασπιστής
Δ. Υ. Κ έγραψε:Ενταξει οσοι ειναι μεσα στα ορια θα περασουν μην τρελαθουμε κιολας! Το να 'περασουν' και καποιοι/ες οι οποιοι δεν θα μπορουν να παρουν ουτε τα ποδια τους επειδη εχουν 'μπαρμπαδες' το καταλαβαινω, αλλα οχι να λεμε οτι και οσοι ξεσκιστουν και περασουν τα αθληματα θα κοπουν. Ειναι λιγο υπερβολικο! Γνωμη μου παντα!

Αυτό λέμε βρε! Αυτοί που ήταν καλοί στα αθλήματα με βύσμα πέρασαν! Όλοι έχουμε βύσμα κ το θέμα είναι ποιος είναι ο πιο ισχυρός! Κ αυτα δν τ λέμε εμείς γ τα βύσματα, αλλά οι ίδιοι οι στρατιωτικοί!
-
- Ανθυπασπιστής
Su-35 έγραψε:illy έγραψε:Και τι θα γινει βρε Σου; Ενταξει, ας γινει πολεμος... Και τι εγινε; Τα αθληματα δεν εχει να κανει με το ποσο ικανος εισαι αλλα με το βυσμα σου...
Δεν μπορούσαν να τρέξουν...
Ποιός θα τους έσωζε;
Το βύσμα;

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 144
Το γιατι εκανα ξανα αιτηση στο διαγωνισμο ειναι δικος μου λογαριασμος κ δεν θα λογοδοτησω σε κανεναν... Ποια θεση θα διακινδυνευσουν, με δουλευεις; Ο βουλευτης για ψηφοθηρια ψαχνει, πως να αρπαξει ψηφους... Και επειδη καποιοι σου ειπαν οτι δεν ειχαν βυσμα σημαινει οτι ειναι αληθεια; Ποιος τολμαει να πει την αληθεια; Ολοι μας κοιταμε την καμπουρα μας... Οχι κ να ριξω το φταιξιμο σε μενα οταν ξερω πως λειτουργει το συστημα... Να βλεπω ατομα στους επιτυχοντες που ειχαν κοπει εικονικα στην επιτροπη ή που δεν ειχαν τα ορια κ μετα φταιω εγω που δεν ημουν στους επιτυχοντες; Απο την στιγμη που ειναι καθαρα βυσματικη προκηρυξη δεν υπαρχει αξιοκρατια! Αξιοκρατια θα υπαρξει μονο οταν μπει στις πανελληνιες...
Dum spiro spero
-
- Ανθυπασπιστής
Ισμήνη έγραψε:Αυτό λέμε βρε! Αυτοί που ήταν καλοί στα αθλήματα με βύσμα πέρασαν! Όλοι έχουμε βύσμα κ το θέμα είναι ποιος είναι ο πιο ισχυρός! Κ αυτα δν τ λέμε εμείς γ τα βύσματα, αλλά οι ίδιοι οι στρατιωτικοί!
και ποιος μου εγγυαται εμενα οτι αυτοι οι στρατιωτικοι που λενε "που πατε χωρις βυσμα" δεν ειναι βαλτοι για να ριχνουν την ψυχολογια στους αδυναμους και να τα παρατανε;
-
- Ανθυπασπιστής
illy έγραψε:Το γιατι εκανα ξανα αιτηση στο διαγωνισμο ειναι δικος μου λογαριασμος κ δεν θα λογοδοτησω σε κανεναν... Ποια θεση θα διακινδυνευσουν, με δουλευεις; Ο βουλευτης για ψηφοθηρια ψαχνει, πως να αρπαξει ψηφους... Και επειδη καποιοι σου ειπαν οτι δεν ειχαν βυσμα σημαινει οτι ειναι αληθεια; Ποιος τολμαει να πει την αληθεια; Ολοι μας κοιταμε την καμπουρα μας... Οχι κ να ριξω το φταιξιμο σε μενα οταν ξερω πως λειτουργει το συστημα... Να βλεπω ατομα στους επιτυχοντες που ειχαν κοπει εικονικα στην επιτροπη ή που δεν ειχαν τα ορια κ μετα φταιω εγω που δεν ημουν στους επιτυχοντες; Απο την στιγμη που ειναι καθαρα βυσματικη προκηρυξη δεν υπαρχει αξιοκρατια! Αξιοκρατια θα υπαρξει μονο οταν μπει στις πανελληνιες...
δεν χρειαζεται να μου το πουν για να ξερω αν ειναι αληθεια η οχι. Ναι ο βουλευτης θελει να αρπαξει ψηφους αλλα δουλευει τον κοσμο. Επιμενεις να μιλας για αναξιοκρατια αλλα αιτηση εκανες! Δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου αυτο ειναι ολο, ουτε να λογοδοτησεις σου ζητησα, παρεξηγησες.
-
- Στρατηγός
mikaela έγραψε:και ποιος μου εγγυαται εμενα οτι αυτοι οι στρατιωτικοι που λενε "που πατε χωρις βυσμα" δεν ειναι βαλτοι για να ριχνουν την ψυχολογια στους αδυναμους και να τα παρατανε;

Dum spiro spero
-
- Ανθυπασπιστής
illy έγραψε:mikaela έγραψε:και ποιος μου εγγυαται εμενα οτι αυτοι οι στρατιωτικοι που λενε "που πατε χωρις βυσμα" δεν ειναι βαλτοι για να ριχνουν την ψυχολογια στους αδυναμους και να τα παρατανε;Τι αλλο θα ακουσω... Για να μας ξυπνησουν μας τα λενε! Αν δεν ξερουν αυτοι τι παιζει ποιος θα ξερει;Anyway, μιλαμε για ενα θεμα που θα διαιωνιζεται ανευ λογου κ αιτιας
καλα οκ!
ασε με να ξερω λιγο παραπανω μιας και ο συζυγος μου ειναι Χρονια στο επαγγελμα.
δεν περνανε μονο βυσματιες!
-
- Στρατηγός
Δεν ξερεις μονο εσυ, αλλα ξερουμε κ εμεις για τον ιδιο ακριβως λογο που μολις ανεφερες... Αν μιλας για κολλημενα μυαλα που δεν γουσταρουν τους εποπ τοτε ναι θα το κανουν, αλλα αν μιλας για σωστους ανθρωπους τοτε εχουν την υποχρεωση να μας ενημερωσουν για το τι συμβαινει κ να κινηθουμε αναλογως... Οκ λοιπον, μας το λενε για να προκαλεσουν ψυχολογικο εκβιασμο! Εγω θεωρω οτι ψυχολογικο εκβιασμο προκαλουν ολοι αυτοι που λενε πως οσοι δεν εχουν τα ορια ειναι γιωταδες κ αραχτοι κ να μην πανε καν να δωσουν... Το οτι δεν εχουν τα ορια δεν σημαινει απολυτως τιποτα, αλλωστε οπως το ξαναειπα ολα θα φανουν στις 2 Νοεμβριου!
Dum spiro spero
-
- Ανθυπασπιστής
illy έγραψε:Δεν ξερεις μονο εσυ, αλλα ξερουμε κ εμεις για τον ιδιο ακριβως λογο που μολις ανεφερες... Αν μιλας για κολλημενα μυαλα που δεν γουσταρουν τους εποπ τοτε ναι θα το κανουν, αλλα αν μιλας για σωστους ανθρωπους τοτε εχουν την υποχρεωση να μας ενημερωσουν για το τι συμβαινει κ να κινηθουμε αναλογως... Οκ λοιπον, μας το λενε για να προκαλεσουν ψυχολογικο εκβιασμο! Εγω θεωρω οτι ψυχολογικο εκβιασμο προκαλουν ολοι αυτοι που λενε πως οσοι δεν εχουν τα ορια ειναι γιωταδες κ αραχτοι κ να μην πανε καν να δωσουν... Το οτι δεν εχουν τα ορια δεν σημαινει απολυτως τιποτα, αλλωστε οπως το ξαναειπα ολα θα φανουν στις 2 Νοεμβριου!
ιλλυ, εγω δεν χρησιμοποιησα εκφρασεις οπως γιωτομπαλα, αραχτοι κτλ αν κανουν ομως 1000αρι σε 10 λεπτα ε, οχι γνωμη μου να μην ερθουν καθολου στα αθληματα.
και φυσικα, δεν ειπα οτι "μονο εγω ξερω"
-
- Στρατηγός
Δεν ειπα οτι χρησιμοποιησες αυτες τις λεξεις... Αλλα οχι κ να λες να μην εμφανιστουν στα αθληματα... Αρα εμμεσως πλην σαφως νιωθεις οτι μπορει να σου "φαει" τη θεση καποιος με τετοιες επιδοσεις επειδη θα εχει μεγαλο βυσμα... Ολοι εχουν το δικαιωμα να συμμετεχουν ειτε εχουν τα ορια ειτε οχι!
Dum spiro spero
-
- Ανθυπασπιστής
illy έγραψε:Δεν ειπα οτι χρησιμποποιησες αυτες τις λεξεις... Αλλα οχι κ να λες να μην εμφανιστουν στα αθληματα... Αρα εμμεσως πλην σαφως νιωθεις οτι μπορει να σου "φαει" τη θεση καποιος με τετοιες επιδοσεις επειδη θα εχει μεγαλο βυσμα... Ολοι εχουν το δικαιωμα να συμμετεχουν ειτε εχουν τα ορια ειτε οχι!
δικαιωμα εχουν οσοι εχουν ελαχιστα ορια επιδοσης αυτα που οριζει η προκηρυξη. Ετσι γραφει μεσα.
τη θεση μπορει να μου τη φαει ο οποιοσδηποτε οπως και τη δικη σου και του καθενα.
διαγωνισμος ειναι...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Eyyehdheheje και 14 επισκέπτες