Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Thodoris2000
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Thodoris2000 »

Σχετικά με το λιμενικό κ την β κατηγορία. Φιλαράκι μου που έδωσε πτυχίο επαλ διότι είχε μεγαλύτερο βαθμό από το απολυτήριο.

Και του είπαν να τους δώσει το απολυτήριο από το ΕΠΑΛ.

Στην προκήρυξη του 15 η 16 που βγήκε για το λιμενικό, ίσχυε κανονικά το πτυχίο.

Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω τι παίχτηκε.

Τίτλο απολυτηρίου ζητάνε και επδ το έτρεξε τέρμα το θέμα δεν κατάφερε κάτι.

Απλά του είπα ότι δν ισχύει το πτυχίο και ότι δν είναι τίτλος απολυτηρίου.

Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 168

Δημοσίευση από Νοημοσύνη »

Πόσο καιρο θα έχουν τα ΠΚΕ από την αναρτηση οριστικων αποτελέσματων; Πόσο είχαν σε άλλες προκυρηξεις?
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Δεν υπάρχει Α και Β στο λιμενικο. Με απολυτηριο δηλώνουν όλοι

Stickarios
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Stickarios »

Υπαρχει καποιος που να εχει την Ανακοίνωση για την πρόσληψη (34) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας (3) μηνών, για την κάλυψη αναγκών εκπαίδευσης Ειδικών Φρουρών για τη στελέχωση των Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, το 2021

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27.%27&perform=view&id=104038&Itemid=2567&lang=

Βγαζει το 404 οποτε οποιος το εχει αποθηκευμενο, ας πει ή ας μου στειλει

Ευχαριστω

Police_ΣΦ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Police_ΣΦ »

Να δω που θα χωρέσουν όλοι στις σχολές άμα παρει και τους σφ που τους έχει ανάγκη ειδικά με αυτά που γίνονται στο Αφγανιστάν
ManM
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από ManM »

Εδώ είναι νήμα για ΟΠΠΙ, δεν μας ενδιαφέρουν πληροφορίες για ΣΦ και λιμενικό. Αν έχετε να πείτε κάτι για την προκυρηξη καλοδεχούμενο.
kostaspapa95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από kostaspapa95 »

Πιστεύετε τελικά να τους πάρει και τους χίλια ;
Άβαταρ μέλους
Nikoskriti4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από Nikoskriti4 »

Να δω ποτέ θα βγουν έστω οι τελικοί ρημάδοπίνακες.
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Κινούνται αργά με ρυθμό 🐢
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Πόσο καιρο θα έχουμε από την αναρτηση οριστικων αποτελέσματων έως τα ΠΚΕ; Πόσο είχαν σε άλλες προκυρηξεις;

Ελπίζω να έχουμε χρόνο αρκετό χρονο για να κλείσουμε εξετάσεις σε δημόσιο νοσοκομείο.

ManM
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από ManM »

Θα τους πεις ότι είσαι επιτυχών σε διαγωνισμό της αστυνομίας και θα σε ξεπεταξουν γρήγορα. Αιματολογικές και ακτίνες ίσως αργήσεις λίγο αλλά όλα μαζί το πολύ δύο μέρες θα σ πάρουν.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Gpap95 »

Επειδή διαβάζω για τατουάζ και έχω προσωπικά φίλους που πέρασαν το 19, οι συγκεκριμένοι είχαν σε εμφανή σημείο αλλά όχι κάτι έντονο στο μάτι. Πέρα όμως από αυτό, μου είπαν ότι πέρασαν άτομα με τατουάζ στο λαιμό, πεταλούδες στο χέρι κλτπ. Στο 2021 είμαστε για όσους το ξεχνάνε. Είναι 9 στους 10 έχουν τατουάζ. Δε λέω να έχεις κάτι υπερβολικό, που πάλι και το 19 και το 20 σφ, πέρασαν πολλοί με έντονα τατουάζ, αλλά με κάτι διακριτικό δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί αυτή είναι η γραμμή που τους έχουν πει να ακολουθούν. Στο κάτω κάτω καλύψτε το με μακε απ. Δε θα σας κάνουν και μπάνιο για να δουν αν ξεβαφετε.
nik123
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από nik123 »

Gpap95 έγραψε:Επειδή διαβάζω για τατουάζ και έχω προσωπικά φίλους που πέρασαν το 19, οι συγκεκριμένοι είχαν σε εμφανή σημείο αλλά όχι κάτι έντονο στο μάτι. Πέρα όμως από αυτό, μου είπαν ότι πέρασαν άτομα με τατουάζ στο λαιμό, πεταλούδες στο χέρι κλτπ. Στο 2021 είμαστε για όσους το ξεχνάνε. Είναι 9 στους 10 έχουν τατουάζ. Δε λέω να έχεις κάτι υπερβολικό, που πάλι και το 19 και το 20 σφ, πέρασαν πολλοί με έντονα τατουάζ, αλλά με κάτι διακριτικό δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί αυτή είναι η γραμμή που τους έχουν πει να ακολουθούν. Στο κάτω κάτω καλύψτε το με μακε απ. Δε θα σας κάνουν και μπάνιο για να δουν αν ξεβαφετε.

Πέρα από αυτό που και εγώ έχω αντίστοιχες περιπτώσεις. Όσοι πήγαν δικαστικώς διακιώθηκαν δίοτι όλα τα κράτη μέλη ΕΕ ακολουθούν τις ευρωπαικές οδηγίες.

και οι ίδιοι οι αστυνομικοί υψηλόβαθμοι μου έχουν πει ότι απορρούν πως τους κόβουν μερικούς, αφού μετα διακαιώνονται και τους προσλαμβάνουν.

Είναι ανούσιο να κοπείς για κάτι που κουβαλάς πάνω σου. Δεν έχει να κάνει ούτε με κριτήρια Όυτε με προσόντα για να είσαι ακατάλληλος. Εξάλλου φορας μακριμάνικο και τέλος.

απλά το θέμα είναι τυπικό πια. Εδώ ακούγεται απο τα έσω να μη είναι υποχερωτικό το ξύρισμα για παράδειγμα.

(ΥΓ δεν έχω κανένα ταττου αλλά ζω και στο 2021)

Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ωστόσο, δεν θα έπρεπε να το αναφέρει η προκήρυξη. Κάποια άτομα ίσως να μην δήλωσαν γιατί έχουν τατουάζ κτλπ. Τώρα το σωστό θα ήταν να μην περάσουν εάν είναι σε εμφανή σημεία και ας πάνε δικαστικός να δικαιωθούν. Η προκυρηξη είναι καθολική και πρέπει να ισχύει για όλους.

Συμφωνώ ότι δεν είναι σοβαρός λόγος να κοπεί κάποιος, αλλά με την ίδια λογική μπορείς να πεις και για το ύψος 1.70 ή για την Αντρική σφαίρα που ρίχνουν οι γυναίκες και πάει λέγοντας.

Άβαταρ μέλους
Thodoris2000
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Thodoris2000 »

Συμφωνώ απόλυτα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες