Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 52
Δεν γίνεται να αλλάξει το όριο έτσι στην προκήρυξη λέει ξεκάθαρα τα όρια στο ύψος. Δεν γίνεται να αλλάξει αυτό
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 116
Τι είναι αυτό τώρα πάλι καινούριο ;
-
- Υπολοχαγός
Από τη στιγμή που δεν πιάνεις το ύψος ο αξιωματικός δε στα καταχωρει. Δε γίνεται να τα υποβάλλεις με το έτσι θέλω.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Εάν δεν έχεις το απαραίτητο ύψος δεν σε αφήνουν να υποβάλλεις καν αίτηση. Τώρα αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη, εκεί δεν ξέρω τι γίνεται!
Armwrestling
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 26
Τεσπα όντως έστειλε διαταγή το αρχηγειο και ζητάει στοιχεία από το 2003 και μετά όλων τω αποριψθεντων γυναικών λόγου υψους
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Από ότι φαίνεται μόνο γυναίκες θέλουν να πάρουν σε αυτήν την προκήρυξη! Λίγες είχε στους επιτυχόντες θέλουν να βάλουν κι άλλες; Άκου λέει ήρθε διαταγή! Γελάνε και οι πέτρες! Εεεεε ρε βύσμα που έπεσε
Armwrestling
Γιατί ψάχνει παρανυφακια ο πασοκος για το γάμο της κόρης του;
Και τι δουλειά έχει με εμάς το 2003ΕΛ. ΑΣ έγραψε:Τεσπα όντως έστειλε διαταγή το αρχηγειο και ζητάει στοιχεία από το 2003 και μετά όλων τω αποριψθεντων γυναικών λόγου υψους
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 18
Το 2003 είχαν πάρει τις πρώτες γυναίκες ΣΦ νομίζω. Και το 2007 μπήκαν γυναίκες ΕΦ. Μπορεί να το θέλουν για να βγάλουν το ποσοστό γυναικών που έχει κοπεί λόγω υψομετρησης. Μάλλον κάποια έκανε προσφυγή.
Δε γίνεται να τις προσλάβουν αυτές όμως, μόνο όσοι κάνουν προσφυγή και δικαιώνονται διορίζονται.
Δε γίνεται να τις προσλάβουν αυτές όμως, μόνο όσοι κάνουν προσφυγή και δικαιώνονται διορίζονται.
-
- Υπολοχαγός
Βλέπω όσοι είμαστε επιλαχόντες άμα τυχόν τις πάρουν να βρεθούμε στη θέση 2000+.
1Ον. Καλά κάνω που δε μπαίνω τόσο καιρό γιατί διαβάζω πράγματα πιο αστεια και από αυτά που λέει ο ανιψιός μου που είναι 2 χρόνων.
2ον. Οι ενστάσεις τελείωσαν, το ύψος είναι 1.70 και αυτο δεν αλλάζει τουλάχιστον αυτη τη προκήρυξη. Ίσως αλλάξει σε μελλοντική. Προς το παρόν ο νόμος παραμένει στο 1.70 και για τα 2 φύλα και δεν ακούστηκε σε κανένα επίσημο και μη site, η αλλαγή οριου. Οι εποπ έχουν 1.60, ας κάνουν εκεί τα χαρτιά τους. Με αυτή τη λογική αν δικαιωθούν οι 1.65, ας ξεσηκωθούν Μετά οι 1.55 και οι άντρες κάτω από 1.70. Καταλαβαίνετε όλοι ότι λόγω αυτών, δε μπορεί να αλλάξει το ύψος, μιλώντας πάντα για τη συγκεκριμένη προκήρυξη.
3ον. Το αν ζητάνε στοιχεία για από το 2003, δεν αφοράν κανέναν σας. Ίσως το κάνουν για να έχουν στοιχεία ή ποσοστά απλά σαν ενημέρωση. Ελπίζω να μη σκέφτηκε κάποιος εδώ μέσα ότι θα μπει κάποια από το 2003 που είναι 40 χρονών. Ελπίζω να μην έφτασε μέχρι εκεί η σκέψη μερικών.
4ον. Κανένας επιτυχών δε μπορεί να γίνει επιλαχών στη περίπτωση που δικαιωθούν και 100 άτομα.
5ον. Οι πίνακες δε καθυστέρησαν καθόλου. Ίσα ίσα είναι ακόμα νωρίς. Το 19 βγήκαν μετά από σχεδόν 1.5 μήνα.
6ον.Gpap94, δε ξέρω ποιος είσαι, αλλά έπρεπε να αντιγράψεις το όνομα;
Αυτά από εμένα. Καλή συνέχεια και πάλι!
2ον. Οι ενστάσεις τελείωσαν, το ύψος είναι 1.70 και αυτο δεν αλλάζει τουλάχιστον αυτη τη προκήρυξη. Ίσως αλλάξει σε μελλοντική. Προς το παρόν ο νόμος παραμένει στο 1.70 και για τα 2 φύλα και δεν ακούστηκε σε κανένα επίσημο και μη site, η αλλαγή οριου. Οι εποπ έχουν 1.60, ας κάνουν εκεί τα χαρτιά τους. Με αυτή τη λογική αν δικαιωθούν οι 1.65, ας ξεσηκωθούν Μετά οι 1.55 και οι άντρες κάτω από 1.70. Καταλαβαίνετε όλοι ότι λόγω αυτών, δε μπορεί να αλλάξει το ύψος, μιλώντας πάντα για τη συγκεκριμένη προκήρυξη.
3ον. Το αν ζητάνε στοιχεία για από το 2003, δεν αφοράν κανέναν σας. Ίσως το κάνουν για να έχουν στοιχεία ή ποσοστά απλά σαν ενημέρωση. Ελπίζω να μη σκέφτηκε κάποιος εδώ μέσα ότι θα μπει κάποια από το 2003 που είναι 40 χρονών. Ελπίζω να μην έφτασε μέχρι εκεί η σκέψη μερικών.
4ον. Κανένας επιτυχών δε μπορεί να γίνει επιλαχών στη περίπτωση που δικαιωθούν και 100 άτομα.
5ον. Οι πίνακες δε καθυστέρησαν καθόλου. Ίσα ίσα είναι ακόμα νωρίς. Το 19 βγήκαν μετά από σχεδόν 1.5 μήνα.
6ον.Gpap94, δε ξέρω ποιος είσαι, αλλά έπρεπε να αντιγράψεις το όνομα;
Αυτά από εμένα. Καλή συνέχεια και πάλι!
Και κάτι τελευταίο. Η οππι είναι ειδικοί φρουροί αλλά σαν ομάδα, η οππι είναι νόμος του κράτους. Που σημαίνει ότι υποχρεωτικά και βάση νόμου πρέπει να υπάρχει οππι στα ΑΕΙ. Για τους 2 3 που λένε ότι θα διαλυθεί κλτπ.
-
- Υπολοχαγός
Ωραία και δεν το ξέρει κανείς αυτό ακόμα καμία είδηση για αυτό και θέλετε να σας πιστέψουμε στείλτε αν το γράφει πουθενά μην λέτε αστεία πράγματα
-
- Υπολοχαγός
Δηλαδή η άλλη 35 και 40 χρόνων θα πρέπει να κάνει αθλήματα. Αχ τι άλλο θα δούμε εδώ μέσα
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 54
Χαχαχαχα έχω κλάψει με αυτά που βλέπω...Guns περίμενε μπορεί να αλλάξουν και τα όρια στα αθληματα οι γυναίκες... 🤣Εεε ρεε ισότητα όπου μας συμφέρει... Αυτό εχω να πω εγω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες