Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Diasostis31 »

ManM έγραψε:Μην γράφετε ότι ναι. Κάνεις κάτω του 1,70 δεν μπήκε στην αστυνομία. Μάθετε κανένα νέο για τα αθλήματα αν μπορείτε

Τα βλέπουν αυτά οι 1,65 ΕΦ του 2019 και γελάνε.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από EcoMike »

Οντως το λες οτι δεν εχουν μπει ατομα κατω απο 1.70; Που ζειτε ρε παιδια δε τους εχετε δει στο δρομο; Εγω παντως που ειμαι Αθηνα εχω σταθει μπροστα απο Διαδες του 2019 και ειναι πιο κοντοι απο μενα φορωντας αρβυλα και κρανος. Εγω ειμαι 1.71 οποτε βγαλτε τα συμπερασματα!

Απορω που σας φαινεται και περιεργο!

Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 168

Δημοσίευση από Νοημοσύνη »

Όποιος πάει το Σεπτέμβρη ΠΚΕ θα καταλάβει εάν γινόταν υψομετρηση στα αστυνομικά τμήματα ή οχι. Εδώ στο παρελθόν περνούσαν άτομα από ΠΚΕ που δεν μπορούν ούτε να το τερματίσουν περπατιστο το 1000ρι.

Πάντως δεν μου φένεται παράξενο, τόσα πράγματα έχω δει στο Ελλαδισταν, εδώ θα απορησω;

Να βλέπατε ειδικά πριν το κόψιμο προσλήψεων το 2010, τι φαγοπότι γινόταν στο δημόσιο.

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Βμκδ »

Καλημέρα σε όλους, ρε μάγκες τ γίνεται γιατί αργούν τόσο πολύ να βγουν τα τελικά αποτελέσματα ; Έχει κανένας κανα νέο ; Άκουσε τίποτα ;
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

EΙναι γραφειοκρατία του ΑΣΕΠ. Γενικά είναι επιφορτισμένο με τις προκηρύξεις και ίσως καθυστερήσει λίγο. Μέχρι τέλη Αυγούστου θα έχουν βγει. Τώρα εάν θα είναι αύριο ή σε 2 βδομάδες, κάνεις δεν γνωρίζει.
Gamble
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Gamble »

Αυτή ήταν η απάντηση από τον ΑΣΕΠ :

Για τα αποτελέσματα διαδικασιών πρόσληψης που δεν διενεργούνται από το ΑΣΕΠ, θα πρέπει να απευθύνεσθε στον φορέα έκδοσης της οικείας προκήρυξης.

ΕΛ. ΑΣ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από ΕΛ. ΑΣ »

Βμκδ έγραψε:Καλημέρα σε όλους, ρε μάγκες τ γίνεται γιατί αργούν τόσο πολύ να βγουν τα τελικά αποτελέσματα ; Έχει κανένας κανα νέο ; Άκουσε τίποτα ;
1 δεν αργούν. Μέχρι περίπου 10/8 περίμεναν να φτάσουν όλες οι ενστάσεις ξέρετε ταχυδρομικώς κλπ.2 υπάρχουν άδειες στον ασεπ καλοκαιριού.3 βάση κάποιων πληροφοριών που υπάρχουν μετά τις 20 /8 θ βγουν με την προοπτική γύρω στις 10/9να πάνε για πκε
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Οι εξετάσεις, γίνονται μόνο σε δημόσια νοσοκομεία; Επειδή σε άλλα φόρουμ με τους φύλακες τραπεζών βλέπω ότι τους κλείνουν αργοπορημένα ραντεβού για εξετάσεις...
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Βμκδ »

Νοημοσύνη έγραψε:Οι εξετάσεις, γίνονται μόνο σε δημόσια νοσοκομεία; Επειδή σε άλλα φόρουμ με τους φύλακες τραπεζών βλέπω ότι τους κλείνουν αργοπορημένα ραντεβού για εξετάσεις...

Επειδή έχω ξανά περάσει γιατρούς για ελΑς αδερφέ πας χωρίς ρεντεβου και τους λες ότι είσαι από την αστυνομία και σ δίνουν προτεραιότητα (μην φανταστείς θα σε βάλουν πρώτο απλά θα περιμένεις όταν τελειώσουν ραντεβού να σε δεχτεί)

ΕΛ. ΑΣ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από ΕΛ. ΑΣ »

Βμκδ έγραψε:
Νοημοσύνη έγραψε:Οι εξετάσεις, γίνονται μόνο σε δημόσια νοσοκομεία; Επειδή σε άλλα φόρουμ με τους φύλακες τραπεζών βλέπω ότι τους κλείνουν αργοπορημένα ραντεβού για εξετάσεις...

Επειδή έχω ξανά περάσει γιατρούς για ελΑς αδερφέ πας χωρίς ρεντεβου και τους λες ότι είσαι από την αστυνομία και σ δίνουν προτεραιότητα (μην φανταστείς θα σε βάλουν πρώτο απλά θα περιμένεις όταν τελειώσουν ραντεβού να σε δεχτεί)

γιατί τόσο άγχος με λεφτά αν δώσετε μπορειται Να πάτε σε ιδιώτες γιατρούς και ιδιωτικά νοσοκομεία διαγνωστικά κ μικρόβιο λογικά εργαστήρια ιδιωτικα
MakisD
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από MakisD »

Ηρθε διαταγή στα τμήματα οποια κοπέλα ήταν 1.65 έως 1.69 και έκανε χαρτιά για οππι η ς. Φ η ε. Φ τωρα ανοίγουν οι φάκελοι αν έπιανε τα μόρια επιτυχών να τις πάρουν καλη επιτυχία σε όποια επέμενε να καταχωρίσει τα χαρτια χωρίς να έπιανε το ύψος !
thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από thomaskdal »

MakisD έγραψε:Ηρθε διαταγή στα τμήματα οποια κοπέλα ήταν 1.65 έως 1.69 και έκανε χαρτιά για οππι η ς. Φ η ε. Φ τωρα ανοίγουν οι φάκελοι αν έπιανε τα μόρια επιτυχών να τις πάρουν καλη επιτυχία σε όποια επέμενε να καταχωρίσει τα χαρτια χωρίς να έπιανε το ύψος !
Τι εννοείς φίλε ; Κάντο λίγο πιο λιανα

MakisD
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από MakisD »

Άλλαξε το ύψος στις γυναίκες για τα σώματα ασφαλείας πηγε 1.65 και όσες είχαν κάνει χαρτιά και έπιαναν τα μόρια και τις έκοψαν για το ύψος τωρα θα τις πάρουν κανονικά ... Ψάχνουν φακέλους με κοπέλες που ήταν 1.65 με 1.69 και είχαν κάνει χαρτιά
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Βμκδ »

ΕΛ. ΑΣ έγραψε:
Βμκδ έγραψε:

γιατί τόσο άγχος με λεφτά αν δώσετε μπορειται Να πάτε σε ιδιώτες γιατρούς Και ιδιωτικά νοσοκομεία διαγνωστικά κ μικρόβιο λογικά εργαστήρια ιδιωτικα

Φίλε εγώ αναφέρθηκα σε άτομα π θέλουν να πάνε σε δημόσιο νοσοκομείο . Οποίος τώρα έχει λεφτά και θέλει να τα δώσει στους γιατρούς ευκολακι σε 1 μέρα ξεμπερδεύει σιγά 10-12 γιατροί είναι 🤣🤷🏻‍♂️

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από EcoMike »

MakisD ρε φίλε δεν έχεις ερκοντισιον στο σπίτι; Γιατί κάθεσαι στη ζέστη, σε πειράζει!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες