Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από illy »

Τελος παντων, δεν μπορεις να μπεις στη λογικη μου σε ο, τι αφορα τα αθληματα... Δεν μπορεις να καταλαβεις πως οσο κ αν καποιος προσπαθει κ ειναι πρωτος δεν θα μπει αν δεν εχει γερο δοντακι... Ολα ειναι εικονικα ρε Σου, δεν το καταλαβαινεις; Θα γινεις εποπ μονο με βυσμα, μονο απο τυχη θα σε παρουν αν πας τελειως στα τυφλα...
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Su-35 έγραψε:
illy έγραψε:Στο θεσμο των εποπ μην ψαχνεις να βρεις ικανα ατομα διοτι δεν παιζει κατι τετοιο...
Δεν είναι όλοι άχρηστοι.

Από φέτος οι αθλητικές δοκιμασιές γίνονται αυστηρότερες.

Ετοιμαστείτε για τρελό κόψιμο...

Κατι τετοιο δεν παιζει με τιποτα... Και εδω ειμαστε κ θα τα συζηταμε οταν θα βγουν τα αποτελεσματα, ποιοι μπηκαν κ ποιοι οχι!
Dum spiro spero
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 86
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Su-35 έγραψε: Από φέτος οι αθλητικές δοκιμασιές γίνονται αυστηρότερες.

Ετοιμαστείτε για τρελό κόψιμο...

Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

illy έγραψε: Κατι τετοιο δεν παιζει με τιποτα... Και εδω ειμαστε κ θα τα συζηταμε οταν θα βγουν τα αποτελεσματα, ποιοι μπηκαν κ ποιοι οχι!
Και εσύ που το ξέρεις;

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Και ξαναλεω οτι δεν παιζει κατι τετοιο... Αυτο δεν προκειται να αλλαξει ποτε! Απο την στιγμη που ειναι καθαρα βυσματικη προκηρυξη δεν υπαρχει αξιοκρατια! Αν μπει στις πανελληνιες, ε ναι τοτε θα μιλαμε για εναν αξιο θεσμο και αξιοκρατικο θεσμο
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Γιατι εσυ που το ξερεις οτι θα ειναι αυστηροι κ θα υπαρξει κοψιμο τρελο;
Dum spiro spero
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

illy έγραψε:Γιατι εσυ που το ξερεις οτι θα ειναι αυστηροι κ θα υπαρξει κοψιμο τρελο;
Από εκεί που ήξερα μια εβδομάδα νωρίτερα ποιος θα είναι ο νέος A/ΓΕΕΘΑ.

Και προς αποφυγή παρεξήγησης από τους αναγνώστες: ΔΕΝ είμαι υποψήφιος εποπ.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ενταξει οσοι ειναι μεσα στα ορια θα περασουν μην τρελαθουμε κιολας! Το να 'περασουν' και καποιοι/ες οι οποιοι δεν θα μπορουν να παρουν ουτε τα ποδια τους επειδη εχουν 'μπαρμπαδες' το καταλαβαινω, αλλα οχι να λεμε οτι και οσοι ξεσκιστουν και περασουν τα αθληματα θα κοπουν. Ειναι λιγο υπερβολικο! Γνωμη μου παντα!Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Γιατι ρε ΔΥΚ ποιος σου το λεει οτι οσοι ειναι μεσα στα ορια οτι θα ειναι μεσα στους επιτυχοντες; Ενταξει, εφοσον ολοι οσοι λεμε ηλιθιοτητες τοτε οκ... Πατηστε πανω στο ροζ συννεφακι σας κ δεν ξαναλεμε τιποτα γι'αυτο το θεμα! Και ουτε ειπα πως οτι οσοι ειναι στα ορια θα κοπουν αλλα ειπα οτι μπορει να μην ειναι μεσα στους επιτυχοντες... Α, Σου ευχαριστω για τις πληροφοριες-αλλωστε εγω θελω να μαθαινω απο ατομα που ξερουν κ γνωριζουν-, μολις μας ενημερωσες πως λογω κρισης στο Αιγαιο υπαρχει ενδεχομενο να γινει πολεμος, οτι φετος ολα τα γιωτομπαλα θα κοπουν κ οτι ηξερες ποιος θα ειναι ο επομενος αρχηγος επειδη εχεις ακρες... Εγω θα πω κατι τελευταιο: Κοντος ψαλμος αλληλουια στις 2 Νοεμβριου, εκει θα φανουν ολα
Dum spiro spero
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

illy έγραψε: οτι φετος ολα τα γιωτομπαλα θα κοπουν
Δεν είπα όλα, τα περισσότερα.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από D.Y.K »

illy έγραψε:Γιατι ρε ΔΥΚ ποιος σου το λεει οτι οσοι ειναι μεσα στα ορια οτι θα ειναι μεσα στους επιτυχοντες;
Οκ αφου το λες εσυ τοτε ετσι θα ειναι. Οποτε παιδια ΜΗΝ κανετε ουτε προπονησεις ουτε τιποτα. Προσπαθειστε να γινετε 'κωλοτρυπιδια' με τον νεο Α/ΓΕΕΘΑ η στην χειροτερη με τον Α/ΓΕΣ. Εσυ κατι παραπανω θα ξερεις Εικόνα

Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Ναι, καθίστε στον καναπέ σας και μην κάνετε τίποτα. Ούτως η άλλος θα σας φάνε τις θέσεις τα βύσματα.

Το λέει και η Αντιστράτηγος illy άλλωστε...

Ωραία μυαλά.

aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από aleka »

Ο καθενας ειναι υπευθυνως για τις πραξεις του καλο ειναι να λειπουν οι χαρακτηρισμοι. Τοση ωρα παρακολουθω την συζητηση κ αναφερεστε σε εναν ΚΑΝΑΠΕ. Οσο για καποιο σχολιο οτι καποιοι θα κανουν γνωριμιες (αλιως ειπωθηκε) με τον αρχηγο εχω να πω: Τι να κανουμε ρε παιδια δεν ειμαστε ολοι ΜΑΧΙΜΟΙ Οσοι νομιζουν οτι οι λεγωμενοι "γιωταδες" φετος θα κοπουνε κανουν μεγαλο λαθος στον στρατο παντα υπηρχαν κ παντα θα υπαρχουν, αν κ για μενα δεν ειναι γιωτας ενα παιδι που εχει καποιο προβλημα υγειας η κατι παραμφερες αλλα καποια ατομα που προσπαθουν να επιβαλουν τις αποψεις τους κ ειναι κολλημενα. Πρεπει τα ατομα που θελουν να μπουν στο στρατο να το δουν σαν επαγγελμα κ οχι οτι κανουν ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ που το εχω διαβασει απο αρκετα ατομα εδω μεσα, για αυτο ο στρατος ειναι το μοναδικο επαγγελμα στην ελλαδα που εχει μεινει τοσο πισω. Οσο για τα αθληματα που αυτο ειναι το θεμα μας ο καθενας ξερει τις αντοχες του κ τις δυνατοτητες του τωρα το να λεμε στον καθενα κανε αυτο ή να τον χαρακτηριζουμε καναπε ή φραπε νομιζω οτι δεν εχει καμμια σημασια. ΣΥΓΝΩΜΗ που ξεφυγα απο το θεμα... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Βλεπω η ειρωνεια πεφτει συννεφο! Εγω προσωπικα ειχα την υποχρεωση να πω για αυτα που ειδα κ εζησα... Θα το λεω κ θα το φωναζω παντα οτι δεν υπαρχει αξιοκρατια, οπως ειπε κ η Αλεκα οτι αυτο δεν προκειται ποτε να σταματησει! Και συμφωνω απολυτα Αλεκα μου, λειτουργημα και αηδιες... Αν το δεις ετσι, παει εχεις χασει το παιχνιδι! Ο καθενας κρινει εξ'ιδιων κ εχει γνωθι σεαυτω για το τι μπορει να κανει... Εγω δεν ασχολουμαι ξανα, αρκετα ασχοληθηκα... Μιλαμε κ δεν καταλαβαινομαστε το πως το λεμε κ γιατι το λεμε... Και για να το κανω λιανα οσοι δεν εχετε τα ορια μην απογοητευεστε, η ενταξη σας εξαρταται κ απο τις επιδοσεις των αλλων κ οχι μονο... Καλη επιτυχια σε ολους!
Dum spiro spero
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια μην τρελαινεστε οπως τα λεει η ιλλυ ειναι και α υπολοιπα παιδια. Εγω περσι τερματισα πρωτη σε ολα τα αθληματα εκανα καλους χρονους που δεν το περιμεναν οι αξιωματικοι που με χρονομετρουσαν εβγαλα ολα τα αθληματα με διαφορα μου εδωσαν συγχαρητηρια και τι καταλαβα; Δεν με εκοχαν με εβγαλαν ομωε επιλαχουσα! Βγαινουν τα αποτελεσματα και τι να δω; ΌΛες οσες κοπηκαν στα αθληματα περασαν. Τουλαχιστον ας εμπαινε καποιος καλυτερος απο μενα να το παραδεχτω καποιος ικανος... Οχι να μπει η κουτση μαρια! Αλλα εγω κανω αυτο που μου ειπαν οι Αξιωματικοι στη συνεντευξη! Δειξε την αξια σου οταν θα μπεις οχι στα αθληματα που ειναι ολα εικονικα! Να κοιταξεις να εισαι πρωτη στις εκαπιδευσεις /πορειες/ασκησεις να μην το βαζεις κατω και να προσπαθεις! Σωστοιιιιιιιι ακολουθω την συμβουλη τους! Αμα θελετε ακουστε την! Ο ένας στους 2 θα μπει... Και παντα με βυσμα! Ειτε λοιπον τα βγαζετε τα αθληματα ειτε οχι αν δεν εχετε βυσμα δεν περνατε! Απλα... Ρωτηστε παιδια πο εχουν ξαναδωσει. Εσεις πατε 1η φορα αρα μην επιμενετε σε κατι που δεν ξερετε! Αν δεν μας πιστευετε ρωτηστε μονοι σας Ακσιωμ και Υπαξιωμ στα ιατρικα που α κανουμε σε λιγες μερες. Ρωτηστε να σας πουν τι εχουν στις μοναδες τους. Ουτε το υψος ισχυει ετσι; Μην αγχωνεστε αν ειστε κατω απο 1,65! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Χαλαρα παιδια χαλαρα... Θα δειτε και μονοι σας δεν αξιζει! Θα αναφερω ενα πχ τελευταιο! Στο νοσοκομειο περσι εκοψαν ειδικοδυναμιτες φανταρους τους εβγαλαν Ι2 για να περασουν πουτ... Α (στη κυριολεξια) ! Φανταροι που ειναι ειδικες δυναμεις ετσι; Ι1! Κι ομως τους εβγαλαν Ι2! Καλα ειχαμε επεισοδια περσι αλλα. Αμα μιλαει υπουργος απο πανω οσο κι αν σε τρωει το δικιο σου σωπαινεις...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες