Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από thomaskdal »

Ειμαι στις θεσεις 730-780 στην α κατηγορια. Υπαρχει περιπτωση να βγω εκτος των πρωτων 800 λογω ενστασεων ;
ΕΛ. ΑΣ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από ΕΛ. ΑΣ »

thomaskdal έγραψε:Ειμαι στις θεσεις 730-780 στην α κατηγορια. Υπαρχει περιπτωση να βγω εκτος των πρωτων 800 λογω ενστασεων ;
οχι φίλε λίγα λάθη γινοντε αντε ξέρω εγώ 5 άτομα να αλλάξουν μορια γθατι τους έβαλαν ξέρω γώ λιγότερα μορια
DiegoMaradona
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από DiegoMaradona »

Καλησπέρα σας,

Γνωρίζει κανείς ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να κάνω ένσταση;

Ευχαριστώ

ideal
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ideal »

Πως γίνεται 2 Αυγούστου να βγούνε οι πίνακες ενώ κάποιος θα στείλει ένσταση σήμερα και θα φτάσει Αθήνα ο φάκελος του την Δευτέρα; Μέχρι να του εξετάσουν την ένσταση θέλει χρόνο. Σκέψου πόσες θαναι. Άρα δεν έχει λογική αυτό που λες.
ΕΛ. ΑΣ

Δημοσίευση από ΕΛ. ΑΣ »

DiegoMaradona έγραψε:Καλησπέρα σας,

Γνωρίζει κανείς ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να κάνω ένσταση;

Ευχαριστώ

μεχρι την Κυριακή. Να ταχυδρομησεις συστημένη επιστολή στν ασεπ. Τη δνση θα την βρεις στην προκυρηξη... Θα γράφεις τα πλήρη στοιχεία σου όλα αμκα. Και σε ποια αστυνομική δνση και ατ κατέθεσες δικαιολογητικά... Εννοείται ότι χαρτια έχεις να προσθέσεις η τεσπα για ποι λόγο κάνεις ενσταση.
DiegoMaradona
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από DiegoMaradona »

Επομένως δεν υπάρχει δυνατότητα ένστασης μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ;
p-george
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από p-george »

Thodoris2000 έγραψε:Μάγκες καλησπέρα Νομίζω πρέπει να κάνουμε ότι κάνουν και αυτοί.

Είτε αυτό λέγεται πορεία είτε οτιδήποτε άλλο.

Δεν γίνεται να βγαινου. Καθηγητές και σύλλογοι και να ζητάνε την ακύρωση την προκήρυξης και εμείς απλά να κοιτάμε.

Έχεις κάποιος να προτείνει κάτι; Κάτι να κάνουμε.

Μπορούμε να μιλήσουμε και να κανονίσουμε στο φβ τα περαιτέρω

Kυριως οι πρυτανεις ζητουν την ακυρωση, και ο λογος ειναι οτι αρχικα τους εχαν ενημερωσει οτι μονο πτυχιουχοι θα ειχαν δικαιωμα να μπουν σαν φρουροι στα πανεπιστημια.

The Courier
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από The Courier »

Παιδιά, καλησπέρα. Όταν έκανα τα χαρτιά μου για την αίτηση δεν είχανε βγει τα αποτελέσματα proficiency που είχα δώσει. Μια βδομάδα μετά μου ήρθε email ότι το πέρασα. Μπορώ να κάνω ένσταση στον ΑΣΕΠ; Νομίζω όμως πως θα κριθεί άκυρη λόγο του ότι δεν είχα το χαρτί την ημέρα που έληγε η προθεσμία για την αίτηση. Ρωτάω όμως γιατί δεν θέλω να πάω να δώσω 20ρικο τσάμπα
Άβαταρ μέλους
Nikoskriti4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από Nikoskriti4 »

Μπορει να μας απαντησει ενας υπευθυνα αν γνωριζει κατι παραπανω σχετικα μεμας τους 600;

thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από thomaskdal »

Ρε μαγκες μια ερωτηση γενικου περιεχομενου, εφοσον ενα πιστοποιητικο c2 αναγνωριζεται απο τον ασεπ στη συγκεκριμενη προκυρηξη- γινεται σε μελλοντικη προκηρυξη (πχ για ειδ. Φρ.) να το εχουν αφαιρεσει απο τη λιστα ; Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι οτι εχουν δια βιου ισχύ ;
Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Kratoss »

The Courier έγραψε:Παιδιά, καλησπέρα. Όταν έκανα τα χαρτιά μου για την αίτηση δεν είχανε βγει τα αποτελέσματα proficiency που είχα δώσει. Μια βδομάδα μετά μου ήρθε email ότι το πέρασα. Μπορώ να κάνω ένσταση στον ΑΣΕΠ; Νομίζω όμως πως θα κριθεί άκυρη λόγο του ότι δεν είχα το χαρτί την ημέρα που έληγε η προθεσμία για την αίτηση. Ρωτάω όμως γιατί δεν θέλω να πάω να δώσω 20ρικο τσάμπα

Αν οταν βγήκαν τα αποτελέσματα σου ήταν ακόμα ανοιχτές οι αιτήσεις στα αστυνομικά τμήματα μπορουσες να το καταθέσεις συμπληρωματικά από όσο ξέρω. Τώρα δεν νομίζω να σου το μετρήσουν εφόσον δεν το έχεις καταθέσει αρχικά στην αίτηση σου.

ΕΛ. ΑΣ

Δημοσίευση από ΕΛ. ΑΣ »

Kratoss έγραψε:Αν οταν βγήκαν τα αποτελέσματα σου ήταν ακόμα ανοιχτές οι αιτήσεις στα αστυνομικά τμήματα μπορουσες να το καταθέσεις συμπληρωματικά από όσο ξέρω. Τώρα δεν νομίζω να σου το μετρήσουν εφόσον δεν το έχεις καταθέσει αρχικά στην αίτηση σου.
φίλε μπαίνεις αν πάρεις τα μόρια του προφυσενσι αν ναι κστελετο αύριο κάνε ενσταση... #@^&@! Το 20 Ρίκο στο δώσω εγω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιούλ 31, 2021 9:49 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Kratoss »

Αυτό γράφει στην προκήρυξη:

Τονίζεται ιδιαιτέρως ότι τα κριτήρια ή οι ιδιότητες που αναγράφονται από τον/ην υποψήφιο/α στην αίτηση συμμετοχής του/ης στο διαγωνισμό, πρέπει να υφίστανται κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Από το περιεχόμενο των αποδεικτικών εγγράφων ή βεβαιώσεων πρέπει να προκύπτει ότι το συγκεκριμένο κριτήριο ή ιδιότητα υπήρχε κατά την τελευταία ημέρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

The Courier
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από The Courier »

Kratoss έγραψε:Αυτό γράφει στην προκήρυξη:

Τονίζεται ιδιαιτέρως ότι τα κριτήρια ή οι ιδιότητες που αναγράφονται από τον/ην υποψήφιο/α στην αίτηση συμμετοχής του/ης στο διαγωνισμό, πρέπει να υφίστανται κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Από το περιεχόμενο των αποδεικτικών εγγράφων ή βεβαιώσεων πρέπει να προκύπτει ότι το συγκεκριμένο κριτήριο ή ιδιότητα υπήρχε κατά την τελευταία ημέρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Και εγω αυτό πιστεύω ότι ισχυει δεν προσμετράται, τελευταία μέρα είχα κάνει την αίτηση όποτε ότι καταθέσαμε καταθέσαμε. Μαλακια πάντως με τα προφισιενσι. Ήταν να δώσω Δεκεμβρίο και λόγο κοβιντ πήρε παράταση Μάιο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιούλ 31, 2021 9:48 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
karavanaki
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από karavanaki »

Ρε παιδιά δεν έχει ακούσει κανένας για το πότε μπορεί να γίνουν τα αθλήματα;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες