Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
Συγχαρητήρια στο παιδί που τα κατάφερε όλα αυτά.. Αλλά ρε φίλε άσχετο με το θέμα 🤷♂️
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 54
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 101
Αν είχανε βγάλει μια κανονική προκήρυξη ειδικών φρουρών για να ενισχύσουν την αστυνόμευση δεν θα υπήρχαν αυτά τα προβλήματα.
Προσφυγή για τα μάτια του κόσμου. Η κυβέρνηση δήλωσε ότι οποίο πανεπιστήμιο δεν δέχεται αστυνόμευση αυτομάτως θα του κόβεται η κρατική χρηματοδότηση. Το ότι θα γίνει προσφυγή το ξέραμε από καιρό. Μαζεύτηκαν δέκα καθηγητές σε όλη την Ελλάδα και 50 φοιτητές και Τι έγινε ; Για ρωτήστε το σύνολο των καθηγητών που τραμπουκιζονται στην Αθήνα να σας πούνε τη γνώμη τους. Εγώ όποιον γονέα ρώτησα μου είπε θα νοιώθω ασφάλεια που το παιδί μου θα βρίσκεται σε προστατευμένο περιβάλλον.
Ελλάς το μεγαλείο σου!
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 18
θα πιασουν υπηρεσια οι αλλοι και ακομα θα γραφετε για την μοριοδοτηση γιατι δεν εβγαλε κανονικους εφ για να μπειτεCharlie Harper 13 έγραψε:Αν είχανε βγάλει μια κανονική προκήρυξη ειδικών φρουρών για να ενισχύσουν την αστυνόμευση δεν θα υπήρχαν αυτά τα προβλήματα.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 101
Αν δεν κατάλαβες γιατί το έγραψα θα στο εξηγήσω. Πάνε στο ΣτΕ να ακυρώσουν της προσλήψεις γενικώς. Αν είχανε βγάλει Προκήρυξη όπως το '19 δεν θα συνέβαινε αυτό.
Τίποτα δεν θα ακυρωθεί όσες προσφυγές και να κάνουν.
Nikos521 εσύ παρακαλάγες συνέχεια εδώ μέσα και έλεγες μακάρι να ξαναβγεί προκήρυξη ΕΦ και τώρα που έτυχε να είσαι στους 200 της Β με πολύ χαμηλά μόρια, δε θες να ακυρωθεί τπτ. Κοιμηθηκε ο Θεός πάλι στη Β κατηγορία.
Εγώ απλά είπα ότι δεν θα ακυρωθεί, τίποτα παραπανω.
Άμα δεν ήσουν μέσα στους 200, δε θα σε χάλαγε.
Όλους θα μας συμφερε να βγεί όπως του 19.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 58
όλους τους μη πτυχιούχους και Αυτους χωρίς Μόρφωσηnikos521 έγραψε:Όλους θα μας συμφερε να βγεί όπως του 19.
Κυριοι μην λέμε παλι τα ίδια, έχει υπέρ αναλυθεί το θέμα άπειρες φορές σε αυτό το φόρουμ από κάθε άποψη. Αναμένουμε τις εξελίξεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης