Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
3kR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από 3kR »

Vegeta1993 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα, ξέρουμε πως θα γίνει η κατανομή των θέσεων; Θα δοθούν θέσεις Πάτρα;

Οχι για αρχη δεν θα δωθουν θεσεις στην πατρα. Εκτος και αν παρουν τους αλλους 600. Στελιος44 λογικα πρεπει να εχουν ξεκινησει Ρωτα και στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου, η ας σου απαντησει καποιος απο εδω που να γνωριζει. Τι προβλημα ειχες;

Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Kratoss έγραψε:Η ένσταση γίνεται με συστημένη επιστολή ή αυτοπρόσωπος στον ΑΣΕΠ και όχι ηλεκτρονικά.

Εννοείς η συγκεκριμένη; Γιατί απ ότι βλέπω έχεις τη δυνατότητα να κάνεις σε άλλες.

Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Kratoss »

Στέλιος44 έγραψε:Εννοείς η συγκεκριμένη; Γιατί απ ότι βλέπω έχεις τη δυνατότητα να κάνεις σε άλλες.
Ναι η συγκεκριμένη που είναι υπο την εποπτεία ΑΣΕΠ και όχι μέσω ΑΣΕΠ εξ ολοκλήρου γίνεται ταχυδρομικά. Δες στην προκήρυξη βασικά που έχει αναλυτικά τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσεις για να την κανεις. Αν μένεις Αθήνα νομίζω μπορείς να κλείσεις και ραντεβού για να πας αυτοπροσώπως να καταθέσεις την ένσταση.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιούλ 25, 2021 10:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Kratoss έγραψε:Ναι η συγκεκριμένη που είναι υπο την εποπτεία ΑΣΕΠ και όχι μέσω ΑΣΕΠ εξ ολοκλήρου γίνεται ταχυδρομικά. Δες στην προκήρυξη βασικά που έχει αναλυτικά τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσεις για να την κανεις. Αν μένεις Αθήνα νομίζω μπορείς να κλείσεις και ραντεβού για να πας αυτοπροσώπως να καταθέσεις την ένσταση.

Κατάλαβα! Να σαι καλά, δεν είχε ξανά χρειαστεί να κάνω ένσταση και δεν έχω ιδέα. Ευχαριστώ!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιούλ 25, 2021 9:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kratoss
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Kratoss »

Και να δώσεις προσοχή να είναι εξοφλημένο το παράβολο γιατί διαφορετικά δε θα την εξετάσουν

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Βμκδ »

Στέλιος44 έγραψε:Κατάλαβα! Να σαι καλά, δεν είχε ξανά χρειαστεί να κάνω ένσταση και δεν έχω ιδέα. Ευχαριστώ!
Αδερφέ πάνε στο τμήμα π έκανες χαρτιά και κάνε εκεί την ένσταση. Πρόσεχε μην αργήσεις

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιούλ 26, 2021 1:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ASsos123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από ASsos123 »

Γεια σας, στις εξετασεις γιατρου όπως αιματολογικες λεει κατι για κρεατινινη επειδή εγω εχω χαμηλότερο απο το φυσιολογικο υπαρχει περιπτωση να με κοψουν; Επίσης στα ψυχοτεχνικα γνωρίζει κάποιος τι ερωτήσεις πέφτουν να μας πει, σας ευχαριστω εκ των προτερων!
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Gpap95 »

Στα πκε θα πάρουν 480 από Α και 120 από Β. Μη ρωτάτε τα ίδια κάθε φορά. Διαβάστε τη προκήρυξη πρώτα.
Nick greek
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Nick greek »

Gpap95 έγραψε:Στα πκε θα πάρουν 480 από Α και 120 από Β. Μη ρωτάτε τα ίδια κάθε φορά. Διαβάστε τη προκήρυξη πρώτα.
Ακριβώς έτσι διαβάστε λίγο την προκήρυξη !

ASsos123
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από ASsos123 »

Γεια σας, στις εξετασεις γιατρου όπως αιματολογικες λεει κατι για κρεατινινη επειδή εγω εχω χαμηλότερο απο το φυσιολογικο υπαρχει περιπτωση να με κοψουν; Επίσης στα ψυχοτεχνικα γνωρίζει κάποιος τι ερωτήσεις πέφτουν να μας πει, σας ευχαριστω εκ των προτερων!
3kR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από 3kR »

Gpap95 έγραψε:Στα πκε θα πάρουν 480 από Α και 120 από Β. Μη ρωτάτε τα ίδια κάθε φορά. Διαβάστε τη προκήρυξη πρώτα.

Αλλο ειπαν καποιοι που ισως εχει μια βαση. Τους υπολοιπους 600 θα τους περασουν κανονικα αθληματα ; Η οταν και αν θελουν να τους παρουν τοτε θα τους ειδοποιησουν για αθληματα; Εχει κανεις ιδεα;

Nick greek
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

3kR έγραψε:Αλλο ειπαν καποιοι που ισως εχει μια βαση. Τους υπολοιπους 600 θα τους περασουν κανονικα αθληματα ; Η οταν και αν θελουν να τους παρουν τοτε θα τους ειδοποιησουν για αθληματα; Εχει κανεις ιδεα;
Όταν και εάν παραστεί ανάγκη θα τους καλέσουν για αθλήματα και ψυχοτεχνικα !

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιούλ 26, 2021 1:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
3kR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από 3kR »

Nick greek έγραψε:Όταν και εάν παραστεί ανάγκη θα τους καλέσουν για αθλήματα και ψυχοτεχνικα !
Οκ thanks! Μακαρι να μας παρει παιδια !5σαραντακατι εγω! Νομιζω πως θα το αφησουν να δουν πως θα παει αν παει καλα ισως μας παρουν! Αν οχι.. Γνωρίζετε τι θα παρουμε!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιούλ 26, 2021 1:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nick greek
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

3kR έγραψε:Οκ thanks! Μακαρι να μας παρει παιδια !5σαραντακατι εγω! Νομιζω πως θα το αφησουν να δουν πως θα παει αν παει καλα ισως μας παρουν! Αν οχι.. Γνωρίζετε τι θα παρουμε!
Να δούνε λίγο πως θα πάει και μετά κατά τον Μάρτιο θα τους πάρει μάλλον !

Tsoni
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Tsoni »

Έχει πάει κανένας να πάρει υγειονομικό δελτίο ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες