Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
Είμαι στη θέση 620 περίπου στην Α κατηγορία να ελπίζω; Θα τους πάρει και τους 1000; Διάβασα ότι θα απασχολούνται 200 άτομα ανά βάρδια για τα 5 ΑΕΙ. Έχει κανένας κάποια πληροφορία για τους 1000;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Καλησπέρα παιδιά, αν γνωρίζετε το άλμα εις ύψος είναι αυτό που βλέπουμε π. Χ στους Ολυμπιακούς αγώνες ή κάτι πιο απλό απλά να πηδήξεις πάνω από το όριο; Γιατί μου φαίνεται δύσκολη η τεχνική αν είναι το πρώτο...
LifeDrop8 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, αν γνωρίζετε το άλμα εις ύψος είναι αυτό που βλέπουμε π. Χ στους Ολυμπιακούς αγώνες ή κάτι πιο απλό απλά να πηδήξεις πάνω από το όριο; Γιατί μου φαίνεται δύσκολη η τεχνική αν είναι το πρώτο...
1,05 είναι το ύψος απ ότι θυμάμαι. Και είναι εύκολο σχετικά
-Bildakoss-
LifeDrop8 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, αν γνωρίζετε το άλμα εις ύψος είναι αυτό που βλέπουμε π. Χ στους Ολυμπιακούς αγώνες ή κάτι πιο απλό απλά να πηδήξεις πάνω από το όριο; Γιατί μου φαίνεται δύσκολη η τεχνική αν είναι το πρώτο...
Ειναι ακριβως σαν τους ολυμπιακους αγωνες και επισης μπηκαν οι κρικοι οπου πρεπει να βγαλεις ιδιες επιδωσεις με τον πετρούνια
E.K.A.M-CTSFO
Έγκυρη πηγή μου είπε ότι θα μπει και σκοποβολή που πρέπει να πετύχεις κουνέλι στα 300 μέτρα και αγριοκάτσικα στα 500 ! Εν κινήσει!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
Το άλμα επί κοντώ είναι το πιο δύσκολο για μένα. Επιπλέον στο στάδιο φέρνουμε δικό μας κοντάρι από φάιμπεργκλαςpepegas έγραψε:Ειναι ακριβως σαν τους ολυμπιακους αγωνες και επισης μπηκαν οι κρικοι οπου πρεπει να βγαλεις ιδιες επιδωσεις με τον πετρούνια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιούλ 26, 2021 1:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επισης χιλιομετρο 2.15 οπως το κανουν στους ολυμπιακους αγωνες. Και εις μηκος καμια 8αρα μετρα.pepegas έγραψε:Ειναι ακριβως σαν τους ολυμπιακους αγωνες και επισης μπηκαν οι κρικοι οπου πρεπει να βγαλεις ιδιες επιδωσεις με τον πετρούνια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιούλ 26, 2021 1:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Χαχαχαχα έκλαψα ρε μάγκες μια ερώτηση έκανα μην με φάτε 😂😂😂
-
- Posts in topic: 26
εε Κοψτε τις #@^&@! Θα παρουμε αεροπλάνο για τοκιο3kR έγραψε:Επισης χιλιομετρο 2.15 οπως το κανουν στους ολυμπιακους αγωνες. Και εις μηκος καμια 8αρα μετρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιούλ 26, 2021 1:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Posts in topic: 26
ωραίος ο νικNick greek έγραψε:Υπάρχουν δυο ταμεία στην αστυνομία : Ένα είναι το Αστυνομία πόλεων και το άλλο το χωροφυλακής ! Το πρώτο είναι περίπου 70-80 σταθερά πιο κάτω από το δεύτερο λόγο του γεγονότος ότι έχει πιο πολλές κρατήσεις για το "Εφάπαξ ". Οι κρατήσεις είναι μέχρι τους Πρώτους 36 μήνες, οι μισθοί των ΕΦ στην Αθήνα γιατί δεν παίρνουν επιοδοματα παραμεθωριου η τίποτα άλλο αρχίζουν από γύρω στα 630 βασικός και υπολόγισε 200? από νυχτερινά πενθήμερα ! Συνολικά γύρω στα 840? για χωρ, και περίπου 760-770 για αστυν πόλεων ! Μετά τους 36 μήνες κρατήσεων φτάνουν στα Οι μεν 910 και στα 830-840 οι δε ! Και μετά μαρκοπροθεσνα μιλάμε όταν κάποιος γίνει αστυφύλακας μετά τα 8 χρόνια έχει και μια επιπλέον κράτηση της τάξης των 25-30? αλλά αυτό είναι πολύ μακρινό σενάριο !
Την σφαίρα λογικά θα πρέπει να την πεταξουμε 10μετρα τουλαχιστον απο το καθε χερι ετσι; 

-
Πολύ σωστά. Αλλά χωρίς να χάσει η σφαίρα την επαφή με το χέρι σουASsos123 έγραψε:Την σφαίρα λογικά θα πρέπει να την πεταξουμε 10μετρα τουλαχιστον απο το καθε χερι ετσι;
Καλησπέρα, δεν έχω τα αποτελέσματα μπροστά μου αλλά όταν τα κοίταξα χτες ήμουν κάπου μεταξύ 120-130 θεση στην ομάδα Β όπου παίρνει 80 άτομα. Όταν έκανα τα χαρτιά μου κατέθεσα βεβαίωση και υπεύθυνη δήλωση ότι έχω περάσει τις εξετάσεις για C2 αγγλικά.(Βεβαίωση από τον φορέα ESB) . Ο αξιωματικός μου είπε ότι δεν δέχονται βεβαιωση αλλά μόνο πτυχίο για ξένες γλώσσες. Και όντως έτσι, δεν μου πρόσθεσαν τις 3 μονάδες από το C2. Θα βρισκόμουν στην θέση 55 και θαμουν επιτυχών και όχι επιλαχών όπως τώρα. Έτυχε σε κάποιον κάτι τέτοιο; Να μην του πιάσουν βεβαίωση ξένης γλώσσας;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 10
Η σφαιρα ειναι παιχνιδακι πραγματικα, μεχρι και οι κοπελες τη πετανε ενα 8αρι μετρα.
Γενικα τα αθληματα ειναι για γελια, ακομη και καμια επαφη να μην εχεις σε 1 βδομαδα αντε 2 μαξ εισαι ετοιμος με καλη προπονηση.
Αερα θα περασουν ολοι, εδω στους ΕΠΟΠ πιο δυσκολα ειχαν βαλει και παλι μονο αγκαλια δεν τους πηραν στις ελξεις για να τους κανουν με το ζορι να παρουν 2 και να τους περασουν.
Γενικα τα αθληματα ειναι για γελια, ακομη και καμια επαφη να μην εχεις σε 1 βδομαδα αντε 2 μαξ εισαι ετοιμος με καλη προπονηση.
Αερα θα περασουν ολοι, εδω στους ΕΠΟΠ πιο δυσκολα ειχαν βαλει και παλι μονο αγκαλια δεν τους πηραν στις ελξεις για να τους κανουν με το ζορι να παρουν 2 και να τους περασουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Σάβ Ιούλ 24, 2021 7:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Η αποτυχία των υποψηφίων έφτανε το 50%. Μιλάμε για μεγάλο νούμεροLefteris 2αμαλ έγραψε:Η σφαιρα ειναι παιχνιδακι πραγματικα, μεχρι και οι κοπελες τη πετανε ενα 8αρι μετρα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες