Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από GiorgosM82 »

Εγω βλεπω πολλους που ειμαστε μεσα τραπεζες να εχουμε κανει και οππι οποτε καποιοι θα φυγουν αν πανε τραπεζες
GUNS ROSES
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από GUNS ROSES »

Καλά μεταξύ μας στην τράπεζα είναι 10 φορές καλύτερα
GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από GPAPI »

GUNS ROSES έγραψε:Εγώ παιδιά δεν το βλέπω να μας περνάει πρέπει αυτοί που είμαστε στους 1000 ν; Πιέσουμε με εμαιλ
Αδερφέ το θέμα κόλλησε στα πάνεπιστημια που έπρεπε να τελειώσουν όλες τις διαδικασίες και να δώσουν το οκ και αντί για πέντε αεί που έπρεπε να τελειώσουν μόνο τα δύο τρεξαν διαδικασίες και τα άλλα τρία κωλοβαρουσαν τώρα δεν ξέρω τι γίνεται και αν προχώρησαν. Οπότε είναι θέμα οι πανεπιστημιων ΑΣΟΕΕ, ΕΜΠ, πατρων

GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από GiorgosM82 »

GUNS ROSES έγραψε:Καλά μεταξύ μας στην τράπεζα είναι 10 φορές καλύτερα
Ενταξει εξαρταται και Τι θελει ο καθενας, καποιος μπορει να γουσταρει αστυνομια περισσοτερο, απλα εγω το αναφερω οτι ειναι πολλα ατομα και απο τους πινακες της τραπεζας

GUNS ROSES
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Αυτό ισχύει με τα άλλα πανεπιστήμιο μακάρι το θέλουμε όσο τίποτα τώρα
Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από Kostasdim »

Μόλις ολοκληρωθεί η άδεια των πανεπιστημίων τότε θα ξεκινήσει η διαδικασία πρόσληψης των 600... Μην μασάτε μία... Όποιος όμως γουστάρει να κινηθούμε διαφορετικά και να πιέσουμε είμαι θετικός.
GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από GPAPI »

Kostasdim έγραψε:Μόλις ολοκληρωθεί η άδεια των πανεπιστημίων τότε θα ξεκινήσει η διαδικασία πρόσληψης των 600... Μην μασάτε μία... Όποιος όμως γουστάρει να κινηθούμε διαφορετικά και να πιέσουμε είμαι θετικός.
dapros.kat@astynomia.gr είναι το email Να ξέρετε αν θέλετε να στείλουμε. Αυτοι είναι οι αρμόδιοι για το κοινό στο προπο

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από nikos521 »

Καλησπερα και συγχαρητηρια στα παιδια που περασανε ! Οι υγειονομικες εξετασεις περιλαμβανουν μονο τους γιατρους που αναγραφει πανω η καρτελα η εχει κι αλλες οπως ητανε στους ΕΠΟΠ; Στα στρατιωτικα νοσοκομεια πχ οπως ητανε στους ΕΠΟΠ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Πέμ Ιούλ 22, 2021 10:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Player7 »

Οι 600 θα κρατηθούν ως προεκλογικό όπλο. Αν γίνουν εκλογές το Φθινωπορο η οππι θα κρατηθεί για μετά την επανεκλογή.

thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από thomaskdal »

Kostasdim έγραψε:Μόλις ολοκληρωθεί η άδεια των πανεπιστημίων τότε θα ξεκινήσει η διαδικασία πρόσληψης των 600... Μην μασάτε μία... Όποιος όμως γουστάρει να κινηθούμε διαφορετικά και να πιέσουμε είμαι θετικός.

φιλε μου το πιο πιθανο ειναι να τους παρει τους 1000, οι πιθανοτητες ειναι 60/40. Επιφοβο μεν δυνατο δε.

απο την αλλη οσο και να πιεσει ο καθενας δε θα ιδρωσει το αυτι τους. Οσοι δε μπηκανε με τους πρωτους 400 το θετικο ειναι οτι θα εχουν τη δυνατοτητα να παρακολουθησουν πως θα εξελιχθει αυτη η νεα υπηρεσια και στη συνεχεια βασει της κρισης τους να επιλεξουν αν θα ενταχθουν στο σωμα η οχι εφοσον καλεσθουν. Αν καποιος δει οτι τα πραγματα εκει μεσα στραβωνουν ασχημα, φυσικα και δε θα παει και θα ειναι κιολας και ευγνωμων που δε μπηκε ... Γιατι κακα τα ψεματα στην αρχη τους περιμενει πολυ μεγαλη ''μπόρα''.

NIKOLAS 19
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από NIKOLAS 19 »

Αν ήθελε να πάρει τους 600 επιλαχόντες δεν θα έπρεπε να ζητάει τουλάχιστον 1000 στην προκύρηξη σε περίπτωση απορριπτεων
Άβαταρ μέλους
Xrounk
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Xrounk »

Player7 έγραψε:Οι 600 θα κρατηθούν ως προεκλογικό όπλο.Αν γίνουν εκλογές το Φθινωπορο η οππι θα κρατηθεί για μετά την επανεκλογή.

και αν δε γινουν εκλογές
GUNS ROSES
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Εννοείται ότι θα στείλουμε πρέπει να στείλουμε ώστε να καταλάβουν ότι είμαστε μαζί μια φορά σε κάτι και το κυνηγάμε θα κάνουμε και ομάδα καλά να είμαστε εμείς οι 600 να δούμε τι θα κάνουμε όλοι μαζί
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Player7 »

Αν δε γίνουν εκλογές το Φθινωπορο θα γίνουν το Μάρτιο.
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από BilD »

nikos521 έγραψε:Καλησπερα και συγχαρητηρια στα παιδια που περασανε ! Οι υγειονομικες εξετασεις περιλαμβανουν μονο τους γιατρους που αναγραφει πανω η καρτελα η εχει κι αλλες οπως ητανε στους ΕΠΟΠ; Στα στρατιωτικα νοσοκομεια πχ οπως ητανε στους ΕΠΟΠ.

Ότι γράφει η καρτέλα Νίκο!

-Bildakoss-
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες