Δεν μπορεί ούτε ο θεός να ξέρει πόσο θα είναι η βάση πριν βγουν τα αποτελέσματα. Και βλέπω άτομα που δεν έχουν στοιχεία, δεν ξέρουν καν πόσες αιτήσεις έχουν γίνει και εκφέρουν και άποψη περί βάσεων. Ανυπόστατες εικασίεςGPAPI έγραψε:[Τι εννοείς φίλε υψηλή η χαμηλή
Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Ιούλ 20, 2021 10:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η βαση θα παίξει περίπου 3300 όπως το ακούτε
δυστυχώς κάποια κολοπαιδακια που πήραν πτυχίο εκεί που φτύνανε γλείφουνε τώρα
ξέρουν αυτοί τη λέω ...
ξέρουν αυτοί τη λέω ...
Παίζει να είσαι ο 10ος που ξέρει για βάση. Καλώς ήρθες στο κλαμπ μεγάλε!MAKISS! έγραψε:Η βαση θα παίξει περίπου 3300 όπως το ακούτε
ξέρουν αυτοί τη λέω ...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 18
Γιατί τόσο μένος προς τους πτυχιούχους ρε παιδιά; Στο κάτω κάτω αν δεν υπήρχαν πτυχιούχοι δεν θα υπήρχαν φοιτητές δεν θα υπήρχε καν ανάγκη για την προκήρυξη. Μην απαξιώνεται την προσπάθεια του καθένα και την πανεπιστημιακή/τεχνολογική εκπαίδευση ενώ θέλετε να εργαστείτε στο πανεπιστήμιο.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 133
Όλοι γεννημένοι Ράμπο και κομάντο ..
Εγώ έχω πτυχίο και στα τέτοια μου η γνώμη σας για τους πτυχιούχους. Ίσα ίσα άτομα με ακαδημαϊκή εκπαίδευση είναι μόνο θετικά για την κοινωνία. Δηλαδή όταν ο άλλος γινόταν αστυνομικός γιατί οδηγούσε φορτηγό λες και δουλεύει στην ΔΕΗ ήταν καλά ; Ίσα ίσα μακάρι η αστυνομία να είχε μόνο πτυχιούχους και άτομα που έχουν υπηρετήσει στις ειδικές Δυνάμεις
Τέλος και σήμερα πολύ σκοτάδι πάντως δεν φθάνει που αργεί με λίγες αιτήσεις δεν ξέρουμε και πόσους θα πάρει 400 η 1000.
Προκυρηξη διάβασες;GPAPI έγραψε:Τέλος και σήμερα πολύ σκοτάδι πάντως δεν φθάνει που αργεί με λίγες αιτήσεις δεν ξέρουμε και πόσους θα πάρει 400 η 1000.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 101
Το πτυχίο δεν θα σε κάνει καλύτερο αστυνομικό.ManM έγραψε:Εγώ έχω πτυχίο και στα τέτοια μου η γνώμη σας για τους πτυχιούχους. Ίσα ίσα άτομα με ακαδημαϊκή εκπαίδευση είναι μόνο θετικά για την κοινωνία. Δηλαδή όταν ο άλλος γινόταν αστυνομικός γιατί οδηγούσε φορτηγό λες και δουλεύει στην ΔΕΗ ήταν καλά ; Ίσα ίσα μακάρι η αστυνομία να είχε μόνο πτυχιούχους και άτομα που έχουν υπηρετήσει στις ειδικές Δυνάμεις
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Άστο το έχουμε ξαναγράψει βαση 4000+.MAKISS! έγραψε:Η βαση θα παίξει περίπου 3300 όπως το ακούτε
ξέρουν αυτοί τη λέω ...
Charlie Harper 13 έγραψε:Το πτυχίο δεν θα σε κάνει καλύτερο αστυνομικό.ManM έγραψε:Εγώ έχω πτυχίο και στα τέτοια μου η γνώμη σας για τους πτυχιούχους. Ίσα ίσα άτομα με ακαδημαϊκή εκπαίδευση είναι μόνο θετικά για την κοινωνία. Δηλαδή όταν ο άλλος γινόταν αστυνομικός γιατί οδηγούσε φορτηγό λες και δουλεύει στην ΔΕΗ ήταν καλά ; Ίσα ίσα μακάρι η αστυνομία να είχε μόνο πτυχιούχους και άτομα που έχουν υπηρετήσει στις ειδικές Δυνάμεις
Ουτε το να εχεις διπλωμα νταλίκας - λεωφορειου. Επισης το απολυτηριο 19 δεν Θα σε κανει επισης Καλυτερο αστυνομικο Πραγμα που παιζει το μεγαλυτερο ρολο στην μοριοδοτηση. Αρα ακυρο αυτο που λες.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 21

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 23
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
ManM τι σε κανει να πιστευεις οτι εισαι καλυτερος απο ενα παιδι που δεν εχει πτυχιο, και οτι θα ειναι λιγοτερο αποδοτικο απο σενα. Αν καταλαβα καλα δηλαδη αυτο λες. Με αυτο που γραφεις ακυρωνεις πολλα παιδια με ενα πτυχιο λυκειου που εχουνε παιξει τον κωλο τους κωρονα γραμματα απειρες φορες. Μη τα βαζουμε ολα σε ενα τσουβαλι. Αν μπεις αλλαξε μυαλα. Και αν μπεις θα δεις στο χωρο των ΑΕΙ γιατι πολλοι πτυχιουχοι δεν κανουν για να γινουν αστυνομικοι. Υπαρχουν παιδια με ενα απλο χαρτι λυκειου και με τεραστιο φιλοτιμο για το λειτουργειμα που κανουν.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Στην προκήρυξη δεν έδωσε 1000 μόρια σε δίπλωμα φορτηγου η νταλίκας ούτε καν τα μοριοδότησε. Στα πτυχία έδωσε 1000 μόρια από το πουθενά.
Charlie Harper 13 έγραψε:Άστο το έχουμε ξαναγράψει βαση 4000+.MAKISS! έγραψε:Η βαση θα παίξει περίπου 3300 όπως το ακούτε
ξέρουν αυτοί τη λέω ...
Θελει 320 ατομα με 16 απολυτηριο πτυχιο ecdl lower διπλωμα και μια τριτεκνια Δεν ειναι κατι wow Με αυτα ειναι μια βαση 3200. Τα απολυτηρια φετος θα ειναι υψηλα Καθως οσοι εχουν πτυχια συνηθως εχουν και καλα απολυτηρια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 2 επισκέπτες