kta3 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά χθες ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση αιτήσεων, μορίων και ο έλεγχος των δικαιολογητικών. Οι αιτήσεις είναι 5000 και φαντάζομαι ότι λογικά βρισκόμαστε πολύ κοντά Στην ανάρτηση των πινάκων.
Ποια είναι η πηγή σου;
Συνάδελφος της αδερφής μου που ήταν στον έλεγχο και είδε την αίτηση μου.
kta3 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά χθες ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση αιτήσεων, μορίων και ο έλεγχος των δικαιολογητικών. Οι αιτήσεις είναι 5000 και φαντάζομαι ότι λογικά βρισκόμαστε πολύ κοντά Στην ανάρτηση των πινάκων.
Ποια είναι η πηγή σου;
Συνάδελφος της αδερφής μου που ήταν στον έλεγχο και είδε την αίτηση μου.
εφοσον ολοκληρωθηκε χθες η καταμετρηση οπως λες, οι βασεις που λεγανε πριν καμια βδομαδα ορισμενοι δεν ισχυει καθως τοτε δε θα ειχε διαμορφωθει
Player7 έγραψε:Ήταν στη καταμέτρηση και δε μπόρεσες να μάθεις τη βάση;
Αυτός έκανε τη καταμέτρηση δεν έφτιαξε τους πίνακες. Είπε ότι αυτοί κάνουν το έλεγχο, δίνουν τα μορια και κάποιοι άλλοι τα καταχωρούν στο pol για να βγουν οι πίνακες αυτόματα. Ωστόσο θα τον ρωτήσω μήπως μπορεί βάσει των αιτήσεων που είδε να υπολογίσει που περίπου θα κυμανθεί. Απλώς και αυτός λογικά θα μου πει κατα προσέγγιση και δεν θέλω να σας πω κάτι που να μην ισχύει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kta3 την Τρί Ιούλ 20, 2021 6:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτός έκανε τη καταμέτρηση δεν έφτιαξε τους πίνακες. Είπε ότι αυτοί κάνουν το έλεγχο, δίνουν τα μορια και κάποιοι άλλοι τα καταχωρούν στο pol για να βγουν οι πίνακες αυτόματα. Ωστόσο θα τον ρωτήσω μήπως μπορεί βάσει των αιτήσεων που είδε να υπολογίσει που περίπου θα κυμανθεί. Απλώς και αυτός λογικά θα μου πει κατα προσέγγιση και δεν θέλω να σας πω κάτι που να μην ισχύει.
Ο ΕΦ21 είπε ή σήμερα ή αύριο. Άντε να δούμε αν πέσει μέσα. Δεν είναι ο μοναδικός πάντως που λέει για αυτή τη βδομάδα. Να δούμε κατά πόσο θα ισχύουν οι πληροφορίες.