Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 133
Καθίστε μην βγουν απρόοπτα αύριο 🤣🤣😂😂.. Το πολύ Τετάρτη Πέμπτη ..
Panellas93 έγραψε:Καθίστε μην βγουν απρόοπτα αύριο 🤣🤣😂😂.. Το πολύ Τετάρτη Πέμπτη ..
Εχει να γινει ο κακος χαμος φιλε οταν βγουν. Μετα Θα αρχισουμε Τα αθληματα που θα γινουν ; Τεστ κοβιντ; Αν τρεξω το χιλιομετρο 4:19 και κλασω και μου δωσει ώθηση Η κλανια και παω 4:17 θα μου δωσουν μπονους;
-
- Υπολοχαγός
Ναι ρε έχουμε επεισόδια πολλά .. Σίριαλ λάμψη και καλημέρα ζωή έγινε 🤣😂🤣.. Αθλήματα είπαμε τέλη Αυγούστου και βλέπουμε νωρίτερα ούτε μια στο εκατομμύριο .. Θα δούμε μήπως έχουμε αλλαγές στην εκπαίδευση και κάτσουν παραπάνω μήνες μέσα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 186
Δεν βγαίνουν τα αποτελέσματα ούτε αυτή την βδομαδα... Πιστεύω θα αργήσουν αρκετά ακόμα ίσως αρχές Αυγούστου.
-
- Υπολοχαγός
Θα βγουν Κώστα αυτή την βδομάδα
Μίλησα πριν λίγο με αστυνομικο στην Αθήνα. Το παλικάρι έχει μια πληροφορία που του είπε ο γραμματέας του τμήματος ότι το Σεπτέμβριο θα πάρει τους υπόλοιπους 600 για τμήμα. Το ερώτημα είναι το εξής: Πως θα τους πάρει στα τμήματα εφόσον αυτά τα κριτήρια είναι για την οππι; Υπάρχει περίπτωση σε μια χρονιά να βγάλει πάλι προκήρυξη με τα παλιά μοίρα για 600 άτομα; Μήπως πάρει αυτούς τους 600 στα τμήματα γιατί γράφει στο ΦΕΚ ότι θα τους πάρει αν και όπου παραστεί ανάγκη; Προσωπικά μου φαίνεται χαζό να βγάλει ξανά νέα προκήρυξη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και να πάρει 600 νέα άτομα από το να πάρει τα άτομα που είναι επιλαχών στη συγκεκριμένη προκήρυξη. Μη παίρνουν τα μυαλά σας αέρα. Είναι μια πληροφορία που στη τελική μπορεί και να μην ισχύει αλλά αυτά είπα στο παλικάρι και αυτά μου λέει. Τώρα θα ήθελα να ακούσω τη δική σας γνώμη.
Θετική πληροφορία μακάρι να ισχύει και να εφαρμοστεί.Gpap95 έγραψε:Μίλησα πριν λίγο με αστυνομικο στην Αθήνα. Το παλικάρι έχει μια πληροφορία που του είπε ο γραμματέας του τμήματος ότι το Σεπτέμβριο θα πάρει τους υπόλοιπους 600 για τμήμα. Το ερώτημα είναι το εξής: Πως θα τους πάρει στα τμήματα εφόσον αυτά τα κριτήρια είναι για την οππι; Υπάρχει περίπτωση σε μια χρονιά να βγάλει πάλι προκήρυξη με τα παλιά μοίρα για 600 άτομα; Μήπως πάρει αυτούς τους 600 στα τμήματα γιατί γράφει στο ΦΕΚ ότι θα τους πάρει αν και όπου παραστεί ανάγκη; Προσωπικά μου φαίνεται χαζό να βγάλει ξανά νέα προκήρυξη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και να πάρει 600 νέα άτομα από το να πάρει τα άτομα που είναι επιλαχών στη συγκεκριμένη προκήρυξη. Μη παίρνουν τα μυαλά σας αέρα. Είναι μια πληροφορία που στη τελική μπορεί και να μην ισχύει αλλά αυτά είπα στο παλικάρι και αυτά μου λέει. Τώρα θα ήθελα να ακούσω τη δική σας γνώμη.
Το οτι το είπε ενας αστυνομικός με πληροφορία οκ. Εδω δεν ξέρουν μεσα τι γινεται. Τεσπα. Δεν ειναι απίθανο να βγαλει νέα η να εχει να πει κατι προεκλογικά οτι ΘΑ ξανα προσλάβει εφ. Για τι οπως το παει ο κυριακουλης για εκλογές θα παει. Άλλωστε κάπου βρομησε το ολο θεμα με τους 1030 που έγιναν 400 ξαφνικα. Απο την αλλη δεν εχω ξαναδει προκήρυξη να τραβήξει τόσους πολλούς επιλαχόντες εκτος αν δεν θυμαμαι εγω καλα. Υπαρχει ομως και αυτη η περίπτωση διότι εχει αφήσει είδη παράθυρο ανοιχτο όπως και εσυ ειπες οτι εαν παραστεί ανάγκη θα παρει απο εκει... Θα δείξει το αμεσω μέλλον πανω σε αυτό. Προς το παρων ας μείνετε στα 400 γιατι με αυτους που έχουμε μπλέξει δεν ξερεις τι σου ξημερώνει
Ο. Π. Κ. Ε
Τι να πω ρε παιδιά. Μου φαίνεται χαζό να βγει 2η προκήρυξη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και να μη πάρει από τα άτομα που έχουν κάνει ήδη τα χαρτιά τους. Επίσης άκουσα και ένα άλλο κουφό. Μια κοπέλα 18 χρόνων έδωσε αθλήματα για στρατό και κόπηκε και είπαν στη μάνα της από πολιτικό γραφείο ότι θα τη πάρουν στη πανεπιστημιακή αστυνομία. Τώρα πως γίνεται χωρις αίτηση και προσόντα να πάει εκεί, δε ξέρω. Χωρια ότι είναι μέσω ΑΣΕΠ. Έχω ακούσει 2 3 τρελά σήμερα.2 άλλοι άκουσα που λέγαμε Περιμένουμε να πάμε για δουλειά στη πανεπιστημιακή αστυνομία, λες και είναι σίγουροι ότι τους πήραν. Τι να πω. Ελπίζω να είναι όλα αξιοκρατικά !
Φίλε ό, τι είναι μέσω ασεπ δεν γίνεται να επηρεαστεί. Εκτός και αν είναι τόσο λίγοι οι πτυχιούχοι ή μπει στους 600 υπόλοιπους. Οι οππι δεν είναι εποπ είναι ασεπ. Είπαμε η Ελλάδα είναι μπανανια αλλά όχι τόσο. Στο τι λέει ο καθένας κρατα μικρό κάλαθι.Gpap95 έγραψε:Τι να πω ρε παιδιά. Μου φαίνεται χαζό να βγει 2η προκήρυξη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και να μη πάρει από τα άτομα που έχουν κάνει ήδη τα χαρτιά τους. Επίσης άκουσα και ένα άλλο κουφό. Μια κοπέλα 18 χρόνων έδωσε αθλήματα για στρατό και κόπηκε και είπαν στη μάνα της από πολιτικό γραφείο ότι θα τη πάρουν στη πανεπιστημιακή αστυνομία. Τώρα πως γίνεται χωρις αίτηση και προσόντα να πάει εκεί, δε ξέρω. Χωρια ότι είναι μέσω ΑΣΕΠ. Έχω ακούσει 2 3 τρελά σήμερα.2 άλλοι άκουσα που λέγαμε Περιμένουμε να πάμε για δουλειά στη πανεπιστημιακή αστυνομία, λες και είναι σίγουροι ότι τους πήραν. Τι να πω. Ελπίζω να είναι όλα αξιοκρατικά !
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ρε τι καθεστε και σκεφτεστε απορω. Απο τη στιγμη που η προκηρυξη αφορα 1000 ατομα θα τους παρει και τους 1000 ... Τωρα τους 600 σε ποια υπηρεσια θα τους βαλει ειναι αλλο θεμα! Δεν παιζει να βγει αλλη προκηρυξη φετος πιστευω, πρεπει πρωτα να βγουν αυτοι οι 1000 ειδικοι φρουροι σε υπηρεσια να δουν πως θα πανε τα πραγματα και μετα βλεπουν για αλλους διαγωνισμους του χρονου και βλεπουμε... Οπως και να εχει αυτους τους 1000 θα τους παρει θελετε δεν θελετε !

Κώστα εγώ απλά λέω ότι στη προκήρυξη γράφει πως αυτή η μοριοδότηση αφορά μόνο οππι. Πως να τους πάει σε τμήματα με αυτή τη μοριοδότηση; Δε ξέρω τι να πω. Ίσως αυτό εννοεί η προκήρυξη μέσα που γράφει " όπου παραστεί ανάγκη "Kostasdim έγραψε:Ρε τι καθεστε και σκεφτεστε απορω. Απο τη στιγμη που η προκηρυξη αφορα 1000 ατομα θα τους παρει και τους 1000 ... Τωρα τους 600 σε ποια υπηρεσια θα τους βαλει ειναι αλλο θεμα! Δεν παιζει να βγει αλλη προκηρυξη φετος πιστευω, πρεπει πρωτα να βγουν αυτοι οι 1000 ειδικοι φρουροι σε υπηρεσια να δουν πως θα πανε τα πραγματα και μετα βλεπουν για αλλους διαγωνισμους του χρονου και βλεπουμε... Οπως και να εχει αυτους τους 1000 θα τους παρει θελετε δεν θελετε !![]()
-
- Αντισυνταγματάρχης
Gpap95 έγραψε:Κώστα εγώ απλά λέω ότι στη προκήρυξη γράφει πως αυτή η μοριοδότηση αφορά μόνο οππι. Πως να τους πάει σε τμήματα με αυτή τη μοριοδότηση; Δε ξέρω τι να πω. Ίσως αυτό εννοεί η προκήρυξη μέσα που γράφει " όπου παραστεί ανάγκη "Kostasdim έγραψε:Ρε τι καθεστε και σκεφτεστε απορω. Απο τη στιγμη που η προκηρυξη αφορα 1000 ατομα θα τους παρει και τους 1000 ... Τωρα τους 600 σε ποια υπηρεσια θα τους βαλει ειναι αλλο θεμα! Δεν παιζει να βγει αλλη προκηρυξη φετος πιστευω, πρεπει πρωτα να βγουν αυτοι οι 1000 ειδικοι φρουροι σε υπηρεσια να δουν πως θα πανε τα πραγματα και μετα βλεπουν για αλλους διαγωνισμους του χρονου και βλεπουμε... Οπως και να εχει αυτους τους 1000 θα τους παρει θελετε δεν θελετε !![]()
αυτο ακριβως οπου παραστει αναγκη θα τους παει... Ειτε ειναι τμηματα ειτε ειναι οππι ή οτιδηποτε αλλο. Τους συμφερει να τους παρει δηλαδη με λιγα λογια παρα να βγαλει αλλη προκυρηξη. Με αυτο τον τροπο θα ικανοποιήσει και τις αναγκες των τμηματων και οποια αλλη αναγκη εχει και κανενας δεν θα μεινει με το παραπονο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostasdim την Δευ Ιούλ 19, 2021 1:25 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν και όποτε λέει, όχι αν και όπου παραστεί ανάγκη. Ή μοριοδοτηση αυτή αφορά μόνο την οππι, αυτό μου είχε πει και ο αξιωματικός στο τμήμα, δε μπορεί να τους πάει σε άλλη υπηρεσία διότι το προεδρικό γράφει ότι η μοριοδοτηση είναι μόνο για την στελέχωση της οππι.
Με δυνατότητα πρόσληψης επιπλέον εξακοσήων (600) από λήσταPlayer7 έγραψε:Αν και όποτε λέει, όχι αν και όπου παραστεί ανάγκη.Ή μοριοδοτηση αυτή αφορά μόνο την οππι, αυτό μου είχε πει και ο αξιωματικός στο τμήμα, δε μπορεί να τους πάει σε άλλη υπηρεσία διότι το προεδρικό γράφει ότι η μοριοδοτηση είναι μόνο για την στελέχωση της οππι.
επιλαχόντων, αν και όταν παραστεή ανάγκη εντός εννάα (9) μηνών από την
πρόσληψη των αρχικώς επιτυχόντων.
Διάβασε καλύτερα την επόμενη φορά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες