Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
Φιλε ψάξε. Δόξα τον Θεο στο 2021 ειμαστε. Μην ρωτας κανεναν. Διάβασε τα κατα και τα υπερ και αποφάσισε μονος σου. Γιατι αν ρωτας εδω μεσα για 1 θεση δικη τους εποπ υα σου πούνε. Κ τα 2 επαγγέλματα δεν εχουν καμια σχέση μεταξυ τους. Αυτοι εδω ευκαιρία ψάχνουν να σε στείλουν απο τωρα στον Έβρο. Φιλικά.
Καλη επιτυχία σε οτι επιλέξεις
Καλη επιτυχία σε οτι επιλέξεις
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 186
007 έγραψε:Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας μετάξι ΟΠΠΙ και ΕΠΟΠ ποιο θεωρείτε ότι είναι καλύτερο ;
φιλε ποσα μορια εχεις για οππι;
Προσπαθώ να συγκεντρώσω όσες περιστερές πληροφορίες μπορώ, δεν ξέρω εαν θα μπορέσω να επιτύχω σε κάποια από τις δυο προκηρύξεις αλλά θα ήθελα να βάλω σειρά προτιμήσεις. Επίσης αυτό που ξέχασα να αναφέρω είναι οτι έχω κάνει τα χαρτια μου για ΕΠΟΠ στην αεροπορία.
Παρακολουθώ τόση ώρα αυτά που λες. Ντροπή σου να μιλάς έτσι. Αλλά μάλλον έτσι έμαθες!3kR έγραψε:007 έγραψε:Προσπαθώ να συγκεντρώσω όσες περιστερές πληροφορίες μπορώ, δεν ξέρω εαν θα μπορέσω να επιτύχω σε κάποια από τις δυο προκηρύξεις αλλά θα ήθελα να βάλω σειρά προτιμήσεις. Επίσης αυτό που ξέχασα να αναφέρω είναι οτι έχω κάνει τα χαρτια μου για ΕΠΟΠ στην αεροπορία.
Μεσα εισαι ΕΠΟΠ φιλε απλα θα αργησουν να σε ενημερωσουν μπορει και 20-30 χρονια να κανουν.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 36
Έλα αλήθεια όταν το είπα εγώ αυτό πέσατε να με φάτε λες και είπα κάτι παράλογοPanellas93 έγραψε:Το εμβόλιο όλοι στα σώματα ασφαλείας θα το κάνουν .. Και να το κάνουν επιτέλους να τελειωνει αυτή η ιστορία ..
η λογική είναι αυτή όποιος δεν γουστάρει δεν πάει απλά τα πράγματα.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 10
007 έγραψε:Προσπαθώ να συγκεντρώσω όσες περιστερές πληροφορίες μπορώ, δεν ξέρω εαν θα μπορέσω να επιτύχω σε κάποια από τις δυο προκηρύξεις αλλά θα ήθελα να βάλω σειρά προτιμήσεις. Επίσης αυτό που ξέχασα να αναφέρω είναι οτι έχω κάνει τα χαρτια μου για ΕΠΟΠ στην αεροπορία.
Αγορινα, αν περασεις ΕΠΟΠ στην Π. Α εννοειται πως θα πας εκει, καμια σχεση με την ΟΠΠΙ και γενικα με την ΕΛ. ΑΣ.
Καλυτερες αποδοχες, μονο 2 μεταθεσεις εχεις και παλι ισως να μην αλλαξεις ποτε σου στρατοπεδο και η καθημερινοτητα σου δεν εχει καμια σχεση με αυτη του Σ. Ξ ή των Ε. Δ ή του Π. Ν.
Στην οικογενεια της ΕΛ. Ας, πηγαινε μονο αν αγαπας το επαγγελμα του αστυνομικου.
Απο εκει και περα, βαλτα κατω, συζητησε το με δικα σου ατομα και τους γονεις σου και κανε εν τελει, αυτο που λεει η καρδουλα σου.
Καλη σου επιτυχια.
Δεν θα μπορούσε να στα πει καλύτερα! Μπράβο Λευτέρη! Ειλικρινα του μίλησες σαν να είσαι συγγενής του! Χίλια μπράβο για την παιδεία σου.
Ίσως πάμε τέλος του μηνός για τους πίνακες από ότι φαίνεται.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 186
Ολα με ρυθμους χελωνας... Α ρε μιχαλακη !
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 101
Από ότι φαίνεται πάμε από Δευτέρα με το καλό. Ο ρυθμός είναι 🐢
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 133
Είπαμε οριστικό την άλλη βδομάδα έχει κλείσει ... Μέσα στην βδομάδα τέλος η αγωνία
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 58
Άρα σε 5-6 μέρες βγάζουν αποτελέσματα ;
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 99
Λέτε να σκάσουν σήμερα ;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 133
Την αλκή βδομάδα θα βγει και είναι οριστικό μην περιμένετε αυτές τις μέρες άδικα
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 90
Τι έγινε με αυτά τα αποτελέσματα που πήγαν οεοε ακόμα στον δρόμο είναι;
Glock 19
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες