Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
Εγω χτες έδωσα ψυχομετρικα για Αστυφυλάκων. Ήθελαν ένα ανθρωπάκι και μετά του αντίθετου φύλου. Μετά μια παράγραφο με τα στοιχεία θετικά και αρνητικά για τον χαρακτήρα μας και μετά μια παράγραφο με αυτά που πιστεύουμε ότι πιστεύουν οι γύρω μας (οικογένεια, φίλοι κλπ) για εμάς. Τελευταίο κομμάτι η συνέντευξη και γειά σας.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 116
χθες κυριακη ;Averoff13 έγραψε:Εγω χτες έδωσα ψυχομετρικα για Αστυφυλάκων. Ήθελαν ένα ανθρωπάκι και μετά του αντίθετου φύλου. Μετά μια παράγραφο με τα στοιχεία θετικά και αρνητικά για τον χαρακτήρα μας και μετά μια παράγραφο με αυτά που πιστεύουμε ότι πιστεύουν οι γύρω μας (οικογένεια, φίλοι κλπ) για εμάς. Τελευταίο κομμάτι η συνέντευξη και γειά σας.
Αυτά ήταν και για εποπ εκτός από τα ανθρωπάκια. Συν ένα ερωτηματολόγιο προσωπικότητας 75 ερωτήσεων νομίζω και μετά προσωπικη συνέντευξη.Averoff13 έγραψε:Εγω χτες έδωσα ψυχομετρικα για Αστυφυλάκων. Ήθελαν ένα ανθρωπάκι και μετά του αντίθετου φύλου. Μετά μια παράγραφο με τα στοιχεία θετικά και αρνητικά για τον χαρακτήρα μας και μετά μια παράγραφο με αυτά που πιστεύουμε ότι πιστεύουν οι γύρω μας (οικογένεια, φίλοι κλπ) για εμάς. Τελευταίο κομμάτι η συνέντευξη και γειά σας.
Έτσι ακριβώς Gpap !
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 23
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Οτι εχω ακουσει λεω δεν ειπα οτι θα πεσουν αυτα μεγαλε. Κουβεντα κανουμε.
Φιλε coyote οχι φιλε ουτε για κουβεντα μη τα λες, θα σε μαλωσει ο grap τα ξερει ολα!Αυτες οι ερωτησεις οι 75 που λες grap, ειναι απο το ερωτηματολογιο των 560 ερωτησεων της Μινεσοτα!
- Greekwarrior1
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 54
Δεν ισχυει αυτό που γράφειςCoyote έγραψε:Εγω ξερω στο σκιτσο οτι σου λενε να ζωγραφισεις εναν ανθρωπο κατω απο τη βροχη, παρατηρουν τι θα σκιτσαρεις πρωτα,(εαν θα ξεκινησεις απο το κεφαλι π. Χ) αν θα ειναι χαμογελαστος. Ειναι πολλες λεπτομερειες και απο φετος λενε θα υιοθετησουν καινουρια τεστ σαν αυτα της Γαλλιας.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 23
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Απο εξυπναδες απο αντιλογια αλλο τιποτα φιλε Eco... Μη τυχον πεσει καρφιτσα κατω.
Ε από όπου είναι ρε παίχτη. Εγώ θέλω να καταλήξω στο ότι πρέπει να πηγαίνουμε βήμα βήμα. Ας βγούνε μια φορά, ας δούμε ότι περάσαμε και μετά τα συζητάμε. Τότε θα έχει νόημα να τα πούμε αυτά. Και τώρα καλό είναι να έχουμε μια ιδέα δε λέω αλλά νομίζω ότι προεχουν τα αποτελέσματα.EcoMike έγραψε:Φιλε coyote οχι φιλε ουτε για κουβεντα μη τα λες, θα σε μαλωσει ο grap τα ξερει ολα!Αυτες οι ερωτησεις οι 75 που λες grap, ειναι απο το ερωτηματολογιο των 560 ερωτησεων της Μινεσοτα!
- Greekwarrior1
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 54
Κουβεντα γινεται. Τα αποτελεσματα δεν ξερουμε ποτέ θα βγουν επομένως ο καθενας ρωταει οτι τον απασχολείGpap95 έγραψε:Ε από όπου είναι ρε παίχτη. Εγώ θέλω να καταλήξω στο ότι πρέπει να πηγαίνουμε βήμα βήμα. Ας βγούνε μια φορά, ας δούμε ότι περάσαμε και μετά τα συζητάμε. Τότε θα έχει νόημα να τα πούμε αυτά. Και τώρα καλό είναι να έχουμε μια ιδέα δε λέω αλλά νομίζω ότι προεχουν τα αποτελέσματα.EcoMike έγραψε:Φιλε coyote οχι φιλε ουτε για κουβεντα μη τα λες, θα σε μαλωσει ο grap τα ξερει ολα!Αυτες οι ερωτησεις οι 75 που λες grap, ειναι απο το ερωτηματολογιο των 560 ερωτησεων της Μινεσοτα!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 26
απο φθινόπωρο αλλαζει για αστυφυλακων θ έχει τ αμερικανικό τεστ. Τωρα για οππι ίσως με το παλιο να γινουνGpap95 έγραψε:Αυτά ήταν και για εποπ εκτός από τα ανθρωπάκια. Συν ένα ερωτηματολόγιο προσωπικότητας 75 ερωτήσεων νομίζω και μετά προσωπικη συνέντευξη.Averoff13 έγραψε:Εγω χτες έδωσα ψυχομετρικα για Αστυφυλάκων. Ήθελαν ένα ανθρωπάκι και μετά του αντίθετου φύλου. Μετά μια παράγραφο με τα στοιχεία θετικά και αρνητικά για τον χαρακτήρα μας και μετά μια παράγραφο με αυτά που πιστεύουμε ότι πιστεύουν οι γύρω μας (οικογένεια, φίλοι κλπ) για εμάς. Τελευταίο κομμάτι η συνέντευξη και γειά σας.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 116
Για την βάση στην Α γνωρίζεις ;Katexaki έγραψε:Τα αποτελέσματα έρχονται σύντομα. Πρώτα θα γίνουν οι κληρώσεις για να βγει η τελική κατάταξη των προσωρινών αποτελέσματων.
Μάγκες μην ξεφευγετε συνέχεια. Κάθε πράγμα στην ώρα τους. Μην γεμίζετε με ***** συνέχεια το νήμα. Είμαι δουλειά και μπαίνω να δω αν υπάρχει κάτι νέο και βλέπω 10 σελίδες με ότι ναναι. Αθλήματα ψυχοτεχνικα γιατρούς είναι άλλο στεπ τώρα περιμένουμε προσωρινά αποτελέσματα. Αμάν μεγάλοι άνθρωποι είμαστε ρε παίδες
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 133
Βμκδ σωστός ... Έχω προαίσθημα Πέμπτη 🤔
Μέχρι να πάρουν τηλέφωνα για ισοβαθμίες ας μη κάνουμε προβλέψεις. Μετα τα τηλέφωνα πρέπει να πάνε Αθήνα για κλήρωση κλτπ και μετά να βγουν. Εδώ ούτε τηλέφωνα δεν έχουν πάρει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες