Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 133
Το έχουμε πει ότι ο αριθμός 400 ατόμων δεν είναι τυχαίος ούτε η προκήρυξη με τα 1000 άτομα .. Πρώτον πήρε 400 γιατί πολύ απλά δυο πανεπιστήμια ήταν έτοιμα στο θέμα οργάνωσης ενώ τα υπόλοιπα Οχι .. Όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και στα αλλά πανεπιστήμια θα τους πάρει είναι απλό για αυτό δεν τους πήρε όλους τώρα .. Επιπλέον θα έβγαζε προκήρυξη απλά για 400 άτομα .. Δεν είναι χαζοί στην κυβέρνηση και στο υπουργείο .. Υπάρχει σχέδιο υλοποίησης παιδιά σε βάθος χρόνου .. Θα τους πάρει κανονικά !
Αβέρωφ ηρεμησε αδερφε. Οσο για το τι σου ειπε ο αξιωματικός δεν μας ενδιαφέρει γιατι δεν έχει πραγματικά ιδέα. Ειτε θες το πιστευεις ειτε οχι. Γιατι αν ειχε δεν θα έληγαν οι αιτήσεις τελος του μηνα και 1 ιουλιου θα έβγαιναν τα αποτελεσματα... Θα έπρεπε να είμασταν πολλοί χανοι να περιμέναμε 1 Ιουλίου αποτελεσματα. Αν εχεις ιδεα απο τέτοιες προκηρύξεις ισως καταλαβεις. Οσο για τα 1033 ατομα. Που ψηφίστηκε στο νομοσχέδιο και για ερχόμενες εκλογές και ψήφους πραγματικά ξανα χεστικαν. Οσες ψηφους κέρδισαν απο την υπερμοριοδοτηση των πτυχίων αλλες τοσες εχασαν.(δεν εχω κατι με τους πτυχιούχους καλα εκαναν αυτο ελεγε η προκήρυξη αυτο πηραν). Στο θεμα σας κύριοι. Η προκήρυξη ειναι για 400 προς το παρων.
Το μελλον κανεις δεν το ξερει.
Μονο εικασίες γινονται. Μπορει να τους παρει για οππι μπορει οχι. Μπορει να βγάλει για τμηματα μπορει κ οχι...
Μονο εικασίες γινονται. Μπορει να τους παρει για οππι μπορει οχι. Μπορει να βγάλει για τμηματα μπορει κ οχι...
Ο. Π. Κ. Ε
Ξανθος εσυ αγορι ποσα εχεις?
Γνωρίζουμε σε πια πανεπιστήμια θα παναι οι 400ειναι έτοιμα και πια δεν είναι
Δεν εχω λαβει μερος στο διαγωνισμό 1ον λογο ηλικίας και κατα 2ον για κανενα έξυπνο και να μπορούσα δεν θα τα ειχα κάνει.
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 186
Ενταξει δεν λεω μπορει τους 600 να τους παρει σε τμηματα. Δεν μας χαλαει καθολου! 

Αγόρι μου από 1-20 Ιουλίου μου είπε . Δεν μου είπε 1 Ιουλίου. Οκ δρν ξέρει αυτός που είναι αστυνόμος Α και υπεύθυνος να μαζέψει τα χαρτιά. Τι λέτε ρε. Πάρε στο τμήμα σου και ρώτα. Ο, τι ναναι.Xanthos έγραψε:Αβέρωφ ηρεμησε αδερφε.Οσο για το τι σου ειπε ο αξιωματικός δεν μας ενδιαφέρει γιατι δεν έχει πραγματικά ιδέα. Ειτε θες το πιστευεις ειτε οχι. Γιατι αν ειχε δεν θα έληγαν οι αιτήσεις τελος του μηνα και 1 ιουλιου θα έβγαιναν τα αποτελεσματα... Θα έπρεπε να είμασταν πολλοί χανοι να περιμέναμε 1 Ιουλίου αποτελεσματα. Αν εχεις ιδεα απο τέτοιες προκηρύξεις ισως καταλαβεις. Οσο για τα 1033 ατομα. Που ψηφίστηκε στο νομοσχέδιο και για ερχόμενες εκλογές και ψήφους πραγματικά ξανα χεστικαν. Οσες ψηφους κέρδισαν απο την υπερμοριοδοτηση των πτυχίων αλλες τοσες εχασαν.(δεν εχω κατι με τους πτυχιούχους καλα εκαναν αυτο ελεγε η προκήρυξη αυτο πηραν). Στο θεμα σας κύριοι. Η προκήρυξη ειναι για 400 προς το παρων.
Φιλαράκι για να σε προλάβω. Γυρνα τις σελιδες να δεις κ τι εγραψες εξ αρχης. Να παρω στο τμημα σου η στο δικο μου; Γιατι το ιδιο τμημα εχουμε. Εδω τελειωσαν οι αιτησεις κ μ. Ποσταρες λες να βγούνε αυριο?
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 36
τι σχέση έχει ο κάθε ανθυπαστυνόμος που μαζεύει τα χαρτιά με το γραφείο στη γαδα που ειναι υπεύθυνο για την προκήρυξη ;Averoff13 έγραψε:Αγόρι μου από 1-20 Ιουλίου μου είπε. Δεν μου είπε 1 Ιουλίου. Οκ δρν ξέρει αυτός που είναι αστυνόμος Α και υπεύθυνος να μαζέψει τα χαρτιά. Τι λέτε ρε. Πάρε στο τμήμα σου και ρώτα. Ο, τι ναναι.Xanthos έγραψε:Αβέρωφ ηρεμησε αδερφε.Οσο για το τι σου ειπε ο αξιωματικός δεν μας ενδιαφέρει γιατι δεν έχει πραγματικά ιδέα. Ειτε θες το πιστευεις ειτε οχι. Γιατι αν ειχε δεν θα έληγαν οι αιτήσεις τελος του μηνα και 1 ιουλιου θα έβγαιναν τα αποτελεσματα... Θα έπρεπε να είμασταν πολλοί χανοι να περιμέναμε 1 Ιουλίου αποτελεσματα. Αν εχεις ιδεα απο τέτοιες προκηρύξεις ισως καταλαβεις. Οσο για τα 1033 ατομα. Που ψηφίστηκε στο νομοσχέδιο και για ερχόμενες εκλογές και ψήφους πραγματικά ξανα χεστικαν. Οσες ψηφους κέρδισαν απο την υπερμοριοδοτηση των πτυχίων αλλες τοσες εχασαν.(δεν εχω κατι με τους πτυχιούχους καλα εκαναν αυτο ελεγε η προκήρυξη αυτο πηραν). Στο θεμα σας κύριοι. Η προκήρυξη ειναι για 400 προς το παρων.
Πάρε ατό τμήμα σου και ρώτα. Μέχρι 20 μέρες κάνουν να βψουν τα αποτελέσματα.1-20 Ιουλίου μου είπε να μπαίνω στο ααιτ για τα αποτελέσματα. Εσείς ό, τι θέλετε πιστεύετε. Ο καθένας σκέφτεται μέχρι εκεί που μπορεί να σκεφτεί. Αν δεν ξέρει ο υπεύθυνος που θα στείλει τα χαρτιά ποιος θα ξέρει; Τέλος πάντων. Μηδέν.
Τωρα το πας καλυτερα. Μεχρι 20 μερες κανουν να βγουν. Σωστος. Οχι όμως απο την 1η. Ασε τις εξυπναδες λοιπών συο που μπορει να σκεφτει ο καθε ενας. Γιατι όταν εγραψες την μπουρδα σου ησουν ο πρώτος που δεν σκεφτηκε
Ο. Π. Κ. Ε
Greekwarrior1 έγραψε:Εδω πιστεύουν κάποιους π λενε οτι ξερουν βασεις κ αριθμο αιτησεων
Εδω να εισαι οταν βγει η βαση 3270 στην Α μην χαθεις.
Αγοράκι μου 1-20 Ιουλίου έγραψα. Ελληνικά δεν ξέρεις; Αν δεν ξέρεις δεν φταίω εγώ. Τι σημαίνει 1-20 Ιουλίου; Από 1 μέχρι 20 Ιουλίου. Από τη μετά που έληξε η προθεσμία για τις αιτήσεις.. Οπότε ασε εσύ τις μπούρδες και μην παίζεις με τις λέξεις. Εντάξει κομάντο;Xanthos έγραψε:Τωρα το πας καλυτερα. Μεχρι 20 μερες κανουν να βγουν. Σωστος. Οχι όμως απο την 1η. Ασε τις εξυπναδες λοιπών συο που μπορει να σκεφτει ο καθε ενας. Γιατι όταν εγραψες την μπουρδα σου ησουν ο πρώτος που δεν σκεφτηκε
Δηλαδή οι 400 θα πάνε στα δύο πανεπιστήμια μονο
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 133
Μέχρι 20 Ιουλίου θα βγουν ίσως κ νωρίτερα μιλάμε μέσα στο 10ημερο και μάλλον νωρίτερα .. μην τρελένεστε κάντε υπομονή και θα δείτε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες