Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
- Greekwarrior1
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 54
Εδω πιστεύουν κάποιους π λενε οτι ξερουν βασεις κ αριθμο αιτησεων
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 116
Ρε συ αβερωφ7 μονιμως εσυ εδω μεσα αμφισβητεις τους παντες, γιατι ; ξερεις κατι παραπανω απο τους υπολοιπους ;
αν ναι, πες μας κ εμας να μαθουμε να μην ειμαστε στα σκοταδια... Η μηπως κ εσυ ψαχνεις απαντησεις εδω μεσα και οτι δε σε συμφερει το ακυρωνεις ;
αν ναι, πες μας κ εμας να μαθουμε να μην ειμαστε στα σκοταδια... Η μηπως κ εσυ ψαχνεις απαντησεις εδω μεσα και οτι δε σε συμφερει το ακυρωνεις ;
Αδερφέ μέχρι Οκτώβριο πρέπει να τους έχουν πάρει. Τι σχέση έχει το δημόσιο; Βάση λογικής πρέπει να βγουν σύντομα οι πίνακες γιατί είναι και μια εκπαίδευση στην μέση.thomaskdal έγραψε:Averoff13 έγραψε:Από 1 ως 20 Ιουλίου είπαν. Τι είπε η κυρία και η γιαγιά από το χωριό και την λαϊκή δεν μας ενδιαφέρει. Χορτάσαμε Μαντες
νταξει περιμενε εσυ ! Με ελληνικο δημοσιο εχεις να κανεις. Εχεις ιδεα καθολου ;
Εσύ το ότι υπάρχει χρονοδιάγραμμα έχεις ιδέα καθόλου ; Δεν είναι πρόσληψη στην εφορία για να βγουν τα αποτελέσματα σε 2 χρόνια. Τέλος πάντων δε χρειάζεται να εξηγώ.thomaskdal έγραψε:Averoff13 έγραψε:Από 1 ως 20 Ιουλίου είπαν. Τι είπε η κυρία και η γιαγιά από το χωριό και την λαϊκή δεν μας ενδιαφέρει. Χορτάσαμε Μαντες
-
- Υπολοχαγός
Gpap95 έγραψε:Εσύ το ότι υπάρχει χρονοδιάγραμμα έχεις ιδέα καθόλου ; Δεν είναι πρόσληψη στην εφορία για να βγουν τα αποτελέσματα σε 2 χρόνια. Τέλος πάντων δε χρειάζεται να εξηγώ.thomaskdal έγραψε:Averoff13 έγραψε:Από 1 ως 20 Ιουλίου είπαν. Τι είπε η κυρία και η γιαγιά από το χωριό και την λαϊκή δεν μας ενδιαφέρει. Χορτάσαμε Μαντες
ναι ξερω ποσο τηρουν κατα γραμμα τα χρονοδιαδραμματα και οτιδηποτε αλλο κοινοποιουν... Οπως το οτι θα επερνε 1000 ατομα και τελευταια μερα ανακοινωνει 400. Αξιοι εμπιστοσυνης, ειναι τι να λεμε τωρα
- Greekwarrior1
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 54
Χαλαρωστε 10 μερες ειναι μονο που τελειωσαν οι αιτησεις και αρχίσατε τη γκρίνια
Όταν αγορίνα μου έχουν ολοκληρώσει τους διαγωνισμούς τα 2 από τα 4 5 που έλεγαν, τι να τους πάρει να τους κάνει τους άλλους 600; Να τους έχει να κάθονται; Για αυτό έδωσε χρονικό περιθώριο για τους άλλους 600. Να ολοκληρώσουν και τα υπόλοιπα ΑΕΙ τους διαγωνισμούς και χωρια αυτό έρχονται εκλογές. Τα έχω πει πολλές φορές. Διάβασε κανένα άρθρο πρώτα και μετά βγάλε συμπεράσματα.thomaskdal έγραψε:Gpap95 έγραψε:Εσύ το ότι υπάρχει χρονοδιάγραμμα έχεις ιδέα καθόλου ; Δεν είναι πρόσληψη στην εφορία για να βγουν τα αποτελέσματα σε 2 χρόνια. Τέλος πάντων δε χρειάζεται να εξηγώ.thomaskdal έγραψε:Averoff13 έγραψε:Από 1 ως 20 Ιουλίου είπαν. Τι είπε η κυρία και η γιαγιά από το χωριό και την λαϊκή δεν μας ενδιαφέρει. Χορτάσαμε Μαντες
ναι ξερω ποσο τηρουν κατα γραμμα τα χρονοδιαδραμματα και οτιδηποτε αλλο κοινοποιουν... Οπως το οτι θα επερνε 1000 ατομα και τελευταια μερα ανακοινωνει 400. Αξιοι εμπιστοσυνης, ειναι τι να λεμε τωρα
-
- Υπολοχαγός
βαλε το λινκ μεσα στο φορουμ απο το αρθρο γιατι δεν το εχω βρει πουθενα, δεν εχω διαβασει πουθενα κατι τετοιο οσο κ αν εψαξα. Η προκηρυξη λεει ''αν και οποτε υπαρξει αναγκη''. Κατι γενικο κ αοριστο που σε κραταει ομηρο Των δεσμευσεων τους... Μακαρι να τους παρει κ τους 1000 πραγματικα, αλλα εχουν δει πολλα τα ματια μας ...Gpap95 έγραψε:Όταν αγορίνα μου έχουν ολοκληρώσει τους διαγωνισμούς τα 2 από τα 4 5 που έλεγαν, τι να τους πάρει να τους κάνει τους άλλους 600; Να τους έχει να κάθονται; Για αυτό έδωσε χρονικό περιθώριο για τους άλλους 600. Να ολοκληρώσουν και τα υπόλοιπα ΑΕΙ τους διαγωνισμούς και χωρια αυτό έρχονται εκλογές. Τα έχω πει πολλές φορές. Διάβασε κανένα άρθρο πρώτα και μετά βγάλε συμπεράσματα.thomaskdal έγραψε:Gpap95 έγραψε:Εσύ το ότι υπάρχει χρονοδιάγραμμα έχεις ιδέα καθόλου ; Δεν είναι πρόσληψη στην εφορία για να βγουν τα αποτελέσματα σε 2 χρόνια. Τέλος πάντων δε χρειάζεται να εξηγώ.thomaskdal έγραψε:Averoff13 έγραψε:Από 1 ως 20 Ιουλίου είπαν. Τι είπε η κυρία και η γιαγιά από το χωριό και την λαϊκή δεν μας ενδιαφέρει. Χορτάσαμε Μαντες
Το είπε ο αυριγος και η Παγώνη στη τηλεόραση όταν λέγανε ότι ξεκίνησαν με 400 άτομα. Η απάντηση του συριγου ήταν ότι περιμένουμε να ολοκληρώσουν τους διαγωνισμούς και τα υπόλοιπα ΑΕΙ και ότι αυτά είναι 4 5 και μέχρι στιγμής μόνο τα 2 που θα πάνε τα 400 άτομα είναι έτοιμα. Δεν είπε θα πάρουμε τους άλλους 600 αλλά όταν λέει περιμένουμε να ολοκληρώσουν τους διαγωνισμούς εσύ τι καταλαβαίνεις; Ότι αυτούς τους 400 θα τους χωρίσει σε 4 5 ΑΕΙ; Τι να πω δε ξέρω. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι θα τους πάρει γιατι στο κάτω κάτω το νομοσχέδιο ψηφίστηκε για 1033 άτομα συγκεκριμένα και για περισσότερα από 2 ΑΕΙ. Ο καθένας ας πιστέψει ότι καταλαβαίνει.thomaskdal έγραψε:βαλε το λινκ μεσα στο φορουμ απο το αρθρο γιατι δεν το εχω βρει πουθενα, δεν εχω διαβασει πουθενα κατι τετοιο οσο κ αν εψαξα. Η προκηρυξη λεει ''αν και οποτε υπαρξει αναγκη''. Κατι γενικο κ αοριστο που σε κραταει ομηρο Των δεσμευσεων τους... Μακαρι να τους παρει κ τους 1000 πραγματικα, αλλα εχουν δει πολλα τα ματια μας ...Gpap95 έγραψε:Όταν αγορίνα μου έχουν ολοκληρώσει τους διαγωνισμούς τα 2 από τα 4 5 που έλεγαν, τι να τους πάρει να τους κάνει τους άλλους 600; Να τους έχει να κάθονται; Για αυτό έδωσε χρονικό περιθώριο για τους άλλους 600. Να ολοκληρώσουν και τα υπόλοιπα ΑΕΙ τους διαγωνισμούς και χωρια αυτό έρχονται εκλογές. Τα έχω πει πολλές φορές. Διάβασε κανένα άρθρο πρώτα και μετά βγάλε συμπεράσματα.thomaskdal έγραψε:Gpap95 έγραψε:Εσύ το ότι υπάρχει χρονοδιάγραμμα έχεις ιδέα καθόλου ; Δεν είναι πρόσληψη στην εφορία για να βγουν τα αποτελέσματα σε 2 χρόνια. Τέλος πάντων δε χρειάζεται να εξηγώ.thomaskdal έγραψε:Averoff13 έγραψε:Από 1 ως 20 Ιουλίου είπαν. Τι είπε η κυρία και η γιαγιά από το χωριό και την λαϊκή δεν μας ενδιαφέρει. Χορτάσαμε Μαντες
Πελωνη ** συγγνώμη.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 13
Όπως τα έγραψε ο gpap επιπλέον αδερφέ ξεχνάς τις εκλογές που θα έρθουν !
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 186
Στα λογια μου ερχεστε. Σας ελεγα και συνεχιζω να σας λεω οτι θα τους παρει και τους 1000 σε βαθος χρονου (μεσα σε ενα 6μηνο) .
Μάγκες ο αξιωματικός μου είπε απο 1-20 ιουλίου πρεπει να το βγάλουν. ποιον αμφισβητώ. παρε και εσυ στο τμγμα σου και ρώτα. λογικα μεσα στηβ βδομάδα βγαίνουν τα αποτελεσματα. οζι ρε φίλε θα καθομαι να ακουω το καυε τρολ με τα ψευτικα προφίλ που λεει ό, τι γουστάρει. παρτε τμήμα. ο αξιωματικός μου το είπε μεσα στηβ προθεσμία ειναι ξεκαβλωστε μερικοί λίγο
https://youtu.be/qyb_bIuJcBA Για αυτούς που νομίζουν ότι λέω αερολογίες περί διαγωνισμών κλτπ. Είναι μικρά αποσματα. Υπάρχουν και πιο ολοκληρωμένα βίντεο. Βάζω αυτό εδώ το λινκ για να καταλάβετε μερικοί ότι δε τα κατεβάζω από το κεφάλι μου όσα λέω.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Υπομονή κομάντα είναι αρετή.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες