Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Μόνο εμένα μου φάνηκαν λίγες οι θέσεις σε κάποιες ειδικότητες;
Δεν μείωσαν μόνο τις θέσεις σε κάποιες ειδικότητες αλλά λείπουν κιόλας ειδικότητες.
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ρε παιδιά αυτό που δημοσιεύθηκε ειναι το ΦΕΚ σωστά;
The only easy day was yesterday.
-
ισχύει άρα λογικά κάποιες θέσεις καλύφθηκαν πέρσιPt2021 έγραψε: Δεν μείωσαν μόνο τις θέσεις σε κάποιες ειδικότητες αλλά λείπουν κιόλας ειδικότητες.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 49
Τα νουμερα διπλα στις ειδικοτητες φαινονται λιγα γιατι εγινε μια σημαντικη αλλαγη. Πλεον οταν μια ειδικοτητα εχει κενες θεσεις αυτες θα προστιθενται στην επομενη ειδικοτητα. Δηλαδη μια ειδικοτητα μπορει να γραφει οτι θα παρει 10 ατομα και να παρει 50 επειδη καποιες αλλες ειχαν ελλειψεις
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Εμείς οι α/τ τι θα δηλώσουμε ρε παιδιά εκτός από πεζικό; Πέρσυ είχε τουλάχιστον και την επιλογή στα τεθωρακισμένα
Οταν λεει στους φαρμακοποιους διπλωμα ιεκ επιπεδου 5 η βεβαιωση επαγγελματικησ καταρτισησ εννοω βεβαιωση περατωσησ/ παρακολουθησης που παιρνουμε πριν δωσουμε στον εοππεπ;
ευχαριστω!
ευχαριστω!
-
δηλαδή ας πούμε εμένα η ειδικότητα που θέλω έχει 5 θέσεις αλλά μπορεί να περνάει περισσοτερες;anonymous19970 έγραψε: Τα νουμερα διπλα στις ειδικοτητες φαινονται λιγα γιατι εγινε μια σημαντικη αλλαγη. Πλεον οταν μια ειδικοτητα εχει κενες θεσεις αυτες θα προστιθενται στην επομενη ειδικοτητα. Δηλαδη μια ειδικοτητα μπορει να γραφει οτι θα παρει 10 ατομα και να παρει 50 επειδη καποιες αλλες ειχαν ελλειψεις
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
ναι το νουμερο που εχει διπλα ειναι οι ελαχαχιστες θεσεις που θα παρει οι κανονικες θα ειναι περισσοτερεςEirini_k έγραψε:δηλαδή ας πούμε εμένα η ειδικότητα που θέλω έχει 5 θέσεις αλλά μπορεί να περνάει περισσοτερες;anonymous19970 έγραψε: Τα νουμερα διπλα στις ειδικοτητες φαινονται λιγα γιατι εγινε μια σημαντικη αλλαγη. Πλεον οταν μια ειδικοτητα εχει κενες θεσεις αυτες θα προστιθενται στην επομενη ειδικοτητα. Δηλαδη μια ειδικοτητα μπορει να γραφει οτι θα παρει 10 ατομα και να παρει 50 επειδη καποιες αλλες ειχαν ελλειψεις
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Εγώ που είμαι Οκτώβριο του 94 τρώω άκυρο. Αφού δεν έχω υπερβεί το 28 έτος της ηλικίας.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
Καμια θεση στο πεζικο για υπηρετη ελαφρυ οπλισμου μαλιστα...
Τι ειδικότητες προτείνετε με απολυτηριο λυκείου;
-
μακάρι σε ευχαριστώ πάντωςanonymous19970 έγραψε:ναι το νουμερο που εχει διπλα ειναι οι ελαχαχιστες θεσεις που θα παρει οι κανονικες θα ειναι περισσοτερεςEirini_k έγραψε:δηλαδή ας πούμε εμένα η ειδικότητα που θέλω έχει 5 θέσεις αλλά μπορεί να περνάει περισσοτερες;anonymous19970 έγραψε: Τα νουμερα διπλα στις ειδικοτητες φαινονται λιγα γιατι εγινε μια σημαντικη αλλαγη. Πλεον οταν μια ειδικοτητα εχει κενες θεσεις αυτες θα προστιθενται στην επομενη ειδικοτητα. Δηλαδη μια ειδικοτητα μπορει να γραφει οτι θα παρει 10 ατομα και να παρει 50 επειδη καποιες αλλες ειχαν ελλειψεις
Έχω τελειώσει το εμπορικό ναυτικό τα μόρια της προϋπηρεσίας εκτός από τ/μηχ μετράνε και σε ειδικότητα όπως τ/συνεργείου στο ΠΝ ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες