Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από geopap97 »

kOriopolisS έγραψε:Επίσης ρε geopap από πέρσι κλαίγεσαι για βύσμα αλλά δεν μας λες ποια ειδικότητα δήλωσες και πόσα μόρια είχες

Δεν μιλάω για μένα ρε φίλε. Μιλάω για δύο γνωστούς μου

Άβαταρ μέλους
kOriopolisS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από kOriopolisS »

geopap97 έγραψε:
kOriopolisS έγραψε:
espapadaki έγραψε: Οσοι δεν πιστεύουν για το βυσμα καλά κανουν. Αλλα μην κραζετε όσους πιστεύουν γιατί και εγω ειχα φιλο μου κολλητο με τους γονεις του στο αμυνης ο οποιως ειναι εναντίων του "βαζω βύσμα". ΟΜΩΣ Οταν καναμε τα χαρτια μας και μετρούσαμε τα μορια εβγαιναν 401 με απολυτήρια κλτ. Ηξερα ακριβώς τι εχει και τι δεν εχει και στείλαμε μαζι την αιτηση. Τη μερα που βγηκαν τα αποτελέσματα ημασταν μαζι για καφε και οταν ειδε τα αποτελέσματα εγινε πρασινος (!) Τα μορια του απο 401 ειχαν γινει 630+, καπου εκει - για να μην πω ψεμματα δε θυμαμαι ακριβως-. Οποτε απο 401 στα 630 οσες πραξεις λαθος κι αν κανεις όταν εχεις ένα απολυτήριο 12 και ενα δίπλωμα οδήγησης και καποια προϋπηρεσία στον στρατο τα 630 δεν τα φτανεις ... Και καθε μερα τα υπολογιζαμε ούτε πολυτεκνιες, ουτε αγγλικα τπτ. Γι αυτό τουλάχιστον μην κραζετε καποιον αν λεει για βυσματα. Καλο ειναι να πιστεύετε οτι θελετε χωρις να προβάλετε κάποιον που πιστεύει κάτι διαφορετικό...
Αρχικά δεν κράζω όποιον πιστεύει στο βύσμα κράζω συγκεκριμένα τον geopap γιατί περσι είχε πει ότι μπορείς να φανταστείς, τώρα στο κομμάτι αυτου του παιδιού που λες είσαι σίγουρος αν είσαι 1000% βάζεις το χέρι σου στην φωτιά στείλε μου σε ΠΜ τα στοιχεία του και τι είχε ακριβώς και εγώ θα πάω στον Αγγελάκη

Ζεις σε άλλους κόσμους. Πολύ απλά. Πίστευε ο, τι θες

πέρσι έλεγες ότι το πτυχίο μετράει παντού τελικά είχες άδικο και έλεγες θα τα πούμε μετα τα προσωρινά και μετα χάθηκες ΠΕΣ μας πόα μόρια είχες απο τι προσοντα και ποια ειδικότητα δήλωσες
Άβαταρ μέλους
kOriopolisS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

geopap97 έγραψε:
kOriopolisS έγραψε:Επίσης ρε geopap από πέρσι κλαίγεσαι για βύσμα αλλά δεν μας λες ποια ειδικότητα δήλωσες και πόσα μόρια είχες

Δεν μιλάω για μένα ρε φίλε. Μιλάω για δύο γνωστούς μου

Geopap φίλε την αξιοπιστία σου την έχεις χάσει πέρσι έλεγες και επέμενες ότι το πτυχίο ΑΕΙ μετράει παντού και μας το έπεσες γνώστης και έλεγες θα τα πούμε μετα τα προσωρινά μετα τα προσωρινά χάθηκες, εγώ λοιπον σου λέω είσαι σίγουρος για τους γνωστούς σου βάζεις το χερι σου στην φωτιά γιαυτους αν ναι στείλε σε μήνυμα τα μόρια που έπρεπε να πάρουν και τα τελικά πόσα πήραν μετά το βύσμα και αν είναι αλήθειά αυτό εγώ ξέρω τι θα κάνω μετα αλλιώς και εγώ λέω είχα 1200 μόρια και μου κόψανε 600 αδικία
Rafale122
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Rafale122 »

Ρε παιδιά γιατί ασχολείστε ακόμα... Εγώ είδα μπροστά μου να παίρνουν τηλέφωνα τα βύσματα και ένας φίλος που ο νονός του είναι του κόμματος και του είπε ότι στα μόρια δεν μπορούμε να επέμβουμε γιατί η προκήρυξη είναι μέσω ΑΣΕΠ και τα ψάχνουνε πλέον και έχει ξυπνήσει ο κόσμος...Twitter ότι μπορώ να βοηθήσω στα αθλήματα και στους επιλαχών που δεν φαίνεται κάποιος πίνακας και πέφτουν απλά τηλέφωνα εκεί ναι στην αρχική μοριοδότηση αν κάποιος είναι άξιος να μπει με τα μόρια και το σπαθί του θα μπει μην ασχολείστε με του καθενός το κοντό και το μακρύ επειδή δεν μπόρεσε να μπει και επειδή ένας φίλος του του είπε ότι έπρεπε να έχω 500 και με βάλανε 900 και μπήκα απλά για να δεχτεί και να το παίξει κάποιος
Str vpv
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Str vpv »

Καταρχάς γιατί να σου στείλει τα στοιχεια τους ρε φιλέ; Λες και αν εσύ είχες βύσμα δεν θα το εβαζες. Ασε τα παιδιά στην ησυχία τους και κοιτά την δουλεια σου
Trouxtsidis
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Trouxtsidis »

Παντως στην αστυνομια για την οππι αυτο δεν επαιξε.. Ολοι μπηκαν με το σπαθι τους. Τωρα στα αθληματα ολο και κατι θα παιχτηκε. παντως τα πτυχια μας ακομα τα Ψαχνουν . εφυγε προσφατα παιδι απο μεσα διοτι ενα πτυχιο δεν ηταν οριτζιναλε

Tactical Nick
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Tactical Nick »

Καλησπέρα! Στην Βουλή τέθηκε μια ερώτηση προς τον Παναγιώτοπουλο για την μοριοδότηση των ΔΕΑ. Δεν έχει δωθεί ακόμα απάντηση αλλά αν κάποιοι από εδώ έχουν πάει δόκιμοι ας το γνωρίζουν!
Rafale122
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ναι αλλά δυσκολα να ξανά αλλάξει η μοριοδότηση διότι ο δεα παίρνει έτσι και αλλιώς παραπάνω μόρια από την επιπλέον θητεία που έχει κάνει... Από ότι ακούω και μέσα είναι θέμα ημερών να εκδοθεί η νέα προκήρυξη...
Rafale122
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Trouxtzidis να είσαι σίγουρος ότι και στους ΕΠΟΠ το ίδιο έγινε και θα γίνει πάλι κανείς δεν μπήκε με βύσμα πέρα από τα αθλήματα που για κάποιος ήταν πιο χαλαρή...
HYPOTONIC
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από HYPOTONIC »

Τα μορια ειναι λαθος ετσι που τα βγαζουν. Αν τα εβγαζαν αναλυτικα πχ απο το πτυχιο 500 απο την προυπηρεσια 250 κτλ δεν θα σε εβαζε σε υπονοιες Τοσο πολυ
HYPOTONIC
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από HYPOTONIC »

rafal 22 κι εγω αυτο πιστευω
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Tactical Nick έγραψε:Καλησπέρα! Στην Βουλή τέθηκε μια ερώτηση προς τον Παναγιώτοπουλο για την μοριοδότηση των ΔΕΑ. Δεν έχει δωθεί ακόμα απάντηση αλλά αν κάποιοι από εδώ έχουν πάει δόκιμοι ας το γνωρίζουν!
Ενας δοκιμος παιρνει 10 μορια για καθε μηνα αρα 140 μορια θητειας και 170 για οσους υπηρετουν παραπανω και αλλα 250 μορια προυπηρεσια δηλαδη 390-420

Ενας απλος πολιτης που κανει απλη 9μηνη θητεια παιρνει 90+150=240 αρα μην λετε οτι δεν παιρνουν μορια οι δοκιμοι

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Έτσι ακριβώς ένας δόκιμος έχει περισσότερα μόρια από έναν πολίτη και έναν στρατιώτη που έχει κάνει την θητεία.
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Navy »

Η ειδικότητα που έχεις στη θητεία προσμετραται και σαν προυπηρεσια περα απ τα μόρια που λαμβάνεις για τη θητεία, δηλαδή 9 μήνες θητειας,90 μόρια συν 150 μόρια ως προυπηρεσια για τους 9 μήνες σε περιπτωση που επιλέξεις ίδια ειδικότητα. Η Βεβαίωση ΙΕΚ που φέτος τη δέχονται θα πιανει άραγε 300;
Άβαταρ μέλους
kOriopolisS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Str vpv έγραψε: Καταρχάς γιατί να σου στείλει τα στοιχεια τους ρε φιλέ; Λες και αν εσύ είχες βύσμα δεν θα το εβαζες. Ασε τα παιδιά στην ησυχία τους και κοιτά την δουλεια σου
Γιατί δεν υπάρχουν τα ονοματα αν υπήρχαν θα είχαν πάει είδη σε δικηγόρο και εγώ λέω ότι είχα 1200 μόρια και μου κόψανε 600 δεν ισχύει
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες