Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Giannisze έγραψε:Πιστεύω αυτή την βδομάδα να έχουμε κανένα νέο για το πότε θα βγει
Έχεις πληροφορία ότι θα βγει σύντομα;

geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από geopap97 »

Το κακό είναι ότι πέρυσι υπήρχαν κάποιες ανακοινώσεις ή διαρροές. Φέτος τίποτα
Str vpv
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Str vpv »

Θα βγει μην αγχωνεστε. Το πολύ μέχρι αρχές Απριλιου
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Πέρυσι γενικότερα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον από υποψηφίους. Φέτος πιστεύω θα είναι λιγότερες οι αιτήσεις.
Άβαταρ μέλους
TRK
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από TRK »

Καλησπέρα παιδιά μην αγχώνεστε και περσυ έτσι ήταν νεκρά δεν ακουγόταν τίποτα. Τέλη Μαρτίου από το πουθενά έσκασε.
Giannisze
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Giannisze »

Charlie Harper 13 έγραψε:Έχεις πληροφορία ότι θα βγει σύντομα;

Όχι δεν ξέρω απλά ελπίζω να βγει καμία ανακοίνωση...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Δευ Μαρ 14, 2022 4:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

Rafale122 έγραψε:Κανείς κανονικά αίτηση θεραπείας με δικηγόρο αν πιστεύεις ότι τα μόρια σου δεν είναι σωστά...
Σε δικηγόρο πρέπει να πας αν καταλάβεις οτι εχουν κανει λάθος στα μορια σου; Δεν το ήξερα. Και μετα ο δικηγόρος αναλαμβανει τα πάντα;

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Μακάρι να βγει μια επίσημη ανακοίνωση αν και δεν το συνηθίζουν ποιο πιθανό είναι να βγει απευθείας η προκήρυξη.
Άβαταρ μέλους
kOriopolisS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από kOriopolisS »

espapadaki έγραψε: Οσοι δεν πιστεύουν για το βυσμα καλά κανουν. Αλλα μην κραζετε όσους πιστεύουν γιατί και εγω ειχα φιλο μου κολλητο με τους γονεις του στο αμυνης ο οποιως ειναι εναντίων του "βαζω βύσμα". ΟΜΩΣ Οταν καναμε τα χαρτια μας και μετρούσαμε τα μορια εβγαιναν 401 με απολυτήρια κλτ. Ηξερα ακριβώς τι εχει και τι δεν εχει και στείλαμε μαζι την αιτηση. Τη μερα που βγηκαν τα αποτελέσματα ημασταν μαζι για καφε και οταν ειδε τα αποτελέσματα εγινε πρασινος (!) Τα μορια του απο 401 ειχαν γινει 630+, καπου εκει - για να μην πω ψεμματα δε θυμαμαι ακριβως-. Οποτε απο 401 στα 630 οσες πραξεις λαθος κι αν κανεις όταν εχεις ένα απολυτήριο 12 και ενα δίπλωμα οδήγησης και καποια προϋπηρεσία στον στρατο τα 630 δεν τα φτανεις ... Και καθε μερα τα υπολογιζαμε ούτε πολυτεκνιες, ουτε αγγλικα τπτ. Γι αυτό τουλάχιστον μην κραζετε καποιον αν λεει για βυσματα. Καλο ειναι να πιστεύετε οτι θελετε χωρις να προβάλετε κάποιον που πιστεύει κάτι διαφορετικό...
Αρχικά δεν κράζω όποιον πιστεύει στο βύσμα κράζω συγκεκριμένα τον geopap γιατί περσι είχε πει ότι μπορείς να φανταστείς, τώρα στο κομμάτι αυτου του παιδιού που λες είσαι σίγουρος αν είσαι 1000% βάζεις το χέρι σου στην φωτιά στείλε μου σε ΠΜ τα στοιχεία του και τι είχε ακριβώς και εγώ θα πάω στον Αγγελάκη
Άβαταρ μέλους
kOriopolisS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

geopap97 έγραψε:
espapadaki έγραψε:Οσοι δεν πιστεύουν για το βυσμα καλά κανουν. Αλλα μην κραζετε όσους πιστεύουν γιατί και εγω ειχα φιλο μου κολλητο με τους γονεις του στο αμυνης ο οποιως ειναι εναντίων του "βαζω βύσμα". ΟΜΩΣ Οταν καναμε τα χαρτια μας και μετρούσαμε τα μορια εβγαιναν 401 με απολυτήρια κλτ. Ηξερα ακριβώς τι εχει και τι δεν εχει και στείλαμε μαζι την αιτηση. Τη μερα που βγηκαν τα αποτελέσματα ημασταν μαζι για καφε και οταν ειδε τα αποτελέσματα εγινε πρασινος (!) Τα μορια του απο 401 ειχαν γινει 630+, καπου εκει - για να μην πω ψεμματα δε θυμαμαι ακριβως-. Οποτε απο 401 στα 630 οσες πραξεις λαθος κι αν κανεις όταν εχεις ένα απολυτήριο 12 και ενα δίπλωμα οδήγησης και καποια προϋπηρεσία στον στρατο τα 630 δεν τα φτανεις ... Και καθε μερα τα υπολογιζαμε ούτε πολυτεκνιες, ουτε αγγλικα τπτ. Γι αυτό τουλάχιστον μην κραζετε καποιον αν λεει για βυσματα. Καλο ειναι να πιστεύετε οτι θελετε χωρις να προβάλετε κάποιον που πιστεύει κάτι διαφορετικό...

Όπως βλέπεις δεν έχω απαντήσει γιατί προφανώς δεν θέλω να ασχοληθώ με όσους πιστεύουν ότι δεν μετράει το βύσμα. Στην Ελλάδα ζούμε, όχι στη Γερμανία. Τίποτα, μα απολύτως τίποτα δεν λειτουργεί αξιοκρατικά σε αυτήν την χώρα. Όσοι έχουν βύσμα, καλά κάνουν και το χρησιμοποιούν εφόσον τέτοιοι είμαστε. Από γνωστό μου το λέω κι εγώ που ήταν επιτυχών με λιγότερα μόρια και ένας άλλος με περισσότερα ήταν επιλαχών στην ίδια ειδικότητα. Κατά τα άλλα, μπορείτε να κραξετε άφοβα.

Βάζεις το χέρι σου στην φωτιά είσαι 1000% σίγουρος για τον γνωστό σου αν ναι στείλε μου σε ΠΜ τα στοιχεία του αλλιώς πουλάς φίδια
Άβαταρ μέλους
kOriopolisS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

espapadaki έγραψε: Μα ας παρουν παράδειγμα ακομη και τα ατομα στο ναυτικό... Καλως η κακος υπάρχει ενα υψος και ενα bmi που πρεπει να τηρείται. Οποιος ανοίξει το τικ τοκ και δει βίντεο απο την ορκωμοσία του ναυτικου θα καταλαβει... Ουτε ρατσιστικά το παω ουτε τιποτα προς θεου. Αλλα όχι να ακουω οτι δεν υπάρχει βυσμα... Ακομα και στις πκε που ειναι πολυ πιο ξεκαθαρες απο τους πινακες!
Αυτό που λες είναι αλήθεια και συμφωνώ γτ είναι και ζαβα και τα ανεβάζουν, αλλά πρόσεξε το κομμάτι ΔΜΣ και ύψος είναι κομμάτι πκε που όπως έχω πει εκεί ναι μετράει το βύσμα σε μικρότερο βαθμό σε σχέση με άλλες χρόνιες
Άβαταρ μέλους
kOriopolisS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

geopap97 έγραψε:
Rafale122 έγραψε:Εγώ μπήκα με 940 από οβα χωρίς να πω κανέναν... Είχα την αρχική μοριοδότηση που δεν μπορούσε κανένας να σε βγάλει έξω με 940 έπιασα τα όρια στα αθλήματα και συνέχισα κανονικά... Επίσης είχαν αντιμετώπιση αρκετοί οβα αυτό που λέτε κάποιο λιγότερα και κάποιο πολλά περισσότερα έκαναν ένσταση και αυτ την στιγμή είναι ΕΠΟΠ αυτά...

Με τόσα μόρια και εφόσον πέρασες επιτυχώς τα αθλήματα εννοείται πως θα σε έπαιρναν. Αλλά εκεί που κάποιοι είχαν πάνω κάτω τα ίδια μόρια παίχτηκαν αδικίες. Σου το λέω από δύο περιπτώσεις γνωστών μου

Τα μόρια από μόνα τους δεν σου εξασφάλιζαν την επιτυχία πρέπει να επιλέξεις και σωστή ειδικότητα ΠΧ η βάση ΤΦ πζ ήταν πόλυ μικρότερη απο ΤΦ ΕΔ και και 1000 μόρια να είχες αν δεν επέλεγες σωστή ειδικότητα δεν πέρναγες
Άβαταρ μέλους
kOriopolisS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

espapadaki έγραψε: Ένσταση; Για αυτο δεν γνωρίζω κατι αλλα θυμαμαι πως στην προκήρυξη ελεγε πως ενστάσεις δεν γίνονται δεκτες. Ισως να θυμαμαι και λαθος.
Ενστάσεις όχι αίτηση θεραπείας ναι με δικηγόρο
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από geopap97 »

kOriopolisS έγραψε:
espapadaki έγραψε: Οσοι δεν πιστεύουν για το βυσμα καλά κανουν. Αλλα μην κραζετε όσους πιστεύουν γιατί και εγω ειχα φιλο μου κολλητο με τους γονεις του στο αμυνης ο οποιως ειναι εναντίων του "βαζω βύσμα". ΟΜΩΣ Οταν καναμε τα χαρτια μας και μετρούσαμε τα μορια εβγαιναν 401 με απολυτήρια κλτ. Ηξερα ακριβώς τι εχει και τι δεν εχει και στείλαμε μαζι την αιτηση. Τη μερα που βγηκαν τα αποτελέσματα ημασταν μαζι για καφε και οταν ειδε τα αποτελέσματα εγινε πρασινος (!) Τα μορια του απο 401 ειχαν γινει 630+, καπου εκει - για να μην πω ψεμματα δε θυμαμαι ακριβως-. Οποτε απο 401 στα 630 οσες πραξεις λαθος κι αν κανεις όταν εχεις ένα απολυτήριο 12 και ενα δίπλωμα οδήγησης και καποια προϋπηρεσία στον στρατο τα 630 δεν τα φτανεις ... Και καθε μερα τα υπολογιζαμε ούτε πολυτεκνιες, ουτε αγγλικα τπτ. Γι αυτό τουλάχιστον μην κραζετε καποιον αν λεει για βυσματα. Καλο ειναι να πιστεύετε οτι θελετε χωρις να προβάλετε κάποιον που πιστεύει κάτι διαφορετικό...
Αρχικά δεν κράζω όποιον πιστεύει στο βύσμα κράζω συγκεκριμένα τον geopap γιατί περσι είχε πει ότι μπορείς να φανταστείς, τώρα στο κομμάτι αυτου του παιδιού που λες είσαι σίγουρος αν είσαι 1000% βάζεις το χέρι σου στην φωτιά στείλε μου σε ΠΜ τα στοιχεία του και τι είχε ακριβώς και εγώ θα πάω στον Αγγελάκη

Ζεις σε άλλους κόσμους. Πολύ απλά. Πίστευε ο, τι θες

Άβαταρ μέλους
kOriopolisS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Επίσης ρε geopap από πέρσι κλαίγεσαι για βύσμα αλλά δεν μας λες ποια ειδικότητα δήλωσες και πόσα μόρια είχες
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες