Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
kOriopolisS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από kOriopolisS »

anonymous19970 έγραψε: Παντως πολλοι ειναι που δεν ξερουν καν να υπολογιζουν τα μορια τους και νομιζουν οτι τους κλεβουν γιατι μετα τα βλεπουν μειωμενα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ μόλις φωτογράφησες τους μισούς κομμένους από μόρια, πέρσι στις ΠΚΕ το τι άκουσα δεν περιγράφετε, ο άλλος έκανε καταγγελία στα μέσα και είχε και πατερα στρατιωτικό γιατί λέει δεν του μέτρησαν το ECDL και το πτυχίο ΑΕΙ σε ειδικότητα λυκείου, η θα ξεχάσω έναν άλλο εδω μέσα που έλεγε ότι έχει 5κ μορια και είχe υπολογίσει πτυχίο μεταπτυχιακά 2 γλώσσες και 7 ενότητες ECDL
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kOriopolisS την Κυρ Μαρ 13, 2022 5:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
espapadaki
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από espapadaki »

Οσοι δεν πιστεύουν για το βυσμα καλά κανουν. Αλλα μην κραζετε όσους πιστεύουν γιατί και εγω ειχα φιλο μου κολλητο με τους γονεις του στο αμυνης ο οποιως ειναι εναντίων του "βαζω βύσμα". ΟΜΩΣ Οταν καναμε τα χαρτια μας και μετρούσαμε τα μορια εβγαιναν 401 με απολυτήρια κλτ. Ηξερα ακριβώς τι εχει και τι δεν εχει και στείλαμε μαζι την αιτηση. Τη μερα που βγηκαν τα αποτελέσματα ημασταν μαζι για καφε και οταν ειδε τα αποτελέσματα εγινε πρασινος (!) Τα μορια του απο 401 ειχαν γινει 630+, καπου εκει - για να μην πω ψεμματα δε θυμαμαι ακριβως-. Οποτε απο 401 στα 630 οσες πραξεις λαθος κι αν κανεις όταν εχεις ένα απολυτήριο 12 και ενα δίπλωμα οδήγησης και καποια προϋπηρεσία στον στρατο τα 630 δεν τα φτανεις ... Και καθε μερα τα υπολογιζαμε ούτε πολυτεκνιες, ουτε αγγλικα τπτ. Γι αυτό τουλάχιστον μην κραζετε καποιον αν λεει για βυσματα. Καλο ειναι να πιστεύετε οτι θελετε χωρις να προβάλετε κάποιον που πιστεύει κάτι διαφορετικό...
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από geopap97 »

espapadaki έγραψε:Οσοι δεν πιστεύουν για το βυσμα καλά κανουν. Αλλα μην κραζετε όσους πιστεύουν γιατί και εγω ειχα φιλο μου κολλητο με τους γονεις του στο αμυνης ο οποιως ειναι εναντίων του "βαζω βύσμα". ΟΜΩΣ Οταν καναμε τα χαρτια μας και μετρούσαμε τα μορια εβγαιναν 401 με απολυτήρια κλτ. Ηξερα ακριβώς τι εχει και τι δεν εχει και στείλαμε μαζι την αιτηση. Τη μερα που βγηκαν τα αποτελέσματα ημασταν μαζι για καφε και οταν ειδε τα αποτελέσματα εγινε πρασινος (!) Τα μορια του απο 401 ειχαν γινει 630+, καπου εκει - για να μην πω ψεμματα δε θυμαμαι ακριβως-. Οποτε απο 401 στα 630 οσες πραξεις λαθος κι αν κανεις όταν εχεις ένα απολυτήριο 12 και ενα δίπλωμα οδήγησης και καποια προϋπηρεσία στον στρατο τα 630 δεν τα φτανεις ... Και καθε μερα τα υπολογιζαμε ούτε πολυτεκνιες, ουτε αγγλικα τπτ. Γι αυτό τουλάχιστον μην κραζετε καποιον αν λεει για βυσματα. Καλο ειναι να πιστεύετε οτι θελετε χωρις να προβάλετε κάποιον που πιστεύει κάτι διαφορετικό...

Όπως βλέπεις δεν έχω απαντήσει γιατί προφανώς δεν θέλω να ασχοληθώ με όσους πιστεύουν ότι δεν μετράει το βύσμα. Στην Ελλάδα ζούμε, όχι στη Γερμανία. Τίποτα, μα απολύτως τίποτα δεν λειτουργεί αξιοκρατικά σε αυτήν την χώρα. Όσοι έχουν βύσμα, καλά κάνουν και το χρησιμοποιούν εφόσον τέτοιοι είμαστε. Από γνωστό μου το λέω κι εγώ που ήταν επιτυχών με λιγότερα μόρια και ένας άλλος με περισσότερα ήταν επιλαχών στην ίδια ειδικότητα. Κατά τα άλλα, μπορείτε να κραξετε άφοβα.

Άβαταρ μέλους
espapadaki

Μα ας παρουν παράδειγμα ακομη και τα ατομα στο ναυτικό... Καλως η κακος υπάρχει ενα υψος και ενα bmi που πρεπει να τηρείται. Οποιος ανοίξει το τικ τοκ και δει βίντεο απο την ορκωμοσία του ναυτικου θα καταλαβει... Ουτε ρατσιστικά το παω ουτε τιποτα προς θεου. Αλλα όχι να ακουω οτι δεν υπάρχει βυσμα... Ακομα και στις πκε που ειναι πολυ πιο ξεκαθαρες απο τους πινακες!
Άβαταρ μέλους
espapadaki

Κακως*
Rafale122
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Rafale122 »

Αυτό που λες έγινε σε πολλούς κάποιος προς τα επάνω κάποιος προς τα κάτω δεν έγινε επειδή είχε κάποιο βύσμα... Με ένσταση άλλαζε κανονικά η μοριοδότηση...
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός

Rafale122 έγραψε:Αυτό που λες έγινε σε πολλούς κάποιος προς τα επάνω κάποιος προς τα κάτω δεν έγινε επειδή είχε κάποιο βύσμα... Με ένσταση άλλαζε κανονικά η μοριοδότηση...

Όχι αφ' ότου είχαν βγει τα τελικά αποτελέσματα. Η μοριοδοτηση άλλαζε από τη στιγμή που βγήκαν τα προσωρινά πρώτα αποτελέσματα

Rafale122
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Εγώ μπήκα με 940 από οβα χωρίς να πω κανέναν... Είχα την αρχική μοριοδότηση που δεν μπορούσε κανένας να σε βγάλει έξω με 940 έπιασα τα όρια στα αθλήματα και συνέχισα κανονικά... Επίσης είχαν αντιμετώπιση αρκετοί οβα αυτό που λέτε κάποιο λιγότερα και κάποιο πολλά περισσότερα έκαναν ένσταση και αυτ την στιγμή είναι ΕΠΟΠ αυτά...
Rafale122
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ναι γιατί τα τελικά αποτελέσματα έστειλαν αρκετοί ένσταση και άλλαξε όλος ο πίνακας και όταν ρώτησαν είπαν ότι έχουν γίνει μερικά λάθη γιατί τα βλέπει άνθρωπος και τόσες αιτήσεις κάπου μπερδεύες; Ι
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός

Rafale122 έγραψε:Εγώ μπήκα με 940 από οβα χωρίς να πω κανέναν... Είχα την αρχική μοριοδότηση που δεν μπορούσε κανένας να σε βγάλει έξω με 940 έπιασα τα όρια στα αθλήματα και συνέχισα κανονικά... Επίσης είχαν αντιμετώπιση αρκετοί οβα αυτό που λέτε κάποιο λιγότερα και κάποιο πολλά περισσότερα έκαναν ένσταση και αυτ την στιγμή είναι ΕΠΟΠ αυτά...

Με τόσα μόρια και εφόσον πέρασες επιτυχώς τα αθλήματα εννοείται πως θα σε έπαιρναν. Αλλά εκεί που κάποιοι είχαν πάνω κάτω τα ίδια μόρια παίχτηκαν αδικίες. Σου το λέω από δύο περιπτώσεις γνωστών μου

Rafale122
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Πάλι δεν το ξέρεις με σιγουριά γιατί εκεί που είσαι μέσα με 500 πχ και ποιον μπορεί να τν έχουν φάει μόρια να έχει 600 και με τν ένσταση σε βγάζουν έξω με τα 500 στον τελευταίο πίνακα που βγαίνει...
Άβαταρ μέλους
espapadaki

Ένσταση; Για αυτο δεν γνωρίζω κατι αλλα θυμαμαι πως στην προκήρυξη ελεγε πως ενστάσεις δεν γίνονται δεκτες. Ισως να θυμαμαι και λαθος.
Giannisze
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Giannisze »

Πιστεύω αυτή την βδομάδα να έχουμε κανένα νέο για το πότε θα βγει
Toniav99
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Toniav99 »

Θα σκάσει ξαφνικά όπως πέρυσι πιστεύω !
Rafale122
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Κανείς κανονικά αίτηση θεραπείας με δικηγόρο αν πιστεύεις ότι τα μόρια σου δεν είναι σωστά...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες