Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Καλημέρα.Το πτυχίο υπολογιστή μετράει ;
Σε ειδικότητα που το ζητάει!
Καλησπέρα σε όλους, όποιος/α θέλει πληροφορίες για τους νοσηλευτές του ΠΝ να μου στείλει μύνημα, όλοι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο και θα χαρώ να βοηθήσω όπως μπορώ
Andri έγραψε:Καλησπέρα σε όλους, όποιος/α θέλει πληροφορίες για τους νοσηλευτές του ΠΝ να μου στείλει μύνημα, όλοι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο και θα χαρώ να βοηθήσω όπως μπορώ
Σ ευχαριστούμε για την βοήθεια ! Σου έχω στείλει.
- antonis_alfa4
- Λοχίας
- Posts in topic: 2
Ενας φιλος μου ηταν ΟΒΑ στο ΠΝ και για λογους (σοβαρους) παραιτήθηκε το 2020... Εχει δικαίωμα να δηλωσει για ΕΠΟΠ η δεν γινεται επειδη παραιτήθηκε κλπ;
- kOriopolisS
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
Ναι αλλά δεν βαθμολογείτε εχτραToniav99 έγραψε: Σε ειδικότητα που το ζητάει!
- kOriopolisS
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
(Άρθρο 1. Παράγραφος 5. Από την περσινή προκήρυξη) Δεν μπορούν να καταταγούν ως Επαγγελματίες Οπλίτες πρώην Υπαξιωματικοί που ενώ υπηρετούσαν στις Ένοπλες Δυνάμεις ως μόνιμοι ή εθελοντές ή Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσης (ΕΠΥ) ή ΕΠ. ΟΠ. Παραιτήθηκαν ή απολύθηκαν για οποιαδήποτε αιτία και όσοι εκπλήρωσαν άοπλη θητεία ή εναλλακτική υπηρεσία, σύμφωνα με τις διατάξεις της στρατολογικής νομοθεσίας.(εξαίρεση αποτελεί το κέντρο που όποιος έφυγε πριν την ορκωμοσία μπορεί να μπει ξανά) Συνεπώς ο φίλος σου αλλά και 14 ακόμα ΕΠ. ΟΠ που κρίθηκαν Ι3 για λόγους υγείας και φύγανε δεν μπορούν να ξαναμπούν.antonis_alfa4 έγραψε: Ενας φιλος μου ηταν ΟΒΑ στο ΠΝ και για λογους (σοβαρους) παραιτήθηκε το 2020... Εχει δικαίωμα να δηλωσει για ΕΠΟΠ η δεν γινεται επειδη παραιτήθηκε κλπ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kOriopolisS την Παρ Μαρ 04, 2022 9:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συμφωνοι σε ολα αυτα αλλα δεν αναφερει Ονομαστικα για τους οβα
Ο φίλος σου ηταν ΟΒΑ κι όχι ΕΠΟΠ. Δυο διαφορετικοί θεσμοί. Θεωρω, ότι μπορεί να καταταγεί.kOriopolisS έγραψε:(Άρθρο 1. Παράγραφος 5. Από την περσινή προκήρυξη) Δεν μπορούν να καταταγούν ως Επαγγελματίες Οπλίτες πρώην Υπαξιωματικοί που ενώ υπηρετούσαν στις Ένοπλες Δυνάμεις ως μόνιμοι ή εθελοντές ή Εθελοντές Πενταετούς Υποχρέωσης (ΕΠΥ) ή ΕΠ. ΟΠ. Παραιτήθηκαν ή απολύθηκαν για οποιαδήποτε αιτία και όσοι εκπλήρωσαν άοπλη θητεία ή εναλλακτική υπηρεσία, σύμφωνα με τις διατάξεις της στρατολογικής νομοθεσίας.(εξαίρεση αποτελεί το κέντρο που όποιος έφυγε πριν την ορκωμοσία μπορεί να μπει ξανά) Συνεπώς ο φίλος σου αλλά και 14 ακόμα ΕΠ. ΟΠ που κρίθηκαν Ι3 για λόγους υγείας και φύγανε δεν μπορούν να ξαναμπούν.antonis_alfa4 έγραψε: Ενας φιλος μου ηταν ΟΒΑ στο ΠΝ και για λογους (σοβαρους) παραιτήθηκε το 2020... Εχει δικαίωμα να δηλωσει για ΕΠΟΠ η δεν γινεται επειδη παραιτήθηκε κλπ;
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 49
Προφανως και δεν γινεται να παει για εποπ... Αν ηταν ετσι ολοι θα εμπαιναν οβα για 3 μηνες μετα θα παραιτουνταν με 2,5 χιλιαρικα στη τσεπη και τα μορια οβα με προυπηρεσια θα τους εβαζαν και εποπ
Ας μας απαντήσει ο DYK...anonymous19970 έγραψε:Προφανως και δεν γινεται να παει για εποπ... Αν ηταν ετσι ολοι θα εμπαιναν οβα για 3 μηνες μετα θα παραιτουνταν με 2,5 χιλιαρικα στη τσεπη και τα μορια οβα με προυπηρεσια θα τους εβαζαν και εποπ
Κι εγω νομιζω μπορει
Αν του έφυγε πριν τους πρωτους 2-3 μήνες και του άλλαξε το Ι δεν μπορεί να ξαναμπεί.
- antonis_alfa4
- Λοχίας
- Posts in topic: 2
Εκατσε παραπανω απο 3 μηνες εννοειται, δεν του αλλαξανε το Ι1
Τότε μπορεί.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες