Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;
Ερώτηση για ΠΑ : Στην ειδικότητα πυροσβέστης μετράει προϋπηρεσία ως εποχικός στη πυροσβεστική; Και επίσης πέρσι με πόσα μόρια μπήκε ο τελευταίος; Ευχαριστώ!
Στην ειδικότητα οδηγού εφοδιασμού μεταφορών ή στην ειδικότητα υλικού πολέμου πιστεύεται θα έχει περισσότερες αιτήσεις; Επίσης στο πυροβολικό και στο μηχανικό έχει ειδικότητα οδηγού εκεί πιστεύεται θα έχει μεγάλη βάση;
Ναι νομίζω τα μετράει κανονικά... Δεν ξέρω πόσα είχε ο τελευταίος αλλά ήταν αρκετοί οβα από τα 13 άτομα που πήρε πέρσι...
Στρατός Ξηράς και Πολεμικό Ναυτικό δέχονται και βεβαιώσεις ΙΕΚ, κάτι που στην ΠΑ εγώ προσωπικά δεν το διαβάζω στο τροποποιημένο σχετικό ΦΕΚ. Μάλλον εκεί θέλουμε πιστοποίηση.
Αυτό ειλικρινά δε στέκει ποιος ο λόγος να μη το δέχονται; Είναι κάτι διαφορετικό η αεροπορία δηλαδή; Ένοπλο σώμα είναι όπως το ΠΝ και η ξηρά, ας ελπίσουμε να μην ισχύει ή αν ισχύει να αλλάξει στην προκήρυξη όταν βγει
Να σας ρωτήσω καθώς τον Απρίλιο απολύομαι απο ειδικές δυνάμεις (άσχετο συτο) και λογικά θα βαλω και εγώ για ΕΠ. ΟΠ. Γνωρίζει κάνεις ποιοί είναι οι κανονισμοί για τα τατουάζ-δερματοστηξια;
Δεν νομίζω να γράφει κάπου Για στρατό ότι απαγορεύεται ! Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος! Στις προκηρύξεις της αστυνομίας το γράφει πάντως.
Δεν πρέπει να είναι σε εμφανές σημείο το τατουάζ
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 47
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 15
Εχω δει πολλούς ΕΠΟΠ με μανίκι τατουάζ αλλα λογικα τα έκαναν αφου μπηκαν.Peter2002 έγραψε:Να σας ρωτήσω καθώς τον Απρίλιο απολύομαι απο ειδικές δυνάμεις (άσχετο συτο) και λογικά θα βαλω και εγώ για ΕΠ. ΟΠ. Γνωρίζει κάνεις ποιοί είναι οι κανονισμοί για τα τατουάζ-δερματοστηξια;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
επρεπε να ειχε γινει εχθες κιολας αυτο. Δε γινεται να μοριοδοτειται ο ΔΕΑ σε ολα τα σωματα ασφαλειας, και στο στρατο, ο ιδιος ο θεσμος που υπαγεται σε αυτον, να μην μοριοδοτειται...
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 49
Τα τατουαζ επιτρεπονται σε ολα τα σημεια και χερια και λαιμο αρκει να μην εχει πολιτικο περιεχομενο
- andreas2021
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Κι εγώ δεν ξέρω κανέναν που να κόπηκε για τατου στην προηγούμενη προκυρηξη, αεροπορία και ναυτικό σίγουρα δεν κόβουν και το λέω από προσωπική εμπειρία επί της τελευταίας προκυρηξης, κρατώ μια επιφύλαξη για ΣΞ
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 25
Υπομονή σε κάτι μέρες θα την έχουμε έτοιμη πλέον σίγουρα έως το τέλος του μήνα όποτε είμαστε τέλεια
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 18
Καλησπέρα σε ολους! Θα ήθελα να ρωτησω ποσα μορια έχετε περιπου; Εγώ με 504 έχω πιθανότητες για ΤΦ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες