Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;
Από εποπ σε τι αντιτρομοκρατικές μονάδες μπορείς να καταταχθείς ;
Όταν μπεις στο κέντρο σε πόσο καιρο Γίνετε η ορκωμοσία; Λογικά σε ενα μήνα;
- TRK
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 15
Η ορκωμοσία ήταν διαφορετική στο κάθε σώμα στο ΠΝ ήταν εναν μήνα (μάντεψε γιατί), η ΠΑ 2μηνο για ΣΞ δεν γνωρίζω (σίγουρα περισσότερο όμως από μήνα)
- andreas2021
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
To πότε ορκίζεσαι εξαρτάται από το σώμα που θα μπεις:
Στο ναυτικό είναι περίπου 21 μέρες
Αεροπορία καμία 35ρια
Και στρατό Ξηράς απ ότι θυμάμαι έμενες περίπου 2 μήνες
Στο ναυτικό είναι περίπου 21 μέρες
Αεροπορία καμία 35ρια
Και στρατό Ξηράς απ ότι θυμάμαι έμενες περίπου 2 μήνες
Σε ειδικότητα οδηγού στον ς. Ξ. Με 400 μόρια πιστεύεται ότι μπορεί να μπω;
Hulk1999 έγραψε:Σε ειδικότητα οδηγού στον ς. Ξ. Με 400 μόρια πιστεύεται ότι μπορεί να μπω;
Πολύ δύσκολα και μόνο ως επιλαχών κατά τη δική μου άποψη. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια. Κάνε εσύ την προσπάθειά σου φυσικά.
Ξέρουμε καθόλου ή τουλάχιστον Πιστεύετε για το αν θα βγάλει στο Υ. Γ για κοινωνιολόγους; Αν μπορεί και ξέρει να απαντήσει ο DYK
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Καλησπερα, εχω "πτυχιο" Τεχνικός τουριστικών μονάδων από ΙΕΚ και θέλω να κάνω τα χαρτιά μου για αεροπορία ! Δεν έχω δώσει πιστοποιηση ΕΟΠΠΕΠ. Τι γίνετε σε αυτή τη περιπτωση; Το δέχονται η το απορρίπτουν
Σε ποια ειδικοτητα ;Anastasia-despoina έγραψε:Καλησπερα, εχω "πτυχιο" Τεχνικός τουριστικών μονάδων από ΙΕΚ και θέλω να κάνω τα χαρτιά μου για αεροπορία ! Δεν έχω δώσει πιστοποιηση ΕΟΠΠΕΠ. Τι γίνετε σε αυτή τη περιπτωση; Το δέχονται η το απορρίπτουν
Anastasia-despoina έγραψε:Καλησπερα, εχω "πτυχιο" Τεχνικός τουριστικών μονάδων από ΙΕΚ και θέλω να κάνω τα χαρτιά μου για αεροπορία ! Δεν έχω δώσει πιστοποιηση ΕΟΠΠΕΠ. Τι γίνετε σε αυτή τη περιπτωση; Το δέχονται η το απορρίπτουν
Μπες στην περσινή προκήρυξη ή στο νέο άρθρο που έχει βγει για τις αλλαγές που έγιναν στις γραμματικές γνώσεις για την ΠΑ δίπλα από κάθε ειδικότητα λέει τα απαιτούμενα προσόντα εκεί θα δεις τι ακριβώς ζητάει για τα ΙΕΚ.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Renia25 μπήκα στο ΦΕΚ λέει δίπλωμα η πτυχιο μπλα μπλα μπλα! Διάβασα όμως ότι και καλά πτυχιο θεωρείται εφόσον δώσεις ΕΟΠΠΕΠ. Όπως επίσης διάβασα ένα άρθρο περσινο που έλεγε ότι πολλοι από ΙΕΚ δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν στη προκηρυξη για αυτό το λόγο! Για το λόγο αυτό ρωτάω αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπανω
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Giannisze Τραπεζοκομος ειδικότητα!
Και αυτή η ειδικότητα ζητάει το ΙΕΚ που έχεις τελειώσει ;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ναι στη ΠΑ ζητάει τέτοια ειδικότητα! Γράφει δίπλωμα η πτυχιο από ΙΕΚ. Γράφω πιο πανω στην κοπέλα που ακριβώς βρίσκεται το κόλλημα
Bliss έγραψε:Ξέρουμε καθόλου ή τουλάχιστον Πιστεύετε για το αν θα βγάλει στο Υ. Γ για κοινωνιολόγους; Αν μπορεί και ξέρει να απαντήσει ο DYK
Δεν έχω εικόνα προς το παρόν για το αν θα δοθούν θέσεις στην 9565 σε αυτή την προκήρυξη. Εάν μάθω κάτι σχετικό θα ενημερώσω άμεσα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες