Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;
ANTE GEIA συγνωμη που επεμβαινω... Χωρις να ειμαι 100% σιγουρη νομιζω οτι αν απορριψεις θεση ενω ησουν επιτυχων δεν εχεις δικαιωμα να ξανα κανεις.
Αυτό που λες δεν ισχύει στους ΕΠΟΠ εκτός και αν κάποιος παρουσιαστεί κανονικά και παραιτηθεί μετά την ορκομωσία. Τότε δεν έχεις δικαίωμα συμμετοχής ξανά σε προκηρύξεις των ενόπλων δυνάμεων. Στον ΑΣΕΠ ωστόσο εάν κάποιος είναι επιτυχών σε διαγωνισμό και απορρίψει τη θέση έχει ποινή δύο ετών για ενδεχόμενο νέο διορισμό. Αυτό αφορά μόνιμες προσλήψεις και όχι ΣΟΧ (ΑΣΕΠ).
Ναι δεν ήμουν σίγουρη. Δηλαδή αν παραιτηθείς πριν την ορκομωσία έχεις δικαίωμα να ξανά κάνεις?
Ναι εφόσον είσαι μέσα στα όρια ηλικίας.
Οκει σ ευχαριστώ Για την διευκρίνιση
Το παλικάρι είναι αλλου εντάξει τα έχουμε ακούσει όλα.ΟΒΑ ρε άνθρωπε πήρε σου λέμε πριν 2 μήνες ακριβώς τι δε καταλαβαίνεις και το ξαναλές; Το ΦΕΚ αναμένεται σε κανένα μήνα χοντρικά από κει και πέρα όταν τελειώσει η όλη διαδικασία των Εποπ θα βγει πάλι για ΟΒΑ
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Παιδιά καλησπέρα. Είχα κάνει αίτηση για στρατό ξηρα ειδικές δυνάμεις δεν με πηραν είχα κάνει και αεροπορία αμυνης αεροδρομίων ειδικών επιχειρήσεων. Με είχαν παρει εγώ τότε είχα μπει να δω αποτέλεσμα και φαίνεται δεν τα είδα σωστά. Και τι είδα τυχαία πριν δυο μερες. Να κάνω την κίνηση να παρω τηλεφωνο να ρωτήσω εάν γίνεται κάτι μετάβαπο τόσο καιρό η όχι; Κοπαναω το κεφάλι μου.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Επίσης ξέρουμε ποτε περιπου θα ξαναβγεί προκυρηξη για εποπ; Ευχαριστώ
Τώρα δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα. Τον Μάρτιο η επόμενη προκήρυξη.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Οι του 2021, πότε μπήκαν στις μονάδες τους;(Ολοκλήρωσαν όλες τις διαδικασίες, εκπαίδευση κτλ και μπήκαν στις μονάδες)
- filipposgou1997
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Γεωπονος
Θέλω να κάνω μια ερώτηση στις θέσεις που θέλει απολυτήριο λυκείου παιρνεις μόρια με πτυχιο (αει, τει) η όχι γιατί λέει ότι βαθμολουγουνται οι ανώτερες σπουδές!
Ότι να ναι γράφεται εδώ μέσα διαβάστε την προκήρυξη τι λέει καί τή περσινή καί θα καταλάβετε δυστυχώς πολύ από εδώ με τέτοια μυαλό είναι για ι5 ... Δεν είναι πύρινικη φυσική ανώτερες γνώσεις σημαίνει ότι σε ειδηκοτητα που έχει απολυτήριο Λυκείου θα βαθμολογηθεί μόνο αυτό ως ανώτατο και να έχεις πτυχίο δεν θα βαθμολογηθεί καί θα βγει άκυρη η αίτηση σ ... Τώρα φίλε εσύ ασε η περσινή ΕΠΟΠ έχουν τελειώσει καί έχουν γίνει δεκανέοις στην επόμενη πάλι και αν
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Υπαρχει λογος που ρωταω φιλε. Θελω να δω ποσο καιρο παιρνει ολη η διαδικασια απο το μηδεν μεχρι και την ολοκληρωση, μεχρι δηλαδη να μπουμε πρωτη μερα να δουλεψουμε στο ταγμα. Τι μηνα μπηκαν οι περσινοι;
Dionisis99 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα. Είχα κάνει αίτηση για στρατό ξηρα ειδικές δυνάμεις δεν με πηραν είχα κάνει και αεροπορία αμυνης αεροδρομίων ειδικών επιχειρήσεων. Με είχαν παρει εγώ τότε είχα μπει να δω αποτέλεσμα και φαίνεται δεν τα είδα σωστά. Και τι είδα τυχαία πριν δυο μερες. Να κάνω την κίνηση να παρω τηλεφωνο να ρωτήσω εάν γίνεται κάτι μετάβαπο τόσο καιρό η όχι; Κοπαναω το κεφάλι μου.
Δεν σου είχαν στείλει στο email φύλλο πορείας; Ή δεν σε πήραν κάποιο τηλ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες