Νέα προκήρυξη για ΕΠΟΠ το 2022;

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ANTEGEIA
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από ANTEGEIA »

33ΜΚ έγραψε:Σύνελθε φίλε γιατί με λάθος σειρά τα λεςΠρώτα θα βγει για ΕΠΟΠ και αφού τελειώσει η όλη διαδικασία και καταταγούν κτλπ τότε θα βγει για ΟΒΑ ξανά

Οι ΟΒΑ του 21 τώρα κλείσανε 2 μήνες μέσα δεν υπάρχει λογική σε αυτό που λες να βγάλει ξανά ΟΒΑ τώρα θα βγάλει για ΕΠΟΠ

OBA με 1 μέρα μέχρι 365 μέρες μέσα παίρνει 100 μόρια,

ΟΒΑ με 366 μέρες 150 μόρια

div> (ΟΒΑ) στις Ένοπλες Δυνάμεις:100 μονάδες μέχρι τη συμπλήρωση του πρώτου

έτους και επιπλέον 50 μονάδες με τη συμπλήρωση κάθε επόμενου έτους.

επίσης δεν έχει καμία σχέση το ότι έχουν μήνες μέσα η αεροπορία είχε προκηρύξει 25 θέσεις ΟΒΑ 22/11/20 με καταληκτική ημερομηνία 3/12/20 και αν δεν κάνω λάθος είχαν μπει αρχές του 21 αυτοί πήραν κανονικά 100 μόρια και ένας από αυτούς μπήκε

επίσης μπορεί να βγάλει και 2 φορές ΕΠ. ΟΠ μέσα στην χρόνια έχει ξαναγίνει

Άβαταρ μέλους
ANTEGEIA
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

ALTS έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα, λοιπόν επειδή έχω μπερδευτεί, οι ΕΠ. ΟΠ. Είναι μόνιμοι ή μονιμοποιούνται μετά από δική τους αίτηση, όπου για την διαδικασία της μονιμοποίησης δίνουν γραπτές εξετάσεις, μετά το πέρας 7ετιας;

Στην ουσία είσαι σύμβαση ορισμένου χρόνου για 7 χρόνια και μετά αμα θες ζητάς μονιμοποίηση η δεν ανανεώνεις και φεύγεις

α. Οι ΕΠ. ΟΠ. Αναλαμβάνουν υποχρέωση επταετούς παραμονής στην

Π. Α/ Σ. Ξ / Π. Ν, εκτός αν γίνει δεκτή η παραίτησή τους πριν συμπληρωθεί η

επταετία, με την επιφύλαξη της επόμενης υποπαραγράφου. Μετά τη συμπλήρωση

της επταετούς υπηρεσίας μπορούν να μονιμοποιηθούν, ύστερα από αίτησή τους, με

το βαθμό που φέρουν, εφόσον:

(1) Επιτύχουν σε γραπτές εξετάσεις δοκιμασίας και

(2) Κριθούν για μονιμοποίηση από το αρμόδιο γι' αυτούς Συμβούλιο

Κρίσεων του Γενικού Επιτελείου Π. Α/ Σ. Ξ / Π. Ν, το οποίο λαμβάνει υπόψη τους

ατομικούς τους φακέλους.

β. Η αίτηση παραίτησης μπορεί να υποβληθεί μετά τη συμπλήρωση

τριετούς πραγματικής υπηρεσίας για όσους ΕΠ. ΟΠ. Είχαν εκπληρώσει τις

στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή υπηρετούσαν στις Ένοπλες Δυνάμεις, τετραετούς

δε για όσους δεν είχαν καταταγεί για την εκπλήρωση των στρατιωτικών τους

υποχρεώσεων κατά την κατάταξή τους ως ΕΠ. ΟΠ.

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Το προγραμμα θα ειναι ιδιο με το περσινο με ελαχιστες διαφορες. Πρωτα θα βγει για εποπ σε 1-2 μηνες και μολις καταταχθουν θα βγει για οβα. Επειδη πολλοι οβα μπαινουν εποπ θελουν να δουν πρωτα ποσοι θα ειναι αυτοι για να δουν και τα κενα που θα δημιουργηθουν και μετα θα βγαλουν για οβα αναλογα τον αριθμο αυτο
Renia25
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Renia25 »

Το 2021 βγήκε για εποπ μια φορά και για τα 3 σώματα μετά από λίγο καιρό βγήκε για νοσηλευτές στο πν και μετά πάλι βγήκε μια συμπληρωματική για το ΠΝ για ορισμένες ειδικότητες... Δεν βγήκε δύο φορές και για τα 3 σώματα
Άβαταρ μέλους
ANTEGEIA
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Renia25 έγραψε:Το 2021 βγήκε για εποπ μια φορά και για τα 3 σώματα μετά από λίγο καιρό βγήκε για νοσηλευτές στο πν και μετά πάλι βγήκε μια συμπληρωματική για το ΠΝ για ορισμένες ειδικότητες... Δεν βγήκε δύο φορές και για τα 3 σώματα

πάμε πάλι πριν το 2021 έχει ξαναγίνει να βγει δυο φορές μέσα στον χρόνο ΕΠ. ΟΠ, επίσης έχει τυχει να βγει ΕΠΟΠ ΣΞ, αλλη χρόνια Εποπ ΠΑ καιστα καπακια μετα απο 6 μηνες στρατολογια

33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Ωραία αγόρι μου τι θέλεις εσυ πες μου να βγάλει ΟΒΑ πρώτα ; Κάνε εκεί μια αίτηση στον Μητσοτακη και πες το, και πες του να βγάζει ΕΠΟΠ μέχρι να μπεις
Άβαταρ μέλους
ANTEGEIA
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

33ΜΚ έγραψε:Ωραία αγόρι μου τι θέλεις εσυ πες μου να βγάλει ΟΒΑ πρώτα ; Κάνε εκεί μια αίτηση στον Μητσοτακη και πες το, και πες του να βγάζει ΕΠΟΠ μέχρι να μπεις

Αρχικά λαρωσε λίγο τα χωργιατιλικα στο χωριό σου και ξεφόρτωσε μαγκιά θα πάθει τίποτα η μέση σου, εγώ είπα την προσωπική μου άποψη βάσει αυτών που έχω δει όλα τα χρόνια που ασχολούμαι με το θέμα προκηρύξεων ΑΣΕΠ ή σωμάτων ασφαλείας και ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ είτε για εμένα είτε για γνωστούς που με εμπιστεύονται να τους κάνω την αίτηση, πέρσι σου εξηγώ ξανά έβγαλε το Δεκέμβρη του 20 ΟΒΑ 28 άτομα από τα όποια μπήκαν ΕΠΟΠ κοντά στα 6 και μάντεψε μπήκαν με τα 100 μόρια, επίσης εξήγησα στην κοπέλα τι παίζει με βάση αλλά χρόνια ότι τα πιθανά σενάρια είναι είτε να τις βγάλει όλες μαζί είτε ξεχωριστά με μικρή διαφορά είτε ξεχωριστά με διαφορά ακόμα και έτους ακόμα έχει ξαναγίνει να βγουν και δυο φορές σε ένα έτος

Τώρα σε αυτό που είπες καλό μου μικρό παιδάκι σε πληροφορώ ότι αυτήν την στιγμή σε ειδικότητες λυκείου έχω 850 μόρια που πολύ αν ξέρεις να διαβάζεις θα δεις ότι με τόσα μόρια ειδικά στρατό που έκανα αλλά και αεροπορία μπαίνω σχεδόν παντού, συγκεκριμένα ήμουν στους επιτυχόντες του ΣΞ αλλά απέρριψα την θέση για να κάνω φέτος με πτυχίο το πτυχίο μου ΑΕΙ, που με το πτυχίο ΑΕΙ συμπληρώνω 1040 μόρια επίσης με συμφέρει να αργήσει να προλάβει να βγει το πτυχίο επιπέδου C2 στα ιταλικά που μάντεων τα μόρια μου θα φτάσουν 1090 συνεπώς καληνύχτα σου

Επειδή υπάρχουν φαινόμενα σαν τον μικρούλη απαίδευτο 33ΜΚ όποιος έχει απορία για την προκήρυξη σε ΠΜ

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Αδερφε το χεις χασει τελειως. Τι σχεση εχει που εβγαλε τον δεκεμβριο του 20 προκηρυξη οβα; Και φετος το ιδιο πραγμα εγινε εβγαλε 2 προκηρυξεις οβα σε αεροπορια ναυτικο το διαστημα αυγουστο νοεμβριο 21 και αλλη μια στρατο ξηρας αυτες ηταν και τελος τωρα θα ακολουθησει εποπ και μολις ολοκληρωθει ξανα οβα
Άβαταρ μέλους
ANTEGEIA
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

anonymous19970 έγραψε:Αδερφε το χεις χασει τελειως. Τι σχεση εχει που εβγαλε τον δεκεμβριο του 20 προκηρυξη οβα; Και φετος το ιδιο πραγμα εγινε εβγαλε 2 προκηρυξεις οβα σε αεροπορια ναυτικο το διαστημα αυγουστο νοεμβριο 21 και αλλη μια στρατο ξηρας αυτες ηταν και τελος τωρα θα ακολουθησει εποπ και μολις ολοκληρωθει ξανα οβα

Είπα ξεκάθαρα για μένα προσωπικά άποψη δική μου Καθαρά θα Βγει ΟΒΑ λίγα άτομα για να πάρουν το μπόνους των 100 μορίων μετα ΕΠΟΠ και μετα κατά τον Αύγουστο ΟΒΑ πάλι, αυτό είπα τι κατάλαβε ο απαίδευτος ο 33ΜΚ, είναι άλλο θέμα δεν είπα πουθενά Ότι θα Βγει ΟΒΑ και θα καθυστερήσει των ΕΠΟΠ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ANTEGEIA την Κυρ Φεβ 06, 2022 5:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ANTEGEIA έγραψε:
anonymous19970 έγραψε:Αδερφε το χεις χασει τελειως. Τι σχεση εχει που εβγαλε τον δεκεμβριο του 20 προκηρυξη οβα; Και φετος το ιδιο πραγμα εγινε εβγαλε 2 προκηρυξεις οβα σε αεροπορια ναυτικο το διαστημα αυγουστο νοεμβριο 21 και αλλη μια στρατο ξηρας αυτες ηταν και τελος τωρα θα ακολουθησει εποπ και μολις ολοκληρωθει ξανα οβα

Είπα ξεκάθαρα για μένα προσωπικά άποψη δική μου Καθαρά θα Βγει ΟΒΑ λίγα άτομα για να πάρουν το μπόνους των 100 μορίων μετα ΕΠΟΠ και μετα κατά τον Αύγουστο ΟΒΑ πάλι, αυτό είπα τι κατάλαβε ο απαίδευτος ο 33ΜΚ, είναι άλλο θέμα δεν είπα πουθενά Ότι θα Βγει ΟΒΑ και θα καθυστερήσει των ΕΠΟΠ

ναι και σου εξηγουμε οτι μολις πηρε 1000 οβα που παιρνουν το μπονους των 100 μοριων και σε ενα μηνα που κλεινουν 3μηνο παιρνουν και αλλα 250 μορια προυπηρεσιας αν δηλωσουν την ιδια ειδικοτητα. Επισης αυτο που λες οτι μπορει να βγουν εποπ και οβα ταυτοχρονα δεν μπορει να ισχυσει γιατι η καταταξη γινεται στον αυλωνα δεν γινεται ξαφνικα να πανε 2000 ατομα εκει δεν υπαρχει χωρητικοτητα, γιαυτο μολις γινει η καταταξη των εποπ θα ξαναβγει οβα

Άβαταρ μέλους
ANTEGEIA
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

ANTEGEIA έγραψε:

Αρχικά λάρωσε, χαμένα τα έχεις εσύ, λοιπόν άκου τι σχέση έχει που έβγαλε τον Δεκέμβριο του 20 προκήρυξη για 28 ΟΒΑ, από τα 28 άτομα που βγήκε ΟΒΑ τον 12/20 και μπήκαν το 2021 το 21% 6 άτομα μπήκαν γιατί πήραν τα 100 μόρια σε άλλη περίπτωση αυτοί οι 6 θα Ήταν εκτός

Άβαταρ μέλους
ANTEGEIA
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

anonymous19970 έγραψε:ναι και σου εξηγουμε οτι μολις πηρε 1000 οβα που παιρνουν το μπονους των 100 μοριων και σε ενα μηνα που κλεινουν 3μηνο παιρνουν και αλλα 250 μορια προυπηρεσιας αν δηλωσουν την ιδια ειδικοτητα. Επισης αυτο που λες οτι μπορει να βγουν εποπ και οβα ταυτοχρονα δεν μπορει να ισχυσει γιατι η καταταξη γινεται στον αυλωνα δεν γινεται ξαφνικα να πανε 2000 ατομα εκει δεν υπαρχει χωρητικοτητα, γιαυτο μολις γινει η καταταξη των εποπ θα ξαναβγει οβα

Η διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας παίζει στο 1 μόριο όχι για 100 και 250. Οι ΟΒΑ Αυλώνα μπαίνουν μερικές μέρες 5 μέχρι 20 το πολύ Και η διαδικασία των ΟΒΑ από την έκδοση μέχρι το κέντρο μπορεί να είναι 20 ημέρες ενώ τον ΕΠΟΠ 6 μήνες. Το ΚΕΤΘ Χωράει άνετα 2000 άτομα υπάρχουν εγκαταστάσεις για τους ΕΠΟΠ, τους Ανθλγους ΤΘ τους ΥΕΑ ΤΘ, κάποτε η μονάδα δεχόταν 2-3 χιλιάδες νέους

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Φεβ 06, 2022 7:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Αποψη σου ολο αυτο αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να βγει ξανα οβα πριν τους εποπ
Άβαταρ μέλους
ANTEGEIA
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

anonymous19970 έγραψε:Αποψη σου ολο αυτο αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να βγει ξανα οβα πριν τους εποπ

αυτό το είπα απο την αρχή, φυσικά κράτα πάντα μικρό καλάθι

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Λογικά θα βγούνε όπως και το 2021. Δηλαδή πρώτα εποπ και μετά οβα.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες